yakinda ya akil hastanesine giricem yada katil olucam

annesi gidecek bir yeri olmadığı için katlanıyor bence ilk etapta..şu an bu kızcağız babanın yapması gerekeni yapıyor..erkek ve baba sorumluluğunda..bu da onu yoruyor..çünki yaşına göre yük fazla..kendini düşünemiyor annesi var kızkardeşi var..anne görücü usulüyle evlenmiştir boynu bükük..zor velhasıl rabbim tez zamanda yardımcıları olsun..[/QUOTE]

Aynen boyle canim baba bn gibiyim annemi kardesimi dsunuyrm kardesm.bn kadar takmaz sevgilisi var 18 yasnda o daha vurdumduymaz yani uzulur ama bn cok kotuyum artik..

Aynen boyle canim baba bn gibiyim annemi kardesimi dsunuyrm kardesm.bn kadar takmaz sevgilisi var 18 yasnda o daha vurdumduymaz yani uzulur ama bn cok kotuyum artik..[/QUOTE]
evdeki tartışmalardan dışarı yönelmiştir kızkardeşin..sükûnetini korumaya çalış..

Oncelikle cok uzuldum allah sabir versin nediyim ama az kaldi bnce oyle hissettim allahim buyuk verir cezasini allaha kufretmek neya hasa tovbe yarabbim hepimiz bu hayatta sinavdayiz aslinda herkesin cesit cesit derdi var kimininki agir kimininki biraz daha hafif sabredin cnm ins kurtulursunuz oadamdan boyle baba olmaz olsun allah bni sevmiyo demissin oule dme cnm bol bol dua et rabbim yarattigi kulunu sevmezmi tam aksi rabbim sevdigi kuluna dert verirmiski kulum bni unutmasin bu dunyada ceksin oteki dunyada rahat olsun diye sabir cnm allah islah etsin

Benzer bir aile yapısı biliyorum yıllar öncesinden.
Baba içer anneyi kapı önüne koyardı çoğu akşamlar.
Çocuklar ve anne kenetlendi birbirine sevgi yumağı oldular.
Anne ve çocuklar şartlar uygun oldukça çalışmaya başladılar.
Babayı dışlamadan kabalıklarına kayıtsız kaldılar.
Baba evin bir köşesinde kendi dünyasını kurdu onun ihtiyaçlarını karşılamayı görev bildiler.
Birleşerek çoğalttıkları sevgi babalarını da olduğu gibi kabul etmelerini sağladı.
Koşulların çalışmaya zorladığı anne emekli olma imkanına kavuşmuş oldu.
Çocuklar olumsuz koşullar nedeniyle yere daha sağlam basıyorlar.
Tek yürek olarak koşulları fırsata çevirebilen bu değerli ailenin yol hikayesi
umutlarımı her daim canlı kılmıştır.

Kufur hep eder bukez ertedi gun kolu yandi acimiyorum..

Sevindim.onlar adina. Benim babam.annemi calistrmiyor da.

ortamın yokki canım bir küçük oda bile dünyası olur insanın..kardeşinle kalsanızda..ama tv gürültüsünde uyunurmu..

Bir erkk.arkadasim.oldugunda herseyi anlatamiyorum.da utaniyorum artik. Ne odam.var ne birsey evde telle bile konusamiyorum onu birak babam.telefnda msjlassam laf soyluyr hep. İstedigm saatte uyuyamiyrm bunlari dsunmk yipratiyr bni sevgilim.vardi 2-3 ay once o mesela hic boyle seyler gormemisti bizden iyiydi durumu kndi odasnda yasar ederdi hic anlatamadim.ona anlatsam zaten aglamaktan yuzum gozum siserdi..bana acirdi heralde bu yuzden.kmseyle evlenemicm.gbi geliyor

sakın öyle düşünme..seni seven kişi asla yaşadığı yerin,yatağın ,odan,ailen vs için sevmez sen olduğun için sever..yanlış düşüncelere kapılma güzelim..zaten anlatmıştın o daha çocuktu..sen ona göre daha olgundun..seveceyin kişi karşına çıkacak..

İyi bari, o senin babandır tatavasını yapan olmamış. Dünya hiç adaletli değil anasını satayım, değil işte. Tek kurtuluşun işe başlayıp evden gitmek. Annenden ümidi kes. Kocasına itaat edecektir büyük ihtimal. Kardeşini yanına alırsın bir şekilde. Kavak yelleri esiyor onun kafasında şimdi.
Sana din dersi vermek isteyen biri de burun estetiği yaptırmış. Ne ironik. O zaman sen de sana verilenle yetinseydin derler adama, neysee. Kendine güven. Umarım kurtulursun.

Sevindim.onlar adina. Benim babam.annemi calistrmiyor da.
Onların babası da çalıştırmak istemiyordu canım.
Hem nasıl karşıydı inanılmaz hakaretlerde bulunurdu.
Sevgi çemberi oluşturarak babanın duvarlarını aştılar.
Zıtlaşmanın çözüm olmadığını keşfetmiş bir aileydi.

Yazdıklarını okuyunca uzuun bir süre önce fantastik komedi yabancı film izlemiştim. O aklıma geldi nedense....Genç adam Tanrıya inanmaz ve yakarirdi. ..sonra tanrı insan şeklinde gelip ona görev veriyordu...insanlar sürekli dilek diliyorlardi. .başlarda çok hoşuna giderek hepsine evet diyordu..Ancak artık öyle bir hal almıştı ki herkese evet dediği için herkesin istediği olmaya çalışıyordu ve dünya esas o zaman yaşanmayacak bir hâl almıştı. .o zaman hatasini anladı. .yani demem o ki insanın istediği olmayınca evet üzülüyor ama olan da daha fazlasını istemez miydi? Insanlar yaşamlarında memnun olmayabilirler istekleri ve istemedikleri şeyler mutlaka olacaktır. .Ancak istemek kadar çaba da lazım...bunun içinde inanıp sabırla kademeleri sıralamak gerekir. ..Mali olanın derdi ayrı olmayanın ayrı. .sağlığı olanın ayrı olmayanın ayrı. ..ailesioolanın ayrı olmayanın ayrı. .diye uzar gider..Dünyanın kaidesi bu...Bazı şeyleri seçme şansımız yok ama bazıları bizim elimizde...bak ne guzel okulun var..sen ilk önce okulunu bitirmeye gayret et...o zamana göre hareket edersin..biliyorum çok yorgunsun ama bir gün gerçekten istersen dinlenebilme Şansın var..ve birgün erkek arkadasin olduğunda ondan utanma lütfen seni bütün hayatınla kabul edebilecek erdemde biri değilse zaten o kişiyi sal gitsin...

O ev durumunu yasamadan isyankarligiyla ilgili yorum yapmak yanlis olur elinelde degil onu en iyi ben anlarim isyan etmek istemeyip caresizlikten isyan etmektir allah yardimcisi olsun zor ev huzirsuzlugu gic biseye benzemez hani once saglik derizya buda ruhsal uastalik emin olun bu daha zor bi durum cok zor

Bu sartlarda mutlu davranmak o kadar zor ki ne mutlu onlara.

Bu sartlarda mutlu davranmak o kadar zor ki ne mutlu onlara.

Mesela her gece uyumak icin onun keyfini bkliyrm salonda yattigm icin adam.film izlio 1-2 ye kadar gece. Yatakodasina gtsem.beyfndi yatmaya gecerkn kaldiriyo uykumu boluo onlar salonda yatsa annmle kavga eder kabul etmz naparsiniz smdi bu duruma gelde sinir hastasi olma

İnşallah çalışıp hayirliyisya mezun olduktan sonra bir ise girersin islerin biraz oturunca da farkli bi ile tasinip anneni kardeşini yanina alirsin belki annen icin de uygun bir is bulursunuz ardından da hayırlısiyla evlenebilirsin ... bak ne guzel hayaller bunlar asla ama asla umudunu kaybetme allah kimseye tasiyamayacagi dert vermemis dua et kuran oku icini daima ferah tut daha cok gencsin unutma onunde inşallah cok guzel bir hayat vat dualarimiz seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…