• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın zamanda bosanan var mı??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bir avukata danışın ama öyle ha deyince tazminat vs alinmiyoe

Çok üzerine gidiliyor konun sahibinin. Lutfen yargilamadan yorum yapin. Yaptigi dogru olmaya bilir ama psikolojik durumu iyi degil gibi.

Sizin için üzüldüm ama eşiniz için daha çok üzüldüm. Bir anda böyle bir şeyi duyan bir insanın sessizce tamam deyip ayrılmasını beklemek çok gerçekçi değil.
Binbir emekle ve hayalle kurulmuş bir yuva var ortada. Boşanmasak da dokunmasın bana diye düşünmeniz ne kadar ağır hem size hem ona.
Bir şekilde evlilik masraflarını vermeyi teklif edin, uzlaşın. Adam haklı durumda, onun kayıplarını bir şekilde siz tamamlayın.
Ne yazık ki her seçimin bir sonucu var ve hayatta her şey istediğimiz gibi olmuyor.

Kusura bakmayın ama haksizsiniz aynı şey size yapılsa karşı tarafin duygularıyla oynamak bu

Adam yakinlasmayacagi insanla niye evli kalsin niye hakkını aramasın
Gerçekten çok ama çok bencilsiniz
İnşallah hakkını alir

Konu sahıbı sana bir soru, bırıyle senı sevdıgını sanarak evleniyorsun.
Evleniyor cunku senınle hur iradesi ile silah dayamadın sen. O raddeye gelene kadar duzgun ılıskınız var ki evleniyorsunuz yanı.
Ve evlendikten sonra kesinlikle sana dokunmuyor ve ona dokunmanı istemiyor.
Ya kacıyor ya belli ediyor bunu.

Sonra da Bosanmak istiyorum diyor daha siz aldıklarınızın ikinci taksıdıni odememısken.
Ne yaparsın?
Tamam bosanalım dıyıp usul usul adliyeye gıdıp anlasmalı imza mı atarsın, madem sevmiyordun neden evlendik? senın gururumu kırmaya ne hakkın var dıyıp delirir mıydın?
Ben essek sudan gelinceye kadar temiz bir pataklar sonra da donuna kadar alırdım şahsen.

Aynı durumdayız ..ona yakınlasamıyorum derdım boşanmak degıl kı boylede durabılırm yeterkı bana dokunmasın huzursuzm ama yıne herkesin mutluluğu ıcın sabrederim onevde yeterkı bana dokunmasın
Eski konularınıza biliyorum. Ay kusura bakmayın adam haklı yani. Yoksa neden evlensin, ev arkadaşı bulurdu.

Bu üyenin üstüne neden bukadar gidiliyor anlamıyorum. Bir aydır sürekli konu açtığına göre gerçekten psikolojisi iyi değil. Yani ben anlamıyorum hepimizin annesi babası severek mi evlendi. Görücü usulüyle evlenen çok. Ama bu üyenin yapısı farklıysa sevemiyorsa napsın? Üstüne üstüne gidiyorsunuz ama bence gerçekten psikolojik olarak çökmüş biraz daha yorumlarınızda dikkat edebilirsiniz.

ve konu sahibi sana gelince evet yaptığın yanlış. Boşanmayı kafaya koyduysan takıları vs vererek yollarını ayırmanı tavsiye ederim. Çünkü evlilikte cinsel ilişki şart. Kim ne der diye düşünme, sadece kendine üzül bence. Herkes yeniden kendine hayat kurabilir merak etme. Ama burda konu açacagına biraz daha düşünüp tartıp kesin bir karara var derim ben. Bukadarda hayatını çıkmazda hissetme,Dua ederek yardım iste inşallah bu zor durumdan çıkarsın. Birde psikoloğa gidebiliyosan gitmeni tavsiye ederim belkide evliliğin kurtulur.

Bence tedavi olun .Önce sağlık .Sonrada boşanırsınız.Birdaha da emın olmadan evlenmeyın.

Bu ülkede evlenmek ayrı zor boşanmak ayrı zor. Evlenirken düşüneceğiniz şeyleri şimdi düşünüyorsunuz. Ama iş işten geçti bir kere. O adam sizin yüzünüzden dul yaftası yiyecek, ona yaklaşan her kadın ön yargıyla yaklaşacak. Siz o adamın geleceğini de çaldınız bir nevi. Evliliğe giden yol ise maddi manevi yük. Umarım herşeyi ispatlar ve tazminatını alır. Önümüze koyulan her sözleşmeyi kolayca imzalamıyoruz değil mi? Evlilik de bir sözleşme. Bu aktin şartlarına uymayan da bir zahmet bedelini ödesin.

Ben bir plan dahılınde bunları hesaplayıp evlenmedım adamla hersey benım dışımda fıkrım önemsenmeden hızlıca oldu emın degılım bıraz bekleyelım dedım adama hıc bır kımseye dınletemedım kendımı. Suan o kadar kotu bir psıkolojıdeyım kı o yaptıgınız yorumlar da benı yanlıs kararlara yoneltıyo doğru dusunemıyorum.Ben en bastan bu yana sucsuzum demedım kı tamam sucluyum ama kım ıster kı böyle bile bıle hayatını mahvetmek.Bilemedim bunları yaşayacağımı bılemedım ..Esyaları ortak aldık ben hıcbırsey ıstemıyorm hepsı onun olsun altınları da verdım zaten.Sadece bu durumda olan bırıyle dertlesmek yorumlasmak ıstedım belkı ıyı gelır dıye.suanda kafam yerınde degıl daha fazla uzerıme gelmesın kmse sadece sussun hersey bana yettı bu yasadıklarım hıcbır umudum yok bıtsınsu canımı acıtan hayat

İfşa olup hesabı kapatan Ceylan sanırım.
Adamı çirkin, cimri, işe yaramaz bulmasına rağmen evlenen, bakire olmadığını gizleyen, sonra da boşarım yeaaa diye plan yapan üye misin?
Ceylan falan degılım yeter be

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X