yakinda ya akil hastanesine giricem yada katil olucam

Allah yardımcın olsun inşallah tez vakitte kurtarsın bu durumdan.

eee bir tek size sözünü geçirebiliyor tabiiki..yazık günah..ziftin pekini içsin..iki evladın..mis gibi hanımın var..bu kızlar nasıl evlenicek
düşünsene..

Evlenebilcekmiyiz hayirlisyla bilmiyprum artik sevgili edinince bnlari dsnmekten mutlu.olamiyorum geri cekiliyorum bni kinayacagini kucuk dusecegimi dsunuyrm babam.yuzndn

Bende bunu anlatmaya çalışmıştım .. Hepimizin hakkında hayırlısı ne diyeyim

Lütfen sakin ol. Yaşadığın zorluğu anlamaya çalışıyorum, seni anlamaya çalışıyorum, ne kadar yapabilirsem.. Tek çözümün okumak senin. Umudunu hiç kaybetme. Beklemediğin anlarda öyle güzel kapılar açar ki Rabbim.. Olumsuz duygulardan kurtul, kendin için annen ve kardeşin için yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalış. Sabret, azmet, bişeyleri başar.

Yillardir sabrediyorum.inanin... Gucum.tuknmeye basladi

İnsallah .. İnsanlar bni disardan ne mutlu zannediyr hatta zengn sanan da cktr calisip kndime aliyrm.iatedgimi az cok ama gel gor ki her gece gozyasi..
babanda bir gün takdirini görecek maalesef..babam rahmetli annemi hiç bağenmez hep eleştirirdi..ne oldu..dikiş tutturamadı hala..nasib olmadı..herkz maddi şeyler peşinde kimse eskisi gibi değil..

ben onceden cok inancliydm artik inancim cok zayif ne yaparsam yapim guclnmiyor isyan ediyrm artik ve inanmiyorum dine.
Bu nasıl bir cümledir? İnanmak istemeyeblirsin ama babana annem ibadetini yaparken bile kufrediyor diyerek sitemlerde bulunurken bunları yazman senin bayağı kafanın Karışık olduğunu gösterir , direk kestirip atma umarım doğru yolunu bulursun kardeşim...
Baban evet bencil otesiymis ama neden bu kadar hayata her şeye isyan eder gibi umursamaz davranışları var onu anlamak lazım çünkü bütün sorunların başı baban... Annen büyük ihtimalle sadece sizin için katlanıyor bu adama Allahim ona dayanma gücü versin... babanizin kulağını çekebilecek bir büyüğü yok mu acaba? Alkol tedavisine falan gonderilebilse keşke... Eğer ki yapilacak bir şey yok eğer çekip gidersek babam kesin olarak bize zarar verir diyorsan gücünü eline almaya kardeşine de ggüç katmaya bakacaksın kardeşim. Evlenmeyi falan unut kimsenin himayesi altında olma annen gibi.
Yasadiklarin çok zor şeyler isyan edeceksin tabiki insaniz sonuçta ve bu hayata sınanmaya geldik ama umudunuzu da tuketmeyin lütfen... Bakin Rabbim size güzel akil vermiş anneniz sağ sağlam kardeşin de sen de öyle... Elbet var bir çıkış yolu bunu da zaman gösterecek... Gece gündüz alkol tuketiyorsa babanizin sağlık sorunları kapıda bekliyordur elbet size muhtaç olacağı zamanlar gelecek.

Anlıyorum.. ama bak çok az kaldı. Iki sene sonra bitiyor okulun. Sona yaklaşmışken pes edemezsin
İste sorun da bu. Okul bitse ise girsem ne degisecek ? Bunlar babami degistirmeyecek. Calisip kazandigimi eve versem adam zaten bos durmaya hevesli hepten salacak bnde aptal gibi ev mi gecindircm.onun yerine bn mi ustlenecegim. Mutluluk bunn neresinde ?

[QUOTE="karbeyaz00, post: 36810709, member: 286109"ben onceden cok inancliydm artik inancim cok zayif ne yaparsam yapim guclnmiyor isyan ediyrm artik ve inanmiyorum dine.
Bu nasıl bir cümledir? İnanmak istemeyeblirsin ama babana annem ibadetini yaparken bile kufrediyor diyerek sitemlerde bulunurken bunları yazman senin bayağı kafanın Karışık olduğunu gösterir , direk kestirip atma umarım doğru yolunu bulursun kardeşim...
Baban evet bencil otesiymis ama neden bu kadar hayata her şeye isyan eder gibi umursamaz davranışları var onu anlamak lazım çünkü bütün sorunların başı baban... Annen büyük ihtimalle sadece sizin için katlanıyor bu adama Allahim ona dayanma gücü versin... babanizin kulağını çekebilecek bir büyüğü yok mu acaba? Alkol tedavisine falan gonderilebilse keşke... Eğer ki yapilacak bir şey yok eğer çekip gidersek babam kesin olarak bize zarar verir diyorsan gücünü eline almaya kardeşine de ggüç katmaya bakacaksın kardeşim. Evlenmeyi falan unut kimsenin himayesi altında olma annen gibi.
Yasadiklarin çok zor şeyler isyan edeceksin tabiki insaniz sonuçta ve buhayata sdonanmaya geldik ama umudunuzu da tuketmeyin lütfen... Bakin Rabbim size güzel akil vermiş anneniz sağ sağlam kardeşin de sen de öyle... Elbet var bir çıkış yolu bunu da zaman gösterecek... Gece gündüz alkol tuketiyorsa babanizin sağlık sorunları kapıda bekliyordur elbet size muhtaç olacağı zamanlar gelecek.[/QUOTE]
annesi gidecek bir yeri olmadığı için katlanıyor bence ilk etapta..şu an bu kızcağız babanın yapması gerekeni yapıyor..erkek ve baba sorumluluğunda..bu da onu yoruyor..çünki yaşına göre yük fazla..kendini düşünemiyor annesi var kızkardeşi var..anne görücü usulüyle evlenmiştir boynu bükük..zor velhasıl rabbim tez zamanda yardımcıları olsun..

neden vereceksinki..hem çalıştığın zaman ileride birisiylede tanışırsın..herkez baban gibi değil bundan korkma..sen akıllı bir kızsın zaten..

Başka şehre gideceksin.. Düzenini oturtunca anneni de yanına alacaksın. O saatten sonra kimse sana birsey diyemeyecek. Kardeşine bu yıl şehir dışını yazdıracaksın. Kendi ayakların üzerinde duracaksın, sen güçlü olacaksın ki kardeşin de harcanmasin

yüksek tansyon canım..saolasın..babam imam nikahlı ama o hanım hiç bir konuda annemle mukayese edilemez..gayet objektif yazıyorum yeminle..asla taraflı değil..elindekini beğenmezken elindekinden oldu..

Annemin eline kalacak yine saglik sorunlari cikacak biliyorum.. Babam cok dikkafali sorunun temelinde anne babasiz buyumesi var pis islere bulasmasi gencken.. Halam kndini topladi ama.babam dusunup dusunup iciyor hic silkelnmiyor evlndm.colugum cocugum.var demiyor bencil yani bekar gbi yasiyr hala. Alkol tedavsine gidecekti szde smdi issiz evde htrlatmiyorum dahada bize saldirr die boyle yani bnmki de cile..

Din konusunda kafam fazla karisik ne tamamen inanmiyorum nede icimden dua etmk inanmak geliyor

anne baba olmak fedakar olmak demektir..babanın haklı hiç bir yönü yok..içki parası vereceyine eve bir kilo bir şey alsa ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…