- 1 Nisan 2014
- 1.101
- 451
- 323
- Konu Sahibi nilsuu nill
Bir konuya da aciklik getirmek istiyorum cunku bazi uyeler konuyu carpitip baska yere cekmenin pesinde. Polemik olusturmak isteyenler de artik konuda yoklar.Hee bacim birbirimizin cevresinde degiliz zaten. Tek durum da o degil onu da yazdim.
Sagliga kavusmasindan benim ne beklentim olabilir onu merak ettim ben. Ben duam bile kabul olmamistir belki diyorum sizin yorumlar![]()
Isteyen kendi ozgurluk alani icerisinde istedigini yapar arkadaslar. Ben bu arkadasa dua ettim cesitli yardimlarim oldu derdini dinledim cozmeye calistim evet onu dualarima aldim cunku benim inanc ve anlayisim geregi ben deger verdigim insanlara bu sekilde yaklasirim.
Bazi uyelerin mevcut durumu cok net anladigi ve yapici elestirilerde bulundugu uzere(kendilerine de tesekkur ettim) konuyu uzatmamak ve dagitmamak icin diger orneklerimi vermedim. Yoksa 5 hafta gibi bir surede ben bu insanla ve diger ornegini verdigim arkadasla bu noktaya gelmedim. Kendisi benim ona verdigim onemi bana vermemis, ben davranisina alindim o benim problemim. Bunu tabiki elestirirsiniz.(alingansin soyle bole vb)Ama elestirinin de dozu olsun ben haset olsam neden biri icin vakit harcayip da dua edeyim.
bu yorumuma kadar katma degerli ve olculu yapilmis olan tum yorumlara tesekkurler ederim