- Konu Sahibi karbeyaz00
-
annesi gidecek bir yeri olmadığı için katlanıyor bence ilk etapta..şu an bu kızcağız babanın yapması gerekeni yapıyor..erkek ve baba sorumluluğunda..bu da onu yoruyor..çünki yaşına göre yük fazla..kendini düşünemiyor annesi var kızkardeşi var..anne görücü usulüyle evlenmiştir boynu bükük..zor velhasıl rabbim tez zamanda yardımcıları olsun..[/QUOTE]Bu nasıl bir cümledir? İnanmak istemeyeblirsin ama babana annem ibadetini yaparken bile kufrediyor diyerek sitemlerde bulunurken bunları yazman senin bayağı kafanın Karışık olduğunu gösterir , direk kestirip atma umarım doğru yolunu bulursun kardeşim...
Baban evet bencil otesiymis ama neden bu kadar hayata her şeye isyan eder gibi umursamaz davranışları var onu anlamak lazım çünkü bütün sorunların başı baban... Annen büyük ihtimalle sadece sizin için katlanıyor bu adama Allahim ona dayanma gücü versin... babanizin kulağını çekebilecek bir büyüğü yok mu acaba? Alkol tedavisine falan gonderilebilse keşke... Eğer ki yapilacak bir şey yok eğer çekip gidersek babam kesin olarak bize zarar verir diyorsan gücünü eline almaya kardeşine de ggüç katmaya bakacaksın kardeşim. Evlenmeyi falan unut kimsenin himayesi altında olma annen gibi.
Yasadiklarin çok zor şeyler isyan edeceksin tabiki insaniz sonuçta ve buhayata sdonanmaya geldik ama umudunuzu da tuketmeyin lütfen... Bakin Rabbim size güzel akil vermiş anneniz sağ sağlam kardeşin de sen de öyle... Elbet var bir çıkış yolu bunu da zaman gösterecek... Gece gündüz alkol tuketiyorsa babanizin sağlık sorunları kapıda bekliyordur elbet size muhtaç olacağı zamanlar gelecek.
annesi gidecek bir yeri olmadığı için katlanıyor bence ilk etapta..şu an bu kızcağız babanın yapması gerekeni yapıyor..erkek ve baba sorumluluğunda..bu da onu yoruyor..çünki yaşına göre yük fazla..kendini düşünemiyor annesi var kızkardeşi var..anne görücü usulüyle evlenmiştir boynu bükük..zor velhasıl rabbim tez zamanda yardımcıları olsun..
anne baba olmak fedakar olmak demektir..babanın haklı hiç bir yönü yok..içki parası vereceyine eve bir kilo bir şey alsa ya..
huzuruda bulucaksınız biraz daha sabır..dua et emin ol faydasını göreceksin..Alir canim ac birakmaz bi karin toklugumuz var iyiki.. Borc harc ama.iste
huzuruda bulucaksınız biraz daha sabır..dua et emin ol faydasını göreceksin..
Kufur hep eder bukez ertedi gun kolu yandi acimiyorum..Oncelikle cok uzuldum allah sabir versin nediyim ama az kaldi bnce oyle hissettim allahim buyuk verir cezasini allaha kufretmek neya hasa tovbe yarabbim hepimiz bu hayatta sinavdayiz aslinda herkesin cesit cesit derdi var kimininki agir kimininki biraz daha hafif sabredin cnm ins kurtulursunuz oadamdan boyle baba olmaz olsun allah bni sevmiyo demissin oule dme cnm bol bol dua et rabbim yarattigi kulunu sevmezmi tam aksi rabbim sevdigi kuluna dert verirmiski kulum bni unutmasin bu dunyada ceksin oteki dunyada rahat olsun diye sabir cnm allah islah etsin
ortamın yokki canım bir küçük oda bile dünyası olur insanın..kardeşinle kalsanızda..ama tv gürültüsünde uyunurmu..İcimdeki inanci tekrar kazansam edecegim ama.inancsiz dua bnmki
Sevindim.onlar adina. Benim babam.annemi calistrmiyor da.Benzer bir aile yapısı biliyorum yıllar öncesinden.
Baba içer anneyi kapı önüne koyardı çoğu akşamlar.
Çocuklar ve anne kenetlendi birbirine sevgi yumağı oldular.
Anne ve çocuklar şartlar uygun oldukça çalışmaya başladılar.
Babayı dışlamadan kabalıklarına kayıtsız kaldılar.
Baba evin bir köşesinde kendi dünyasını kurdu onun ihtiyaçlarını karşılamayı görev bildiler.
Birleşerek çoğalttıkları sevgi babalarını da olduğu gibi kabul etmelerini sağladı.
Koşulların çalışmaya zorladığı anne emekli olma imkanına kavuşmuş oldu.
Çocuklar olumsuz koşullar nedeniyle yere daha sağlam basıyorlar.
Tek yürek olarak koşulları fırsata çevirebilen bu değerli ailenin yol hikayesi
umutlarımı her daim canlı kılmıştır.
ortamın yokki canım bir küçük oda bile dünyası olur insanın..kardeşinle kalsanızda..ama tv gürültüsünde uyunurmu..
ortamın yokki canım bir küçük oda bile dünyası olur insanın..kardeşinle kalsanızda..ama tv gürültüsünde uyunurmu..
sakın öyle düşünme..seni seven kişi asla yaşadığı yerin,yatağın ,odan,ailen vs için sevmez sen olduğun için sever..yanlış düşüncelere kapılma güzelim..zaten anlatmıştın o daha çocuktu..sen ona göre daha olgundun..seveceyin kişi karşına çıkacak..Bir erkk.arkadasim.oldugunda herseyi anlatamiyorum.da utaniyorum artik. Ne odam.var ne birsey evde telle bile konusamiyorum onu birak babam.telefnda msjlassam laf soyluyr hep. İstedigm saatte uyuyamiyrm bunlari dsunmk yipratiyr bni sevgilim.vardi 2-3 ay once o mesela hic boyle seyler gormemisti bizden iyiydi durumu kndi odasnda yasar ederdi hic anlatamadim.ona anlatsam zaten aglamaktan yuzum gozum siserdi..bana acirdi heralde bu yuzden.kmseyle evlenemicm.gbi geliyor
Onların babası da çalıştırmak istemiyordu canım.Sevindim.onlar adina. Benim babam.annemi calistrmiyor da.
Onların babası da çalıştırmak istemiyordu canım.
Hem nasıl karşıydı inanılmaz hakaretlerde bulunurdu.
Sevgi çemberi oluşturarak babanın duvarlarını aştılar.
Zıtlaşmanın çözüm olmadığını keşfetmiş bir aileydi.
Bu sartlarda mutlu davranmak o kadar zor ki ne mutlu onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?