• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın zamanda bosanan var mı??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aileniz ısrar etti diye evlenip severim sanan ama cinsel yakınlığa katlanamayan sevmeyen ama boşanamayan üye değil misiniz ben öyle hatırlıyorum bu konuyu. Görücü usulü tanıdık hatrı aile ısrarı için evlenen. Bence oydunuz doğru mu
Aklında baskası vardı hani?

Aynı durumdayız ..ona yakınlasamıyorum derdım boşanmak degıl kı boylede durabılırm yeterkı bana dokunmasın huzursuzm ama yıne herkesin mutluluğu ıcın sabrederim onevde yeterkı bana dokunmasın
Adam ev arkadaşı istemiyor eş istiyor. Normal değil mi?

Bılen bilir 2 ay once sevmeden mantık evlılıgı sonucu yasadıgım durumları buraya yazmıştım.denedım ama bız yakınlasamadık hıc olmuyo Dun Bosanmak ıstedıgımı belırttım bastakı halınden eser kalmadı planlar yapmıs sormus etmıs benı kandırdınız maddı manevı tazmınat acacagım dıyor bılen bırı yorum yapabılır mı .ben ne yapacagımı bılmıyorum zaten saglık acıdan ıyı degılım bırde bunlarla nasıl ugrasırım.
Anladığım kadarıyla geçen konu açan öğretmen hanımsınız. Şaşırmadık valla hattâ o kişi için değmez evliliğimi bozmaya demiştiniz. Yanlış mı hatırlıyorum?

Aynı durumdayız ..ona yakınlasamıyorum derdım boşanmak degıl kı boylede durabılırm yeterkı bana dokunmasın huzursuzm ama yıne herkesin mutluluğu ıcın sabrederim onevde yeterkı bana dokunmasın
Dokunmadan öylece yapasayıp gidemezsiniz değil mi? Mantıklı değil bu dediğiniz.

Boşanmak istiyorsaniz boşanirsiniz.

Ama bazi şeylerin de bedeli oluyor iste.

Anladığım kadarıyla geçen konu açan öğretmen hanımsınız. Şaşırmadık valla hattâ o kişi için değmez evliliğimi bozmaya demiştiniz. Yanlış mı hatırlıyorum?
Sanırım karıstırdınız bende 3.kısı olmadı öğretmen de deılım

Konu sahıbı sana bir soru, bırıyle senı sevdıgını sanarak evleniyorsun.
Evleniyor cunku senınle hur iradesi ile silah dayamadın sen. O raddeye gelene kadar duzgun ılıskınız var ki evleniyorsunuz yanı.
Ve evlendikten sonra kesinlikle sana dokunmuyor ve ona dokunmanı istemiyor.
Ya kacıyor ya belli ediyor bunu.

Sonra da Bosanmak istiyorum diyor daha siz aldıklarınızın ikinci taksıdıni odememısken.
Ne yaparsın?
Tamam bosanalım dıyıp usul usul adliyeye gıdıp anlasmalı imza mı atarsın, madem sevmiyordun neden evlendik? senın gururumu kırmaya ne hakkın var dıyıp delirir mıydın?

Evleniyor cunku senınle hur iradesi ile silah dayamadın sen. O raddeye gelene kadar duzgun ılıskınız var ki evleniyorsunuz yanı.

Sonra da Bosanmak istiyorum diyor daha siz aldıklarınızın ikinci taksıdıni odememısken.
Ne yaparsın?
Tamam bosanalım dıyıp usul usul adliyeye gıdıp anlasmalı imza mı atarsın, madem sevmiyordun neden evlendik? senın gururumu kırmaya ne hakkın var dıyıp delirir mıydın?
Ben cevap vereyim. Şiddet eğilimim yok ama kocam bana böyle yapsa saçını başını yolup sinirimden eşyaları parçalardım skfjsjdjd resmen adamla, adamın hayatıyla gururuyla oynamaktır bu. Emin olmayan evlenmesin, kimse başkasının hayatını mahfedemez.

Bılen bilir 2 ay once sevmeden mantık evlılıgı sonucu yasadıgım durumları buraya yazmıştım.denedım ama bız yakınlasamadık hıc olmuyo Dun Bosanmak ıstedıgımı belırttım bastakı halınden eser kalmadı planlar yapmıs sormus etmıs benı kandırdınız maddı manevı tazmınat acacagım dıyor bılen bırı yorum yapabılır mı .ben ne yapacagımı bılmıyorum zaten saglık acıdan ıyı degılım bırde bunlarla nasıl ugrasırım.
Niye adam hakkını arayacağını söyleyince tutuştunuz? Ne bekliyordunuz adamın anlayışla karşılamasını mı? Biraz mantıklı düşünün aynısı size yapılmış olsa ne yapardınız? Adam onca emek vermiş para harcamış. Evlilik çocuk oyuncağı mı 2 ayda hadi seni sevmiyorum boşanalım diyorsunuz? Sizin bu düşünceniz hem karnım doysun hem pastam dursun. Aile baskısı falan geçiniz bunları. Sanki şimdi baskı göremeyeceksiniz. İnşallah adam hakkını fazlasıyla alır. Ki alacağından pek şüphem yok zaten aranızda cinsellik de yokmuş mahkeme bu durumda sizi kusurlu bulur diye biliyorum

Ne yaparsın?
Cok dogru herseyı yapmaya hakkı var ..ben zamaanında herkesı karsıma alıp sesımı daha guclu cıkaramadıgım ıcın hem onun hem kendımın hayatnı mahvettım.Ama benım gucum hala yok suan bıle yanlıs bır kararla hayatımı bıtırıp hersey sussun arrık ıstıyorm hıcbır umudum hayalım yok.kendımı zor tutuyorum ınsanalra ses edemedıgım gıbı cok zayıf bır haldeyım suan da. O adam kadar guclu duramıyorum bırı bana boyle yapsaydı sessızce cekılır gıderdım kımseyle ugrasmaya kendımı anlatmaya mecalım yok. Hersey artık sussun ıstıyorm Allahım ıcınde bulunduğum dusuncelerden benı uzak tuttsun ama ınanın ıyı degılım adam cok haklı ben cok suclu ...

Kendini bir rahat bırak öncelikle. Evlenme deki sebeb ler neydi? Neden boşanmak istiyorsun bunlar önemli olan biraz anlat derdini için rahatlasın..

Cok dogru herseyı yapmaya hakkı var ..ben zamaanında herkesı karsıma alıp sesımı daha guclu cıkaramadıgım ıcın hem onun hem kendımın hayatnı mahvettım.Ama benım gucum hala yok suan bıle yanlıs bır kararla hayatımı bıtırıp hersey sussun arrık ıstıyorm hıcbır umudum hayalım yok.kendımı zor tutuyorum ınsanalra ses edemedıgım gıbı cok zayıf bır haldeyım suan da. O adam kadar guclu duramıyorum bırı bana boyle yapsaydı sessızce cekılır gıderdım kımseyle ugrasmaya kendımı anlatmaya mecalım yok. Hersey artık sussun ıstıyorm Allahım ıcınde bulunduğum dusuncelerden benı uzak tuttsun ama ınanın ıyı degılım adam cok haklı ben cok suclu ...
Adamla anlaşmaya bak, masrafların yarısını ödemeyi teklif et. Bir psikologdan yardım al belli ki kötü düşüncelere sahipsin, sakn kendine zarar vermeyi düşünme. Herşey gelip geçici, bu zamanlarda geçicek. Mesleğin var mı?

Canım bak, adam sana aynısını yapsa sessizce gidemezdin.gururun kırılırdı, insanın gururu kırılınca sessizce gidemiyor. Belki yanlıs ama intikam istiyor. Sen beni ıncıttın gururumu kırdın diye canı yandıgı ıcın, istiyor ki karsı tarafında yansın canı. Bu da sessizce gitmeyi engelliyor malesef.

En basından dogru olmayan bir karar vermıssın, Sevmedıgın ınsanla elbette bosan ama hıc sevmemıssın kı sen.
Hani sevsen ve ıkı ay ıcınde kotu seyler yasasan haklısın. Hıc sevmemıssın kı.
Yapacak bısey yok boyle de hayat geçmez, mecbur bosanacaksınız.

Bı sure ustune gitme, konuyu yeniden acsın diye onu bekle. Ve yerinde olsam uste cıkmak ıcın can yakıcı cumleler kurmazdım
Bu tip cumleler onun hırsını korukler ancak su saatten sonra.

Yaptıgımız her yanlışın bir bedeli var. Yani mevzu tazminatsa ve hak kazanırsa odeyeceksın el mahkum.
Onun yerinde sen olsaydın, tazminat almadan asla bırakma derdım sana da. Egrı oturup dogru konusmak lazım.

Bundan sonrası ıcın bol sans sana, yolunuz acık olsun ikinizinde

1 yıl dolmadan zaten bosanamazsiniz anlasmali bosanmak için 1 yılın dolması lazım.
Çekişmeli olacaksa da o da zaten epey sürüyor 2 - 3 yıl davanın durumuna göre.
Gidin bir psikologla görüşün neden cinsellik istemiyorsunuz sizi iten şey ne bu soruların cevabını bulmaya çalışın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X