yakinda ya akil hastanesine giricem yada katil olucam

Rabbim neden mutlu olmanizi istemesin suan pskolojiniz kotu oldugu icin boyle dusunuyorsunuz ama sabir boyle anlarda belli olur kardesim. Bu kadar dayanmis sabretmissin et duani.suanda bunu okuyan arkadaslar dahi seni anca sozlerle teselli edebiliriz.gercek yol cikis kapisi Allah.Şer Rabbimden gelmez.

Okulunu bitirip iş hayatına atıl...evlensemde Kurtulsam diye Düşünme beterin beteride var... Allahü teala Cezasını Verir Biraz sabır et her Şerde bi hayır Vardır!!! Sabır ve İman canımmm

Birincisi canım ne kadar sinirlensende sen bir hanımefendisin bu sözler yakışmıyor biraz daha sakin ol Allah sabır versin ama bence polise hidin koruma isteyin ve annenizi bu insandan koruyun boşansın ne demek öldürür kaderde varsa zaten engelleyemezsin öldürecek insan bir bunalımda sarhoşların zaten öldürür ama en azından vicdan azabı çekmezsin yada tahrik etti öldürdüm deyip 3 -5yılda çıkamaz bence önce kurtulun sonra bir işe girin annenizde birlikte zamanlarda tsşınırsınız

Aslinda bizi dovme huyu filan yoktur huysuzdur icince daha huysuzdr ama. Bn daha cok o duzelsin istiyorum en buyuk sorun sorumsuz olmasi ve gunluk yasamasii.. Yani ileriyi dsunmuyor is begenmiyor hala bir ise giremedi bugun gttigi yeri de begenmemis luksu var gbi davraniyor. Kit kanaat gecinmk bile onun icin basari daha kotuleri gormuyosunuz die bide acitasyon yapiyor. Biliyrum.bu yastan snra degstiremm ama dusunmeden de edemiyrn.geleceklerini annem var yani..

aynı babadan 1 tane de bizde var, 2 farkla; artık eskisi gibi içmiyor ve bugün annem evi terkedip gitse hayatta öldürmez hatta sevinir gitti diye. ama annem vicdan yapıyor 30 senelik evliyiz ben nasıl bırakıp gideyim kendine bakamaz sokaklarda sürünür diye. benim de senden bir farkım var , okudum meslek sahibi oldum evlendim, allaha binlerce şükür çok da mutluyum evliliğimde, allahım sana ve kardeşine de nasip etsin güzel bir hayat, içinizde en çok mutluluğu hakeden ise annen, o kadıncağaz için uğraşın bence, eminim onun sizden başka kimsesi yokturdur sırtını dayayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…