Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

Olmadım. Tüm ailem üstüme geldi, eşim kızkardeşim annem-babam... Boş yere narkoz alacaksın, küçük çocuğun var değer mi dediler, açıkçası burnum çok kötü değil, kemeri hafif ucu da çok düşük değil, bazı fotoğraflarımda iyi bazılarında iyi çıkmıyorum. Bazı arkadaşlarıma burnumu yaptıracağım dediğimde "burnunu mu niyeki, hiç burnunun estetiğe ihtiyacı olduğunu düşünmemiştim" gibi cevaplar verdiler. Şimdilik erteledim kısaca...Tıp biraz daha ilerlesin, bu operasyonlar botox gibi kolay bir hale gelsin o zaman kesin olurum :)
amelyat oldunmu sende, tecrübelerinizi merak ediyorum??? nasl gecti??

Bugün tam 2 hafta oldu ameliyat olalı ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Burnum o kadar şişki çok canım sıkılıyor.sol tarafım daha şiş,üst dudağım şiş.başkalarının fotolarına bakıyorum 15 günlük burunları gayet normal gözüküyor bir benim ki mi böyle

ya burnunu görme ihtimalm varmı ??? yani mailimi verebilrm oraya eger burnunun fotsunu atsan bana cok yardımcı olmuş olursun benm de kemer var hafif diolar ve aynı senin gibi hafif ucu düşük ailem destek cıkmyo. ben kararlı gibiyim ama ailem ne gerek var okadar kötü değil diolar. yollarsan eger cok sevinirm ??

bu forumdan edindigim izlenimlere göre ameliyat olan kişi kendini öyle görüyo/hiss ediyor sanırsam, ama burunda cok hafif şişlik oluyor, bu insana kooooooooooocaman gelyor. cnm burnunun fotosunu koysan daha doğru yazardm yani nasıl seninki bilmiyorum

Yarın kontrolüm var bantlarım çıksın hemen foto çekip yükleyeceğim ozaman anlarsınız ama umarım benim abartmamdır

Mail adresin iletirsen bir kesit gönderebilirim.

kusura bakmayın msj hakkımı doldurmam lazım ö.dilerim

Selam arkadaslar. Banada yardimci olun lutfen. Bu siteyi kullanmayi bile daha dogru duzgun beceremiyorum.
Bende burun ameliyati olmak istiyorum. Kendi burun seklimi beyeniyorum ama hafiften buyuk, kendi seklinde azcik kuculsun istiyorum, vede dogal gorunsun.
Kimi tavsiye ede bilirsiniz? Guzel dogal burun yapan ve fiyatida ucuk olmayan tabi:)
Cok gerginim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…