- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
Dün size yazdıktan sonra elimde nutella kaşığı uyuyakalmışm yattığım yerde
Sefilliğime bakar mısınız ? Dışarda görende bir halt zannediyor beni
Dün börekleri bitirmedim ama nutellaya hayır diyemedim . O yarısının yağ olma durumu bile tiksindirmedi . Galiba alışkanlık oldu . Bugün sakız çiğnemeyi düşünüyorum bir şey yememek için .
Annemin benzetmesini de paylaşmadan geçemeyeceğim ; ayağıma basınca ağzım açılıyormuş
Kızlar yeri burası değil biliyorum ama ben sizi tanıyorum ondan buraya yazayım dedim :)
Ben sürekli kilo alıyorum .
Boyum 1.70 kilom 61.4 ölçümde fikir verir belki (90-71-103)
Ve sürekli kilo alıyorum . Şu an önümde kocaman bir tepsi ıspanaklı börek var yarısı bitmek üzere mesela . Bu bitince muzun üzerine nutella sürüp yiyeceğim . 3 günde bir şu büyük nutella kavanozları var ya onlardan alıyorum .
Yememem gerekiyor biliyorum tutamıyorum boğazımı . Yedikten sonra Garfield gibi yan dönüp yatıyorum yüz üstü yada sırt üstü yatınca midem ağrıyo çünküHele bir de tatildeyim annem her gün börek yapıyo kendisi yemiyor ben yiyorum tatlıları , börekleri
Bana bir fikir kızlar bir fikirr:26:
Ben de acayip istahliyim, bazen televizyon izlerken tantuni, kebap, kiymali borek, sakizli muhallebi vs. hayalini kurarim. Bir de yurtdisinda yasiyorum, burda adam gibi yiyecek bir sey de olmayinca hayallerle yasiyorum yani :)
Ben de yemeyi icmeyi severim ama guzel seyleri, brokoli yemekle ilgilenmiyorum mesela :) Canim habire tatli cekiyor, yiyip yiyyp spor yapiyorum ben de ne yapayim :)
istersen bana gönderebilirsin canım
ben yerim sizin yerinize de
Dün size yazdıktan sonra elimde nutella kaşığı uyuyakalmışm yattığım yerde
Sefilliğime bakar mısınız ? Dışarda görende bir halt zannediyor beni
Dün börekleri bitirmedim ama nutellaya hayır diyemedim . O yarısının yağ olma durumu bile tiksindirmedi . Galiba alışkanlık oldu . Bugün sakız çiğnemeyi düşünüyorum bir şey yememek için .
Annemin benzetmesini de paylaşmadan geçemeyeceğim ; ayağıma basınca ağzım açılıyormuş
Ben brokoliyi fırında kremalı ve kaşarlı olarak yapıyorumO zaman yiyebiliyorum
Spor da yapmıyorum . Diyorum ya Garfield gibi sağıma bir yatıyorum yatış o yatış
Kızlar yeri burası değil biliyorum ama ben sizi tanıyorum ondan buraya yazayım dedim :)
Ben sürekli kilo alıyorum .
Boyum 1.70 kilom 61.4 ölçümde fikir verir belki (90-71-103)
Ve sürekli kilo alıyorum . Şu an önümde kocaman bir tepsi ıspanaklı börek var yarısı bitmek üzere mesela . Bu bitince muzun üzerine nutella sürüp yiyeceğim . 3 günde bir şu büyük nutella kavanozları var ya onlardan alıyorum .
Yememem gerekiyor biliyorum tutamıyorum boğazımı . Yedikten sonra Garfield gibi yan dönüp yatıyorum yüz üstü yada sırt üstü yatınca midem ağrıyo çünküHele bir de tatildeyim annem her gün börek yapıyo kendisi yemiyor ben yiyorum tatlıları , börekleri
Bana bir fikir kızlar bir fikirr:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?