- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi kindersutburger
-
kızlar benim çok önemli bir sorunum var. dört beş yıldır çok yakın yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bi arkadaşım vardı. birbirimizin sevgililerini falan da tanıyorduk. günlerden birgün aramızda bir şeyler oldu öpüştük ama sonrasında hiçbir şey olmamış gibi davrandık ve hiç bu konuyu açmadık.
altı ay sonra falan ( benim sevgilim yok, onun var ) bana sevgilisiyle arasının bozuk olduğunu falan anlattı. Bir akşam dışarı çıkmıştık ve akşamında tekrar aramızda bir şeyler geçti.
Şimdi ise düşünmeye başladım onun için sığınacak liman mıyım hiç bir şey olmayacak ama hep böyle mi devam edecek yoksa hoşlanıyor mu, ne yapmam nasıl davranmam lazım bir yol yordam gösterin lütfen. çok zor durumdayım ve ne istediğimi de bilmiyorum.
aranızda hiç böyle bir durum yaşamış var mı?
Aynen öyle kızlar daha tehlikeli.Bende nişanlıyım ama nişanlımdan çok hemcinslerimden korkuyorum erkek bu tepkimi de algılayamıyor ki bazen gereksiz tartışma oluyor dolayısı ile daha neler var işte oo
Aynen öyle kızlar daha tehlikeli.
Sonra kıskanç oluyoruz güvenmiyor oluyoruz.
Al işte
Neden böyle bir şeye izin veriyorsun ki?
Kullandirtma kendini erkeğe hava hoş...
Yok saygısızlık olarak algılamiyorum o senin görüşün bu benim..... Erkek işine geldiginde kızı öpüyor sonra lafını bile etmiyorsa kafasına esince terar opuyorsa bence kullanmak oluyorBu lafa da ayrı uyuzum saygızlık olarak algılama lütfen ama iki tarafta razı ise kullanılan kalır mı ortada ?
Yok saygısızlık olarak algılamiyorum o senin görüşün bu benim..... Erkek işine geldiginde kızı öpüyor sonra lafını bile etmiyorsa kafasına esince terar opuyorsa bence kullanmak oluyor
Ya kusura bakma ama bu düsüncen okadar itici ki. Ayrilmasini bekliyemedin mi? Cok güzel bisey yapmis gibi gülerek anlatiyosun. Bi gün aynisi sana yapilirsa, o veya bi baskasi farketmez, kizda arkandan ehehe ayrilacaklar zaten der. Ozamanda böyle gül ok.ama ayrılacak
sana yakLasimi nasil.? deger veriyor mu? bunu hissediyormusun. bende boyle bi durum yasamistim cok eskiden. belkide cocuk sen ayrildin diye sevgilinden oda ayrilmak istiyordur. sana arasinin bozuk oldugunu soylemis, sinyal vermis. sana karsi olan tavirlarini goz onune alip karar vermeLisin bence.
senin avatardaki hatun neye uğraşıyor,çozemedim uzun zamandır..niye yalnız görüşecek sende gidebilirsin
senin avatardaki hatun neye uğraşıyor,çozemedim uzun zamandır..
kolları kopcek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?