• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın zamanda bosanan var mı??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

selinnn2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
366
144
53
31
Bılen bilir 2 ay once sevmeden mantık evlılıgı sonucu yasadıgım durumları buraya yazmıştım.denedım ama bız yakınlasamadık hıc olmuyo Dun Bosanmak ıstedıgımı belırttım bastakı halınden eser kalmadı planlar yapmıs sormus etmıs benı kandırdınız maddı manevı tazmınat acacagım dıyor bılen bırı yorum yapabılır mı .ben ne yapacagımı bılmıyorum zaten saglık acıdan ıyı degılım bırde bunlarla nasıl ugrasırım.

Bılen bilir 2 ay once sevmeden mantık evlılıgı sonucu yasadıgım durumları buraya yazmıştım.denedım ama bız yakınlasamadık hıc olmuyo Dun Bosanmak ıstedıgımı belırttım bastakı halınden eser kalmadı planlar yapmıs sormus etmıs benı kandırdınız maddı manevı tazmınat acacagım dıyor bılen bırı yorum yapabılır mı .ben ne yapacagımı bılmıyorum zaten saglık acıdan ıyı degılım bırde bunlarla nasıl ugrasırım.
Diğer üyeliğinize ne oldu.
Adam haklı, maden sevmiyordunuz neden evlendiniz

Ne kadar anlayıssız on yargılı ınsanlarsınız sız benlm ne durumda bu sekılde kaldığımı bılmeden nasıl konusursunuz
Sevmediğiniz biriyle bile bile evlenmek karşı tarafı kandırmak demek değil mi?
Adamı maddi manevi zarar uğratmışsınız

Yeni üyesiniz bilenler bilir diye konu açıyorsunuz, nerden bilelim?

Kendinizi eşiniz yerine koyun, bir hevesle evleniyorsunuz, maddi manevi emek veriyorsunuz eşiniz 2 ay sonra boşanmak istiyor. Oldu tamam bosanalim mi dersiniz? Ben demezdim şahsen.

Yeni üyesiniz bilenler bilir diye konu açıyorsunuz, nerden bilelim?

Kendinizi eşiniz yerine koyun, bir hevesle evleniyorsunuz, maddi manevi emek veriyorsunuz eşiniz 2 ay sonra boşanmak istiyor. Oldu tamam bosanalim mi dersiniz? Ben demezdim şahsen.
Aynı durumdayız ..ona yakınlasamıyorum derdım boşanmak degıl kı boylede durabılırm yeterkı bana dokunmasın huzursuzm ama yıne herkesin mutluluğu ıcın sabrederim onevde yeterkı bana dokunmasın

Aileniz ısrar etti diye evlenip severim sanan ama cinsel yakınlığa katlanamayan sevmeyen ama boşanamayan üye değil misiniz ben öyle hatırlıyorum bu konuyu. Görücü usulü tanıdık hatrı aile ısrarı için evlenen. Bence oydunuz doğru mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X