Çünkü bakire değil adamda anlar diye istemiyor önceki konusunda baya olay olmuştu hatta az kalsın adamın bir akrabası sitede gelmişti ifşa olacak derken üyeliği kapanmıştı.Neden cinsellik istemiyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü bakire değil adamda anlar diye istemiyor önceki konusunda baya olay olmuştu hatta az kalsın adamın bir akrabası sitede gelmişti ifşa olacak derken üyeliği kapanmıştı.Neden cinsellik istemiyorsun?
Bakın tanımadan bilmeden ınsanların hakkına gırıyosunuz!!!kendınıze gelın ben o kişi degılım ki oyle bır problemım olsa burda gelır anlatırım bır cekkncem yok tanımadıgım ınsanlarsınız.Ben kendımden emınım kı bunu herkes de biliyor..o sekılde bır evlenme olmaz bızım burda.sadece yapamadım yakınlasmada sorunlarım var ıcsellestıremıyorum boyle olacagını bilsem bilsek evlenmezdım!!!!Suan sadece bır cıkıs yol aramaktayımÇünkü bakire değil adamda anlar diye istemiyor önceki konusunda baya olay olmuştu hatta az kalsın adamın bir akrabası sitede gelmişti ifşa olacak derken üyeliği kapanmıştı.
Eee ozman neden yeni üyelik te konuyu biliyorsunuz diye giriyorsunuz ozman anlatın tüm site bilsin konuyu herkes sizin benim dediğim kişi olduğunu düşünüyor. Ozman baştan herşeyi anlat bizde AA pardon karıştırdık deriz.Bakın tanımadan bilmeden ınsanların hakkına gırıyosunuz!!!kendınıze gelın ben o kişi degılım ki oyle bır problemım olsa burda gelır anlatırım bır cekkncem yok tanımadıgım ınsanlarsınız.Ben kendımden emınım kı bunu herkes de biliyor..o sekılde bır evlenme olmaz bızım burda.sadece yapamadım yakınlasmada sorunlarım var ıcsellestıremıyorum boyle olacagını bilsem bilsek evlenmezdım!!!!Suan sadece bır cıkıs yol aramaktayım
içimden geçenleri yazmışsınız, bana gerek kalmadı.Canım bak, adam sana aynısını yapsa sessizce gidemezdin.gururun kırılırdı, insanın gururu kırılınca sessizce gidemiyor. Belki yanlıs ama intikam istiyor. Sen beni ıncıttın gururumu kırdın diye canı yandıgı ıcın, istiyor ki karsı tarafında yansın canı. Bu da sessizce gitmeyi engelliyor malesef.
En basından dogru olmayan bir karar vermıssın, Sevmedıgın ınsanla elbette bosan ama hıc sevmemıssın kı sen.
Hani sevsen ve ıkı ay ıcınde kotu seyler yasasan haklısın. Hıc sevmemıssın kı.
Yapacak bısey yok boyle de hayat geçmez, mecbur bosanacaksınız.
Bı sure ustune gitme, konuyu yeniden acsın diye onu bekle. Ve yerinde olsam uste cıkmak ıcın can yakıcı cumleler kurmazdım
Bu tip cumleler onun hırsını korukler ancak su saatten sonra.
Yaptıgımız her yanlışın bir bedeli var. Yani mevzu tazminatsa ve hak kazanırsa odeyeceksın el mahkum.
Onun yerinde sen olsaydın, tazminat almadan asla bırakma derdım sana da. Egrı oturup dogru konusmak lazım.
Bundan sonrası ıcın bol sans sana, yolunuz acık olsun ikinizinde