Yakında 3oo kilo olacağım bu ne iştah

nedense yemek yemeyi seven insanlara bi sempati duyuyorum.çünkü yemek yemek benim için sadece hayatta kalmak için gerekli bişey ötesi yok.aç değilsem fazladan bi lokma bile yiyemem.sanırım bu biraz da metabolizma işi.

bizim evde hiç öyle börek çörek pişmez çoğu zaman dolapta yemek de olmaz.ben de sırf yemek yapmaya üşendiğim için aç kalıyorum :) küçüklüğümden beri de asla ekmek yeme alışkanlığım olmadı yemeklerin tadını bozduğunu düşünüyorum.

bence bu biraz da keyif işi bağımlılık gibi bişey.bazı insanlar için yemek yemek hayatın vazgeçilmez bi parçası sanırım sen de onlardansın.bi süre hiç sevmediğin yemekleri ye ondan sonra yiyesin azalabilir bi arkadaşım bunu denedi biraz da başarılı oldu.

COk ama cok ayip.
Böyle konu mu acilir.
Gecenin bu saatinde sizin yuzunuzden mutfaga doğru gidiyorum.
Allah ne verdiyse dalicam buzdolabina

Ben bu konudan kacarim istahim artti:)

ahhh ahhh ben de pis boğazlığım yüzünden doğru düzgün uyuyamadım ,sabaha kadar dön dur,midem ağrıdı,ilaç ta kalmamış evde.Halbuki uzun zamandır akşamlar bişey yemiyorum ama dün şeytan dürttü,dersimi de aldım birkere daha.İRADE lazım İRADE,o da bende yok

Bende bir aralar inanılmaz iştahlıydım. Allah ne verdiyse yiyodum öyle diyim :)
İnsandan insan değişir tabiki ama morali bozk olunca iştahtan kesiliyorum ben. Nitekim öyle oldu. 3 haftada 8 kilo verdim :)
Biraz tutmaya çalış kendini, ne bileyim motivayson olsun diye aç fit insanların videolarını defileleri fln izle. Belki işe yarar.

Dün size yazdıktan sonra elimde nutella kaşığı uyuyakalmışm yattığım yerde
Sefilliğime bakar mısınız ? Dışarda görende bir halt zannediyor beni

Dün börekleri bitirmedim ama nutellaya hayır diyemedim . O yarısının yağ olma durumu bile tiksindirmedi . Galiba alışkanlık oldu . Bugün sakız çiğnemeyi düşünüyorum bir şey yememek için .

Annemin benzetmesini de paylaşmadan geçemeyeceğim ; ayağıma basınca ağzım açılıyormuş

yapılan araştırmalara göre......çikolata şeker tarzı yiyecekler kokakinden daha fazla bağımlılık yaparmış ...sen de bunun kanıtısın bence

Ben de acayip istahliyim, bazen televizyon izlerken tantuni, kebap, kiymali borek, sakizli muhallebi vs. hayalini kurarim. Bir de yurtdisinda yasiyorum, burda adam gibi yiyecek bir sey de olmayinca hayallerle yasiyorum yani :)

Ben de yemeyi icmeyi severim ama guzel seyleri, brokoli yemekle ilgilenmiyorum mesela :) Canim habire tatli cekiyor, yiyip yiyyp spor yapiyorum ben de ne yapayim :)

Sakiz cignemek daha cok aciktirirmis arkadasim internette okumustum sakiz cignerken daha cok acikma hissi oluyormus

yaşın kaç hayatım? kilon çok değilmiş.ne yersen ye nekadar yersen ye sporu hayatının bi parçası haline getir sadece rejimle olmaz.benimde bi dönem kilo problemim oldu .diyetisyene gittim. verdiği öneri çok basitti ama gerçekten etkiliydi. sık sık yemek. ben sağlıklı beslenmemem ,hiç fast food tüketmememe rağmen kilo almıştım. sonradan anladımki öğünleri atlayıp gelecek öğünde kendimi tutamayıp çok fazla yiyormuşum. sık sık yersne miğden hiç aç kalmayacağından deli gibi saldırmamış oluyorsun

Son düzenleme:
Ben brokoliyi fırında kremalı ve kaşarlı olarak yapıyorum O zaman yiyebiliyorum
Spor da yapmıyorum . Diyorum ya Garfield gibi sağıma bir yatıyorum yatış o yatış

bende aynen senin gibi yapıyorum ,birde sık sık tüketiyorum besinleri yoksa gözümmün önünden yemekler uçuşuyor ama çok şükür spor sayesinde inceciğim.sağlıksız diyetler yapmıyorum gerek kalmıyor zaten

istersen bana gönderebilirsin canım

ben yerim sizin yerinize de

Adresi yaz kargolayım sana
Sen de çikolatacısın desene

Yuh ya
İyi yüzün gözün çikolata olmadı
Evleneceğin erkek çikolata fabrikatörü olsun bari

Ben brokoliyi fırında kremalı ve kaşarlı olarak yapıyorum O zaman yiyebiliyorum
Spor da yapmıyorum . Diyorum ya Garfield gibi sağıma bir yatıyorum yatış o yatış

Balım sen de ne kadar kilo aldırıcı tarif varsa onu yapıyorsun ama
Nasıl yapılıyor o tarifini versene
Ben brokoliyi haşlayıp sarımsaklı yoğurtu pulbiberli yapıyorum
Sana bundan kelli garfield dicem
Güya avatarını değiştirmiş
Nutellayı kaldırmış yemek yiyen çocuk koymuş muhaha

İyide boyuna göre baya baya zayıfsın sen. Boyu 1.60 olan brinin 50 kilo olmasıyla aynı durumdasın yani. Kilo alıyorum dediğin kaç kilo aldın diycem ama sanırım kilo değil gram almışsın. Ben bu dediklerini yesem 120 kilo olurum ki 115 kilodan 75e düşmüş birisi olarak söylüyorum. Senin troidin fazla çalışıyo sanırım. Bir de böreği geçtim ama nutella çok zararlı onu alma bari eve

şu ara benimde sorunum iştah açıklığı:18::18: sankim içime bi fil kaçmış gibi hissediyorum sabah kalkıyorum 'bugün yemeğimi az yiycem,daha çok hareket edicem,abur cubur yok' diye ama een fazla ikindiye kadar tutabiliyorum kendimi canım hep güzel şeyler çekiyoor.... akşam yemeği tavuk olunca erol taşa bağlasım geliyor kilo aldım ve eteklerimin bi çoğu dar geliyor... bi çare bulunca bana da haber et bacım

Önce bi diyetisyene gidip şikayetini anlatıyosun sonra iştahını kesecek kan şekeri seviyeni dengede tutacak öneriler veya ilaç yazıyo sonuç olarak bu iştah açıklığından kurtuluyosun tatlım :)))

Bende besiye yatmıştım ama son anda bir dur dedim. İştahım kapandı gibi. Ama çok şükür ya o nutella alışkanlıgı bende yok. Çikolata severim ama gofret tarzı. Nutella eve alırız hani maksat kahvaltıda çeşit olsun diye. Dolapta aylarca sürünür garibim:)

maviaşk yazık günahtır yahu dolapta sürünür mü nutella

Karnım aç değil yahu gözüm aç . Normal bir insanoğlu ( evet doğru duydunuz insan dedim :d ) 1 tepsi börek yer mi? Yada 1 kilo baklava .
O yüzden sakız denedim sırf ağzım boş durmasın diye . Bugün daha az yedim şu an çubuk kraker kemiriyorum . Gece çıldırmazsam sanırım bugün 3 gofret dışında tatlı yememiş olucam

Yaşım 20 . Ben 54-55 kiloydum bi anda göbeğim çıkınca bi acaip oldum . Basenim hep büyüktü de belim inceydi . Artık değil

ne komik anlatmışsın çok hoş.

valla boyumuz aynı. ben de 54-55 kiloydum. ne bulursam yerdim. kilo da almazdım. arkadaşlarım sinir olurdu.

sonra birikmiş onlar herhalde biyerlerde. bütün hücrelerim tıka basa doyunca cart diye bi kilo aldım

5-6 ay içinde 68 leri gördüm. sonra çeki düzen verdim ama ne fayda. şuan 60 civarıyım. ne yapsam bidaha 55 lere dönemiyorum.

geç olmadan dur de . ne diyim. ben artık nutella sokmuyorum eve. hergün 1 tadelle king yiyorum sadece :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…