- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
pantolonlarımın düğmeleri geriye de gidiyor olabilirBilemedim .
Ya bugün börek yapmamış zaten . Akşam yemeğinde annem karnabahar salatası yapmış durumun vahametine bakar mısınızAttan inip eşeğe bindim :26:
türk kahvesi severmisin bilmiyorum ama iştahı kestiği kesinlikle bir gerçek ...
günde 1 fincan az şekerli bol köpüklü bir türk kahvesi iştahını kesecektir emin ol ...
Ağlatabilirim
Güneş nasıl 8 kilo aldı ? Güneş'in Göbeği ? Bunlar dramatik öykülerim D:
Kızlar yeri burası değil biliyorum ama ben sizi tanıyorum ondan buraya yazayım dedim :)
Ben sürekli kilo alıyorum .
Boyum 1.70 kilom 61.4 ölçümde fikir verir belki (90-71-103)
Ve sürekli kilo alıyorum . Şu an önümde kocaman bir tepsi ıspanaklı börek var yarısı bitmek üzere mesela . Bu bitince muzun üzerine nutella sürüp yiyeceğim . 3 günde bir şu büyük nutella kavanozları var ya onlardan alıyorum .
Yememem gerekiyor biliyorum tutamıyorum boğazımı . Yedikten sonra Garfield gibi yan dönüp yatıyorum yüz üstü yada sırt üstü yatınca midem ağrıyo çünküHele bir de tatildeyim annem her gün börek yapıyo kendisi yemiyor ben yiyorum tatlıları , börekleri
Bana bir fikir kızlar bir fikirr:26:
Kızlar yeri burası değil biliyorum ama ben sizi tanıyorum ondan buraya yazayım dedim :)
Ben sürekli kilo alıyorum .
Boyum 1.70 kilom 61.4 ölçümde fikir verir belki (90-71-103)
Ve sürekli kilo alıyorum . Şu an önümde kocaman bir tepsi ıspanaklı börek var yarısı bitmek üzere mesela . Bu bitince muzun üzerine nutella sürüp yiyeceğim . 3 günde bir şu büyük nutella kavanozları var ya onlardan alıyorum .
Yememem gerekiyor biliyorum tutamıyorum boğazımı . Yedikten sonra Garfield gibi yan dönüp yatıyorum yüz üstü yada sırt üstü yatınca midem ağrıyo çünküHele bir de tatildeyim annem her gün börek yapıyo kendisi yemiyor ben yiyorum tatlıları , börekleri
Bana bir fikir kızlar bir fikirr:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?