- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- 198
- Konu Sahibi karbeyaz00
-
boylelerinin hakkindan Allah gelir anca
Dayanamiyorum artik.. Bu rahatligi beni olduruyorr bu genc yasimda yasitlarim.gibi gezip tozup mutlu olmak yerine yasli bir kadin.gibiyim surekli dusunuyorum umutsuzum ve sinir harbinden oluyorum sinirden agliyorumm mideme vurdu sanci sinirden artik. Bide hala takma.biseyi kafana baban var snn diyor karsimda bi yilin kaldi okulunun.bitmesine bu yilda okutim de seni dio sanki o okutuyor gerizekali kendi harcligimi kendim cikariyorum. Okutuyorum demesi beni olduruyor sinirden oufff cinnet geciricem ya( kardesim bnm gbi degil babama cekmis gamsiz karakterli vurdu gotunu yatti uyudu dunya umrunda degil ayni babam ya ona da sinir oluyorum.soyle kafa kafaya verebilecegim.bir kizkardes degil annemle de kedi kopek.gibiler sinirlerim cok yiprandi gercekten olsem iyidir. Biktim herseyde mi sanssiz olur insan sevgili aile arkadas herkesten nefret ediyorum
Ben de bir cevap yazmak ıstıyorum ama önce ufak bır sorum var sana. Sizin ev nasıl geciniyor su anda su ana kadar nasıl gecındınız maddi olarak. Yanı emeklı mı baban?
Tatlim burada senin gibi cokk umitsiz bir uye daha vardi ona yazdigimi tekrarlamak istiyorum senin icin de.
canim 'Allah de ötesini birak' diye bir kitap var mutlaka duymussundur sevilen, ünlü bir kitap. Ben onu okudum ve gerçekten her şeye çok farkli bakmay başladım yani mesela bir yerimde yara ciksa acisa 'Allah bana aci cektiriyor demek ki gunahlarim azaliyor' ya da biri bana hakaret etti cevap vermiyorum sabrediyorum. Icimden -Kitabi okuyunca da goreceksin- 'karsilik vermeyecegim, sevap kazanıyorum' diye telkinde bulunuyorum.
Kisaca yasadigin seylere hep kotu yanindan bakma. Allah sevdigi.kuluna aci cektirirmis bunlar bir sinav sakin unutup isyan etme aksine sevap kazandigin icin sevin. Eger inancli bir insansan boyle dusunerek yasaminda daha mutlu olabilirsin. Dedigim gibi canim o kitabi okumani da oneririm. Zaten cok ince bir kitap bir gunde bile biter. oku ve sonraki dusuncelerinle donus yap canim, umarim faydasi olur. :)
Hayir degil sigortasi bile 2 yil ancak var yok.. Ev kucuk ve akrabanin 250 tl kira. Kit kanaat geciniyoruz bn zaten calisiyorum.harcligimi kndim.cikariyorum ama.babama gore beni hala okutan o gerizekali cok sinirleniyrm bu dusuncesine. Kredi karti kullaniyor ayrica 10 milyardan.fazla borcu oldu ona da. İse girer calisir bikac cikar yatar 2-3 ay snra girer cikar bu hep bole.. Zikkimini da hergun fix icer. Daha bide bize kizar kafamiza takmicakmisz daha kotu durumda insanlar varmis bos bos konusur. Okulun bi yila bitiyor dedi bana bu gece seni bi yil daha okutim de kizim dio sinirden agladim ya sanki o okutuyo kicimi yirtiyorm bn hep lafta harcligin varmi bilmm.ne calisma kizim sanki calismasam her istedigimi alabilcem yol parami anca verebilirse verr sinir oluyorum.iyice akil saglimi yitirmekten korkuyorum.inanin..
Okudum belki inancim geri gelir diye gelmedi.. Dini acidan berbat haldeyim onceden sorgusuz sualsiz inanirdim.artik inanmiyorum.kalpten.
Yanlis yapiyorsun ama. Sinavi gecemiyorsun! Evet senin icin cok zor oldgunu biliyorum ama bi de soyle dusun belki de inancini yitirdigin icin Allah seni denemeye devam ediyordur? Bakalim en zor durumda nasil davranacak, bu durumda bile benden umidini kesmemeye devam edecek mi gibi. Unutma her sey zamanini bekler ayrica her zorluktan sonra bir mutluluk gelirmis bu kadar kati dusunmemelisin..
Aslında o içki en basta ortadan kaldırılması gereken faktör. ve ben birinden duymustum içkiden ıgrendıren bir damla varmıs.gercekten ıse yarıyormus. onu ögrenırsem sana haber verırım.
Saol canim.arastrdim.onu ama cok tehlikeliymis kalp krizi gecirebilir dedi eczanedeki bayan satisi bile yasak ama bazi eczaneler verio.
Hmm eskıden beri böyle olması cok kötü. Eğer emeklılıgınden berı böyle olsaydı andropoz fılandır gizli de olsa ılac falan verın dıyecektım. ama durum andropozun da ötesınde komple kısılık bu sekıldeyse bu yastan sonra asla değişmez. Cok üzücü bir durum ama bır de söyle dusun sen evlenıp gıdeceksın ama annen ömur boyu cekecek bu durumu. ona olabıldıgınce destek olmaya calısmalısın. o yuzden sen güçlü olmak zorundasın. sabır cok cok önemlı daha somut bır fıkır aklıma gelırse yazacagım sana hemen. Allah kolaylık versin.
ne okuyorsun?
anladım canım. Doğrudur.sen bence bir an önce o evden kurtulmaya bak. yanı maddı anlamdakı özgurlugune kavusmana az kalmıs .bölumun ne?
Tasarim.bolmum yani ozel sektorde calisacagim memurlugu yok bunun. Seneye is bulurum insallah birde su varki babam.bnce bn calisinca rahatlicagini dusunuyor evlenmeme de sorun cikaracak biliyorum pislik
tasarım derken ne tasarımı bu 3d cızımmı
Yok grafik tasarim gorsel iletisim
özelden yazarmısınız bana nasıl bir şirket filan ?Esimlede konustum dusunursen haberlesiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?