Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyleyeceklerim bu kadar hakim bey
O detayı atlamışım bak daha da karmaşık o zaman konuAklında baskası vardı hani?
Ben essek sudan gelinceye kadar temiz bir pataklar sonra da donuna kadar alırdım şahsen.Konu sahıbı sana bir soru, bırıyle senı sevdıgını sanarak evleniyorsun.
Evleniyor cunku senınle hur iradesi ile silah dayamadın sen. O raddeye gelene kadar duzgun ılıskınız var ki evleniyorsunuz yanı.
Ve evlendikten sonra kesinlikle sana dokunmuyor ve ona dokunmanı istemiyor.
Ya kacıyor ya belli ediyor bunu.
Sonra da Bosanmak istiyorum diyor daha siz aldıklarınızın ikinci taksıdıni odememısken.
Ne yaparsın?
Tamam bosanalım dıyıp usul usul adliyeye gıdıp anlasmalı imza mı atarsın, madem sevmiyordun neden evlendik? senın gururumu kırmaya ne hakkın var dıyıp delirir mıydın?
Eski konularınıza biliyorum. Ay kusura bakmayın adam haklı yani. Yoksa neden evlensin, ev arkadaşı bulurdu.Aynı durumdayız ..ona yakınlasamıyorum derdım boşanmak degıl kı boylede durabılırm yeterkı bana dokunmasın huzursuzm ama yıne herkesin mutluluğu ıcın sabrederim onevde yeterkı bana dokunmasın
Olur mu olur he.İfşa olup hesabı kapatan Ceylan sanırım.
Adamı çirkin, cimri, işe yaramaz bulmasına rağmen evlenen, bakire olmadığını gizleyen, sonra da boşarım yeaaa diye plan yapan üye misin?
Önceki mesajlarında o değilim demiş.Olur mu olur he.
Ceylan falan degılım yeter beİfşa olup hesabı kapatan Ceylan sanırım.
Adamı çirkin, cimri, işe yaramaz bulmasına rağmen evlenen, bakire olmadığını gizleyen, sonra da boşarım yeaaa diye plan yapan üye misin?