Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

sen kime olacaksın canım nası bi burun düşünüyosun

Baris Cakir'a olacagim canim :) Tam olarak nasil bir burun istiyorum bilmiyorum ama az cok fikir edindim tabi :)) tasarimda yapmadik henüz ki gösterebileyim.. ben avrupada yasadigim icin daha görüsemedim kendisiyle.. Ilk görüsmem 18 subat olacak, ertesi gün de ameliyat olacagim :)

emre ilhana birazdan olacagim .. ama nedense hic heyecan falan yok.. Rabbim yardim ediyor

Insallah hersey cok güzel gecer ve istedigin burna kavusursun :)) ameliyattan sonra bizimle durumunu paylasirsan seviniriz :)) bu arada ekliyorum sizi arkadas olarak.. kabul edermisiniz?

Son düzenleme:

hangi ülkedesin?

Insallah hersey cok güzel gecer ve istedigin burna kavusursun :)) ameliyattan sonra bizimle durumunu paylasirsan seviniriz :)) bu arada ekliyorum sizi arkadas olarak.. kabul edermisiniz?

cook tesekkur ederim.. insaAllah hersey istedigim gibi olur.. ameliyattan ciktigimda ilk isim foruma girmek olacak hepinize sevgilerrrr

cook tesekkur ederim.. insaAllah hersey istedigim gibi olur.. ameliyattan ciktigimda ilk isim foruma girmek olacak hepinize sevgilerrrr

şimdiden çok geçmiş olsun canım şişlikler we morluklar olacak telaş yapma 10 gune bişeyın kalmaz

Amiiiin :)) hadi ameliyataaaa, simdiden cok gecmis olsuuun bekliyoruz yorumlarini canim :)

Son düzenleme:

evet sıcağı sıcağına hiç bişey anlaşılmıyo. bende burnumu yaptırıcam ama erteleyip duruyorum.benimde burnum kırık çıktı. ne zaman kırıldı onu bile bilmiyoruz. sanırım küçükken olan bişey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…