yakın erkek arkadaşımla ne oluyor?

karçı cinsten arkadaş kanka olmaz
olursa öpüşürken buluırsunuz kendinizi
Oluyor bence, tarafların nıyetıne baglı, benım en yakın arkadasım erkek hatta eskı sevgılımın yakın arkadası kendisi. Kardes gıbıyız hep bir Abim olsun ıstemıstım aynı kandan olmasak da o benim icin abi gibi kardes gibi valla

af buyurun eger yanlis anlamadiysam arkadasiniz erkek??
yani bayan oldugunu düsünmek dahi istemiyorum (hayir olur mu olur çünkü neler görüyoruz )

iste bu tarz konularda hep anlattigim iki farkli cinsiyetin yakin arkadas olmamalari gerektiginin örnegisiniz!!
ates ve barut yan yana durmaz! zaten durmamista iki kez alev almis..
bundan sonrasi için dikkat et... yapi olarak ben sahsen, siradan bir arkadas olarak bile kalmam, ama seni bilemem
bu durumla ilgili açik konusmak gerekirse, arkadasim dediginiz bu kisi sizi deniyor...
olaki manitasiyla ayrilirsa, sizinle o boslugu dolduracak...
ilerisi için ise birsey söyleyemiyorum.. çünkü siz onun için hep vardiniz, o ari gibi her çiçegi koklayacak; her bosluga düstügünde solugu sende alacak...

Bu ne bi opusuyosunuz bi kanka oluyosunuz dizi mo cekiyosunuz siz nasil hayat bu

uyari almazsam iyidir, yoksa içimde kalacak
bir film vardi justin timberlake'in sex friends diye...
bu arkadaslar önce, kiss friends olurlar... bi süre sonra o filmin remake'ini çekerler... :)

adam her yakın arkadaşını öpüyorsa durum vahim.

çok haklisin
biz iyi ki arkadaslari degiliz...

konu sahibinde duygular var. bir dahakine izin verme arkadaşım. adam seni kullanmaya çalışabilir. eğer hoşlanıyorsa senden ayrılsın sevgilisinden. kızın günahını almasın.

Aralarında çekim olmuş diye bu kadar üstüne gitmeyin, ellerinde olmadan birbirlerine karşı başka şeyler hissettiklerinin farkına varmış olabilirler. Ama sevgilisi olması olayın masumiyetini bozuyor. Çocuğun niyetinden emin olmadan leylaya bağlama derim. İstemem yan cebime koy muhabbetinde de olabilir. Birbirinize karşı gerçekten anlamlı bişeler hissediyorsanız başkalarının hayatından uzak durun,e biraz vicdan malum eden bulur.

Her öpüşmenin altında ihtiraslı aşk yatacak diye bir şey yok. Kimisi aşktan öpüyor kimisi cinsel dürtüsünden öpüyor. Öpüşmek = aşk değil :) açın gözünüzü

Gazetede okumuştum seks partneri oluyormuş millet. Yani duygusal bir şey yok. Canı sıkılınca, sevgilisiz kalınca, sorunları olunca arayıp sevişiyor sonra hayatına devam. Duygusallık beraber vakit geçirme filan yok.

Sizde o yolda emin adımlarla ilerliyorsunuz bence :)

Demekki kızlar sevgililerinin yakın kız arkadaşlarına boşuna gıcık olmuyorlarmış :) boşuna onla samimi olma görüşme demiyorlarmış :)

Sprite ın acımasız gerçekleri diye bi reklamı vardı
Arkadaşın seninle öpüşmek istiyor
sadece arkadaş olmak istemiyor onun zaten yeterince kıllı bacakları olan arkadaşları var diyordu reklamda.

Çocuk arkadaşın olmak istemiyor ama sevgilin de olmak istemiyor belli ki

hayırlı işler bol güneşler
biz niye çene yoruyoruz ki
konusu sahibesi seni beni cebinden çıkarır
sanki o bilmiyor mu hanyayı konya yı
yolunu bulmuşsun işte aynen devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…