Yakında 3oo kilo olacağım bu ne iştah

Ayy tabii yaa . Ye ye kilo alma o işler öyle olmuyor
Ya yeme diyorsunuz da şu nutellayı bı-ra-ka-ma-mı-yooorumm
Bugün 2 kotumun daha içine giremedim Kime yollasam ki

türk kahvesi severmisin bilmiyorum ama iştahı kestiği kesinlikle bir gerçek ...
günde 1 fincan az şekerli bol köpüklü bir türk kahvesi iştahını kesecektir emin ol ...

canan karatayin kitabini al ve oku
kendine kilo almak di$inda neler yaptigini anlarsan bi daha elin gitmez o tatlilara , zaten bi sure yemesen sonra insanin midesi almiyo $ekerli $eyleeri midesi bi acayip oluyo
saglik herseyden onemlidir
istersen e kitap olarak gonderebilirim ..

annenede soyle yapmasin borek falan
aksam 20 den sonra acindan olsen agzina tek lokma atma !!
kuru incir yada kayisi içince ceviz findik yiyebilirsin, helva yiyebilirsin
muz ceviz kaymak dene ama gun içinde aksam hafif geçireceksin ..

kiloya boy iyi ama pantalon olmadi doyorsan gidi$at parlak durmuyor pek maalesef...

Güneeşş...
Yeme kız yeme, annene de sevmediğin şeyleri yapsın birkaç gün, miden rahatlasın..
Çok güldüm yaa, kilo almazsın inşalllllllaahhhh..

pantolonlarımın düğmeleri geriye de gidiyor olabilir Bilemedim .

Ya bugün börek yapmamış zaten . Akşam yemeğinde annem karnabahar salatası yapmış durumun vahametine bakar mısınız Attan inip eşeğe bindim :26:

biraz abartmışsın ama kilon çok değil bence boyuna göre panik yapma
belki bu aralar iştahlısındır sonra düzelir

şimdi bir dürüm çiğ köfte ve ayranı götürdüm üstüne uyumaya gidiyorum :)

ama ben hamişim bugün ilk defa doğru düzgün yiyebildim oooohh karnım açken uyunmuyor ya
neyse kızlar can boğazdan gelir :)

benimde hic istahim yok..

corbalari cok seviyorum ve biraz ekmekle yedim mi tamamdir bütün gün birsey yememe gerek kalmiyor..

tika basa doyuyorum ama hic iyi degil bu cünkü tirnaklarim kopuyor vitaminsizlikten..saclarimda basladilar beni terketmeye hergecen gün cogalarak..

Bugün pek bir şey yemedim aynı kilodayım
En iyisi yarın evi temizleyeyim . Belki azcık faydası olur

Benim komşum vardı zayıf bir kızcağız . Saf zeytinyağının içine azıcık limon ve kırmızı pul biber koyuyordum . Çok severek ekmeğini bana bana yiyordu . İştah açılış o açılış

ziyarete geldiim:) maşallah sana ya diycek bişey bulamadım valla yarım tepsi böreğin üstüne bi de nutella falan.ben sana hayran kaldım resmen sen ne dersen de:) canım akşam yemeğinde bi çorbayla doyuyorum ben düşün artık halimi.tatlıyla da tahmin edebilceğin üzre hiç aram yok://
insan kendinde olmayana özeniyo işte

canım alakasız olacak ama benim takıldığım nokta su ki 156 cm boy 61 kiloda 89-68-100 cm olduğunu biliyorum vücut ölçülerimin bu hesapta bi yanlışlık olduğu kesin bence çünkü sen verdiğin boy kiloyla bildiğin zayıf ölçülerle ise bildiğin kilolusun

maşallah, şanslısın yine, kilon ideal. ben bu şekilde yesem 100 kg lara hemen gelirim, yediklerime en dikkat ettiğim dönemlerde 61 kg idim. şu an çok daha fazlasıyım
annene söyle canım, hamur işi pişirmesin. kilo dışında şeker gibi birçok hastalıkları da destekler bu yeme alışkanlıkların. hiç gerek yok.
nutellayı ben de çok severdim ama şu an canım zerre kadar tatlıları çekmiyor, görünce huylanıyorum resmen. eve küçük kavanozları alın.
eve abur cubur vs sokmazsanız, sen de gördükçe yemezsin.
kilodan önce, sağlık için dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…