yakın erkek arkadaşımla ne oluyor?

umarım bir an önce o kızdan ayrılır ve ikiniz sevgili olursunuz.

neden mi böyle bir dilekte bulunuyorum?

çünkü ikiniz sevgili olduğunuzda herhangi bir sorun çıkar da aranız bozulursa buraya gelir de "sevgilim aramız bozukken başkasıyla öpüşüp beni aldattı" diye konu açarsanız "çoook iyi olmuş hak ettiğinizi bulmuşsunuz" diye yorum yapmak isterim.

bir de aranızda benzer durum yaşayan var mı diye sormuşsunuz çok da normal bir şeymiş gibi, Brezilya dizisi seti sanki bu dünya, aşk ihtisas ihanet aldatma çok normal ve rahat oldugumuz konular.

Aynen öyle kızlar daha tehlikeli.
Sonra kıskanç oluyoruz güvenmiyor oluyoruz.
Al işte

Hemde gereksiz yere boşunaymış bana güvenmiyorsunlar başlıyor yahu sorun sen değilsin ki bi tek ne kadınlar tanıyorum burda da neler görüyorum ha benim ki de canıma minnet derse yolunu gösteririm o zihniyet de biri değil olmasa da acaba düşüyor içine insanın.

Garip bir ilişki... hala yakın erkek arkadaşım diyosun resmen sevgilisiniz siz yani itiraf et bunu kendine insan arkadaşıyla öpüşmez benim bildiğim

Neden böyle bir şeye izin veriyorsun ki?
Kullandirtma kendini erkeğe hava hoş...

Bu lafa da ayrı uyuzum saygızlık olarak algılama lütfen ama iki tarafta razı ise kullanılan kalır mı ortada ?

Uzun zamandır aranızda bir çekim vardı sanırım.
Bunu kendinize bile itiraf etmekten sakınıyor,
başkasıyla arkadaşlık ederek kanka çekiminden kurtulmak istiyordunuz.
Belki de her ikiniz de ilginizin karşılık bulamayacağı korkusuyla
tamamen kaybetmektense kanka olarak sürdürmeye razı olmuşsunuz.
Kasten olmasa da hayatınıza aldığınız diğer kişileri kullanmış oldunuz.
Bu yaklaşımlar konusundaki hislerinizi netleştirin ve açıklayın bence.

Bu lafa da ayrı uyuzum saygızlık olarak algılama lütfen ama iki tarafta razı ise kullanılan kalır mı ortada ?
Yok saygısızlık olarak algılamiyorum o senin görüşün bu benim..... Erkek işine geldiginde kızı öpüyor sonra lafını bile etmiyorsa kafasına esince terar opuyorsa bence kullanmak oluyor

Yok saygısızlık olarak algılamiyorum o senin görüşün bu benim..... Erkek işine geldiginde kızı öpüyor sonra lafını bile etmiyorsa kafasına esince terar opuyorsa bence kullanmak oluyor

Ee kadında sesini çıkartmıyorsa peki ? Anladınız mı demek istediğimi ? Kadın istemedikçe erkek milletine .. düşer kadında o esmelere bana uyar diyorsa ben bunu kullanma olarak algılamam ki iki tarafta razı yani alan razı veren razı.

İstediğinde arkadaş, istediğinde sevgili gibi bişi oluo sizle. Sizde tabi hepsine müsade ediosunuz. Hayırlı işlerrr

Ya kusura bakma ama bu düsüncen okadar itici ki. Ayrilmasini bekliyemedin mi? Cok güzel bisey yapmis gibi gülerek anlatiyosun. Bi gün aynisi sana yapilirsa, o veya bi baskasi farketmez, kizda arkandan ehehe ayrilacaklar zaten der. Ozamanda böyle gül ok.

Ben de boyle dusundum, cocuk hoslaniyor, bu kiz ne durumda diye havayi kokluyor bence.

Hazir kiz ayrilmisken, o da hoslaniyorsa ayrilmak niyetinde bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…