Yakında 3oo kilo olacağım bu ne iştah

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
643
Ankara
Kızlar yeri burası değil biliyorum ama ben sizi tanıyorum ondan buraya yazayım dedim :)

Ben sürekli kilo alıyorum .
Boyum 1.70 kilom 61.4 ölçümde fikir verir belki (90-71-103)
Ve sürekli kilo alıyorum . Şu an önümde kocaman bir tepsi ıspanaklı börek var yarısı bitmek üzere mesela . Bu bitince muzun üzerine nutella sürüp yiyeceğim . 3 günde bir şu büyük nutella kavanozları var ya onlardan alıyorum .

Yememem gerekiyor biliyorum tutamıyorum boğazımı . Yedikten sonra Garfield gibi yan dönüp yatıyorum yüz üstü yada sırt üstü yatınca midem ağrıyo çünkü Hele bir de tatildeyim annem her gün börek yapıyo kendisi yemiyor ben yiyorum tatlıları , börekleri

Bana bir fikir kızlar bir fikirr :26:

Son düzenleme:
Valla bukadar yemeye kilon gayet iyi . bu nutellayi cikarana ben ne diyeyim bi aralar bende 2 gunde bitirirdim ama artik birseylere dur demenin zamani gelmisdi ve 4 aydir dikkatli yiyorum ve cok sukur sonucunuda gayet iyi aliyorum bence sende bir yerlerden baslamalisin soylede dusun o bi tepsi boregi yesende biticek bir dilimde yesen ayni sey o yuzden kendini frenlemelisin yoksa dedigin gii devam edersen cok pisman olrsun mazallah

bende kilo almaya çalışanlardanım :s benim de iştahım yok, sizin tam tersinizim off off..bence sık ama az yeyin belki işe yarayabilir...bu arada her şey beyinde bitiyor, eğer kararlıysanız başarabilirsiniz..Allah hepinmizin yardımcısı olsun..

Değiştirdimm :) .
Ya bilgisayarın başında oturunca yiyorum duramıyorum . O kavanoz bitmeyince gıdıklanıyorum sanki . Yada o tepsi , yada o fındık , fıstık :S

Demin oturup kendime gece gece yumurtalı ekmek hazırlamış ve hepsini bitirmiş bir insan olarak anlıyorum seni ne diyim, ama noolucak halimiz hiç bilmiyorum

Ben de 62 kiloyum.
Hedefim 58 .Şuan diyet yapıyorum.
Gece gece az yemezdim çikolatalardan kurabiyelerden
Hep bu çikolata yüzünden işte

kizlar ben de nutellayi çok severdim ama esim saolsun artik midemi bulandiriyor : youtube'da bana bir video gosterdi adam nutellayi sicak bi yere birakiyo ve uzerinde yag birikmeye basliyo, bir kaç saat sonra kavanozun yarisi siviyag oluyo !
sonra viki'de okuduk kavanozun 70% i yag ve sekermis !
artik agzima suremiyorum...

Peygamberimizi örnek alın.çünkü sofradan tam doymadan kalkarmış.çok yemek,çok uyumak,çok konuşmak ibadete engeldir. işe, nefsinin her isteğini yapmamakla başlayın...

Son düzenleme:
Senin boyun kaç bi de kaç kilosun canım

Tutamıyor musun sende kendini

Boyumu tam bilmiyorum 1.65in üzerindeyim kilo olarakta 73ü görmüştüm en yüksek.

Ya ben bi de her konuda iradesiz bir insanım, canım ne istiorsa anında yemem gerekiyor, canım uyumak istiyorsa ne olursa olsun yataktan kalkamıyorum filan, para, zaman ve yiyecek olmak üzere her konuda öyleyim.

bence işe size kilo aldıran yiyecekleri azaltmakla başlayın 3 günde bi kavanoz çikolata ne demek
ben abur cubur almıyorum eve.eğer canım çok isterse bakkaldan 1 tane çikolata alıp geliyorum.

Benim eşim nestle de muhasebe sorumlusu.
Düşünün artık halimi
Yılbaşlarında bayramlarda yada sıradan bir günde bir kutu çikolata nescafe ve diğer nestle ürünlerinden veriyorlar.
Bu kutuda 20 25 tane nestlenin tablet çikolatalarından oluyor.
E sıkıysa yeme
Of canım çekti valla

gunescim dikkat et bu islerin sakasi olmaz ne kadar çok yersen o kadar buyur miden ve o kadar kilo alirsin...

nutella hep yag seker kesinlikle yeme, annenle konus hergun o guzel boreklerini yapmasin..

birde dengeli beslenmeye çalis, salata, et, ekmek ya da pilav..

senin yediklerin hep hamur, yag, seker... hem sagligina zararli hem çok kilo alirsin...

kaldır tepsiyi de nutella kavanozlarını da.

uyu ve huzura kavuş.

psikolojik olarak doyur zihnini.

miden aç değil gözün aç anlaşılan.

o daha kötü bi durum

istersen bana gönderebilirsin canım

ben yerim sizin yerinize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…