Merhaba kızlar.. Şöyle ki... Yakışıklı adamlardan hoşlanmıyorum. Yani yakışıklı adamlar evet görüntü olarak güzeller ama itici geliyorlar. Belki güvenemeyeceğimi de düşünüyor olabilirim. Şunu da gördüm bir insanın güvenilir olması onun tipi ile bağlantılı olmuyor. Hayatıma şu ana kadar çevremin beğenmediği tipleri dahil ettim. Konuştuğum olsun, hoşlandığım olsun öyle çok yakışıklı kişiler değildi. Acaba bende bir problem mi var? Bunu düşünmemin sebebi ailem ve arkadaşlarımın bu konuda sürekli bana bir şeyler söylemeleri... Sen güzel kızsın böyle tiplere neden bakıyorsun? Sana göre değil yakışmıyorsunuz.. Gibi lafları sürekli işitiyorum. Ayrılın diyen dahi oluyor. Özellikle annem ayrılmamı çok istemişti. Neden bu kadar takıyor olabilirler?
evet çok itici ama ona doğru
Şimdi genelleme yapamayız bu yakışıklılık anlayışıma görede değişir..Senin yakışıklılık anlayışın mavi göz,kumral,adonisli,180 boydur..Benimkide kara kaç kara göz,iri yarı
Ahaha esimin ailesi de bayagi dertli bu konuda. Cok yakisikli 1.80 ustu kayinbiraderim cocuklugundan beri aldatiliyor. 18 yasinda su an. Umarim 28 e geldigimde bu durum degisir diyor1,90 boyunda oğlum ve çok yakışıklı ama hep kız arkadaşları tarafından aldatılıyor nedense?kızların fotolarına da baktım öyle ahım şahım biir güzellikleri yok.....bizimde şu ara derdimiz bu
hemde ne fenalarAhaha esimin ailesi de bayagi dertli bu konuda. Cok yakisikli 1.80 ustu kayinbiraderim cocuklugundan beri aldatiliyor. 18 yasinda su an. Umarim 28 e geldigimde bu durum degisir diyor
Yalniz zamane kizlari cok fena ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?