sen kime olacaksın canım nası bi burun düşünüyosun
emre ilhana birazdan olacagim .. ama nedense hic heyecan falan yok.. Rabbim yardim ediyor
Baris Cakir'a olacagim canim :) Tam olarak nasil bir burun istiyorum bilmiyorum ama az cok fikir edindim tabi :)) tasarimda yapmadik henüz ki gösterebileyim.. ben avrupada yasadigim icin daha görüsemedim kendisiyle.. Ilk görüsmem 18 subat olacak, ertesi gün de ameliyat olacagim :)
hangi ülkedesin?
Insallah hersey cok güzel gecer ve istedigin burna kavusursun :)) ameliyattan sonra bizimle durumunu paylasirsan seviniriz :)) bu arada ekliyorum sizi arkadas olarak.. kabul edermisiniz?
Danimarka'da yasiyorum :)
cook tesekkur ederim.. insaAllah hersey istedigim gibi olur.. ameliyattan ciktigimda ilk isim foruma girmek olacakhepinize sevgilerrrr
cook tesekkur ederim.. insaAllah hersey istedigim gibi olur.. ameliyattan ciktigimda ilk isim foruma girmek olacakhepinize sevgilerrrr
sıcagı sacgna gercekten hc anlayamıosn bnm burnum kırılnca en fazla 13 -14 yasındaydm yuzum gözüm mor mor du . bısıkletten dusmustm yuksek bıyerden .düştm dıe morarddı sandm .hc doktra ble gtmemıstm duşun. su an 22 yasındayım tek taraflı nefes alıorm ve calısmıorum sabahları cok yorgun uyanıyorum 12 de uyanmama ragmen. sanırım aynı zmnlara debnk geljek sargılı gunlerimiz:)
bende 14 yaşına kadar hollandada yaşadım rot.zuid
peki neden artik orda kalmiyorsun? :)
want ikken meer klein beetje nl in turkıje :)
whathaha anlamadim bisey
:)oww oke:)dönüş yaptık burası daha güzel
arkadaşlar sesimi duyan yok mu fethi bey hakkında bilgisi olan kimse yokmudur?
arkadaşlar sesimi duyan yok mu fethi bey hakkında bilgisi olan kimse yokmudur?
canım fatih beye benım arkadaş amelıyat oldu esralorin ona sorabilirsin
Hic duymadim.. Soyadi nedir?
fethi orak ona amleiyat olucam inşaallah merak ediyorum süreç nasıl sonuç nasıl falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?