amelyat oldunmu sende, tecrübelerinizi merak ediyorum??? nasl gecti??
Olmadım. Tüm ailem üstüme geldi, eşim kızkardeşim annem-babam... Boş yere narkoz alacaksın, küçük çocuğun var değer mi dediler, açıkçası burnum çok kötü değil, kemeri hafif ucu da çok düşük değil, bazı fotoğraflarımda iyi bazılarında iyi çıkmıyorum. Bazı arkadaşlarıma burnumu yaptıracağım dediğimde "burnunu mu niyeki, hiç burnunun estetiğe ihtiyacı olduğunu düşünmemiştim" gibi cevaplar verdiler. Şimdilik erteledim kısaca...Tıp biraz daha ilerlesin, bu operasyonlar botox gibi kolay bir hale gelsin o zaman kesin olurum :)
Bugün tam 2 hafta oldu ameliyat olalı ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Burnum o kadar şişki çok canım sıkılıyor.sol tarafım daha şiş,üst dudağım şiş.başkalarının fotolarına bakıyorum 15 günlük burunları gayet normal gözüküyor bir benim ki mi böyle
bu forumdan edindigim izlenimlere göre ameliyat olan kişi kendini öyle görüyo/hiss ediyor sanırsam, ama burunda cok hafif şişlik oluyor, bu insana kooooooooooocaman gelyor. cnm burnunun fotosunu koysan daha doğru yazardm yani nasıl seninki bilmiyorum
Yarın kontrolüm var bantlarım çıksın hemen foto çekip yükleyeceğim ozaman anlarsınız ama umarım benim abartmamdır
ya burnunu görme ihtimalm varmı ??? yani mailimi verebilrm oraya eger burnunun fotsunu atsan bana cok yardımcı olmuş olursun benm de kemer var hafif diolar ve aynı senin gibi hafif ucu düşük ailem destek cıkmyo. ben kararlı gibiyim ama ailem ne gerek var okadar kötü değil diolar. yollarsan eger cok sevinirm ??
Mail adresin iletirsen bir kesit gönderebilirim.
Ben yakin bir zamanda (2 hafta sonra) burun estetigi yaptiracagim ama henüz tasarim yaptirmadim.. Istanbul'a öngörüsmeye gidince (ameliyattan 1 gün önce) tasarimi yaptirip karar verecegim.. Baris Cakir hakkinda Burun Estetigi konusunda düsüncelerinizi (ve varsa resimlerinizi) paylasirsaniz cok sevinirim :) Motive edersiniz beni belki, biraz korkuyorumda :)
kusura bakmayın msj hakkımı doldurmam lazım ö.dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?