- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi kindersutburger
-
ama ayrılacak
Buraları okudukça parranoya yapıyorum gerçekten.erkeklere kızıyoruz yanındaki kanka dedğin kızla görüşme diye, onlarda o benim arkadaşım falan deyip susturuyor, demek ki biz bayanlar haklıyız erkeklerin bayan kankasına güvenmemekle, lafta kanka ama davranışta farklı işte,nerden biliyorsunuz ayrılacağını,belki iki taraf birbirini seviyor,kankanız sizi sadece öpmek falan için kandırmış,ayrılmaz ayrılmamalı da bence.
Buraları okudukça parranoya yapıyorum gerçekten.
Ne olacak yakın arkadaşı olabilir derken şimdi gecenin bi yarısı neden buluştular, neler yaşandı, neden sinemaya gittiler diye düşünüyorumvalla haklısın..
Ne olacak yakın arkadaşı olabilir derken şimdi gecenin bi yarısı neden buluştular, neler yaşandı, neden sinemaya gittiler diye düşünüyorum
durumunuz tam olarak bukızlar benim çok önemli bir sorunum var. dört beş yıldır çok yakın yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bi arkadaşım vardı. birbirimizin sevgililerini falan da tanıyorduk. günlerden birgün aramızda bir şeyler oldu öpüştük ama sonrasında hiçbir şey olmamış gibi davrandık ve hiç bu konuyu açmadık.
altı ay sonra falan ( benim sevgilim yok, onun var ) bana sevgilisiyle arasının bozuk olduğunu falan anlattı. Bir akşam dışarı çıkmıştık ve akşamında tekrar aramızda bir şeyler geçti.
Şimdi ise düşünmeye başladım onun için sığınacak liman mıyım hiç bir şey olmayacak ama hep böyle mi devam edecek yoksa hoşlanıyor mu, ne yapmam nasıl davranmam lazım bir yol yordam gösterin lütfen. çok zor durumdayım ve ne istediğimi de bilmiyorum.
aranızda hiç böyle bir durum yaşamış var mı?
ama ayrılacak
sevgilisi var ve senle yakınlaşıyor..yapıştırsaydın tokadı...
bencede...kesinlikle katılıyorum bas tokatı hem bu nasıl arkadaşlık nasıl birbirinize farklı gözle bakabiliyorsunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?