- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.217
- 88
- 43
Yeni evliyim boşanmak istiyorum diyen öğretmen hanım mıNickleri bile aynı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni evliyim boşanmak istiyorum diyen öğretmen hanım mıNickleri bile aynı
Aklında baskası vardı hani?Aileniz ısrar etti diye evlenip severim sanan ama cinsel yakınlığa katlanamayan sevmeyen ama boşanamayan üye değil misiniz ben öyle hatırlıyorum bu konuyu. Görücü usulü tanıdık hatrı aile ısrarı için evlenen. Bence oydunuz doğru mu
Adam ev arkadaşı istemiyor eş istiyor. Normal değil mi?Aynı durumdayız ..ona yakınlasamıyorum derdım boşanmak degıl kı boylede durabılırm yeterkı bana dokunmasın huzursuzm ama yıne herkesin mutluluğu ıcın sabrederim onevde yeterkı bana dokunmasın
Anladığım kadarıyla geçen konu açan öğretmen hanımsınız. Şaşırmadık valla hattâ o kişi için değmez evliliğimi bozmaya demiştiniz. Yanlış mı hatırlıyorum?Bılen bilir 2 ay once sevmeden mantık evlılıgı sonucu yasadıgım durumları buraya yazmıştım.denedım ama bız yakınlasamadık hıc olmuyo Dun Bosanmak ıstedıgımı belırttım bastakı halınden eser kalmadı planlar yapmıs sormus etmıs benı kandırdınız maddı manevı tazmınat acacagım dıyor bılen bırı yorum yapabılır mı .ben ne yapacagımı bılmıyorum zaten saglık acıdan ıyı degılım bırde bunlarla nasıl ugrasırım.
Dokunmadan öylece yapasayıp gidemezsiniz değil mi? Mantıklı değil bu dediğiniz.Aynı durumdayız ..ona yakınlasamıyorum derdım boşanmak degıl kı boylede durabılırm yeterkı bana dokunmasın huzursuzm ama yıne herkesin mutluluğu ıcın sabrederim onevde yeterkı bana dokunmasın
Sanırım karıstırdınız bende 3.kısı olmadı öğretmen de deılımAnladığım kadarıyla geçen konu açan öğretmen hanımsınız. Şaşırmadık valla hattâ o kişi için değmez evliliğimi bozmaya demiştiniz. Yanlış mı hatırlıyorum?
Seviyorum demediniz ama nikah memuruna evet dedinizBende maddı manevı zarardayım kı hıcbır zaman sevıyorum demedım
Emin değilim bilemiyorum yaniYeni evliyim boşanmak istiyorum diyen öğretmen hanım mı
Ben cevap vereyim. Şiddet eğilimim yok ama kocam bana böyle yapsa saçını başını yolup sinirimden eşyaları parçalardım skfjsjdjd resmen adamla, adamın hayatıyla gururuyla oynamaktır bu. Emin olmayan evlenmesin, kimse başkasının hayatını mahfedemez.Konu sahıbı sana bir soru, bırıyle senı sevdıgını sanarak evleniyorsun.
Evleniyor cunku senınle hur iradesi ile silah dayamadın sen. O raddeye gelene kadar duzgun ılıskınız var ki evleniyorsunuz yanı.
Ve evlendikten sonra kesinlikle sana dokunmuyor ve ona dokunmanı istemiyor.
Ya kacıyor ya belli ediyor bunu.
Sonra da Bosanmak istiyorum diyor daha siz aldıklarınızın ikinci taksıdıni odememısken.
Ne yaparsın?
Tamam bosanalım dıyıp usul usul adliyeye gıdıp anlasmalı imza mı atarsın, madem sevmiyordun neden evlendik? senın gururumu kırmaya ne hakkın var dıyıp delirir mıydın?
Neden cinsellik istemiyorsun?Sanırım karıstırdınız bende 3.kısı olmadı öğretmen de deılım
Niye adam hakkını arayacağını söyleyince tutuştunuz? Ne bekliyordunuz adamın anlayışla karşılamasını mı? Biraz mantıklı düşünün aynısı size yapılmış olsa ne yapardınız? Adam onca emek vermiş para harcamış. Evlilik çocuk oyuncağı mı 2 ayda hadi seni sevmiyorum boşanalım diyorsunuz? Sizin bu düşünceniz hem karnım doysun hem pastam dursun. Aile baskısı falan geçiniz bunları. Sanki şimdi baskı göremeyeceksiniz. İnşallah adam hakkını fazlasıyla alır. Ki alacağından pek şüphem yok zaten aranızda cinsellik de yokmuş mahkeme bu durumda sizi kusurlu bulur diye biliyorumBılen bilir 2 ay once sevmeden mantık evlılıgı sonucu yasadıgım durumları buraya yazmıştım.denedım ama bız yakınlasamadık hıc olmuyo Dun Bosanmak ıstedıgımı belırttım bastakı halınden eser kalmadı planlar yapmıs sormus etmıs benı kandırdınız maddı manevı tazmınat acacagım dıyor bılen bırı yorum yapabılır mı .ben ne yapacagımı bılmıyorum zaten saglık acıdan ıyı degılım bırde bunlarla nasıl ugrasırım.
Cok dogru herseyı yapmaya hakkı var ..ben zamaanında herkesı karsıma alıp sesımı daha guclu cıkaramadıgım ıcın hem onun hem kendımın hayatnı mahvettım.Ama benım gucum hala yok suan bıle yanlıs bır kararla hayatımı bıtırıp hersey sussun arrık ıstıyorm hıcbır umudum hayalım yok.kendımı zor tutuyorum ınsanalra ses edemedıgım gıbı cok zayıf bır haldeyım suan da. O adam kadar guclu duramıyorum bırı bana boyle yapsaydı sessızce cekılır gıderdım kımseyle ugrasmaya kendımı anlatmaya mecalım yok. Hersey artık sussun ıstıyorm Allahım ıcınde bulunduğum dusuncelerden benı uzak tuttsun ama ınanın ıyı degılım adam cok haklı ben cok suclu ...Konu sahıbı sana bir soru, bırıyle senı sevdıgını sanarak evleniyorsun.
Evleniyor cunku senınle hur iradesi ile silah dayamadın sen. O raddeye gelene kadar duzgun ılıskınız var ki evleniyorsunuz yanı.
Ve evlendikten sonra kesinlikle sana dokunmuyor ve ona dokunmanı istemiyor.
Ya kacıyor ya belli ediyor bunu.
Sonra da Bosanmak istiyorum diyor daha siz aldıklarınızın ikinci taksıdıni odememısken.
Ne yaparsın?
Tamam bosanalım dıyıp usul usul adliyeye gıdıp anlasmalı imza mı atarsın, madem sevmiyordun neden evlendik? senın gururumu kırmaya ne hakkın var dıyıp delirir mıydın?
Adamla anlaşmaya bak, masrafların yarısını ödemeyi teklif et. Bir psikologdan yardım al belli ki kötü düşüncelere sahipsin, sakn kendine zarar vermeyi düşünme. Herşey gelip geçici, bu zamanlarda geçicek. Mesleğin var mı?Cok dogru herseyı yapmaya hakkı var ..ben zamaanında herkesı karsıma alıp sesımı daha guclu cıkaramadıgım ıcın hem onun hem kendımın hayatnı mahvettım.Ama benım gucum hala yok suan bıle yanlıs bır kararla hayatımı bıtırıp hersey sussun arrık ıstıyorm hıcbır umudum hayalım yok.kendımı zor tutuyorum ınsanalra ses edemedıgım gıbı cok zayıf bır haldeyım suan da. O adam kadar guclu duramıyorum bırı bana boyle yapsaydı sessızce cekılır gıderdım kımseyle ugrasmaya kendımı anlatmaya mecalım yok. Hersey artık sussun ıstıyorm Allahım ıcınde bulunduğum dusuncelerden benı uzak tuttsun ama ınanın ıyı degılım adam cok haklı ben cok suclu ...
Canım bak, adam sana aynısını yapsa sessizce gidemezdin.gururun kırılırdı, insanın gururu kırılınca sessizce gidemiyor. Belki yanlıs ama intikam istiyor. Sen beni ıncıttın gururumu kırdın diye canı yandıgı ıcın, istiyor ki karsı tarafında yansın canı. Bu da sessizce gitmeyi engelliyor malesef.Cok dogru herseyı yapmaya hakkı var ..ben zamaanında herkesı karsıma alıp sesımı daha guclu cıkaramadıgım ıcın hem onun hem kendımın hayatnı mahvettım.Ama benım gucum hala yok suan bıle yanlıs bır kararla hayatımı bıtırıp hersey sussun arrık ıstıyorm hıcbır umudum hayalım yok.kendımı zor tutuyorum ınsanalra ses edemedıgım gıbı cok zayıf bır haldeyım suan da. O adam kadar guclu duramıyorum bırı bana boyle yapsaydı sessızce cekılır gıderdım kımseyle ugrasmaya kendımı anlatmaya mecalım yok. Hersey artık sussun ıstıyorm Allahım ıcınde bulunduğum dusuncelerden benı uzak tuttsun ama ınanın ıyı degılım adam cok haklı ben cok suclu ...