Yakışıklı adamlar itici mi?

Omrumde iki adami gercekten cok yakisikli buldum. Ikisi de enerji ve sevgi dolu, cevresi genis, mutevazi ve cevresi tarafindan yakisikli oldugu soylenen adamlardi.
Hatta biri kocaman gri-su yesili desenli gozlerini iri iri acip yakisikli olmadigini soylerdi.

Bi arkadasim da hicbir yakisiklilik kriterime uymamasina ragmen kendini cok cok yakisikli saniyor. Sinir bozucu

diyorlarki Leylada pek guzel diyilmis,ama Mecnun deli divane asik olmus onun icin.Ask hic bir seye bakmaz.Onemli olan karekteri guzel olsun gerisi bos.

Bence kendini yakışıklı sanan ama yakışıklı olmayan erkekler itici Iyy vardı öyle bi tane ya her şeyiyle itici gelen biri ve sorsan bütün kızlar buna hasta peşinde deli divane Sosyal medyada fotoğrafını paylaşır ne kadar karizmatik yakışıklı olduğunu belirtir birde :) Bu durum daha itici bence

Benim sevgilim baya yakışıklı ayrıca cokta cekici :)))
Dış görünüş önemli bence. Yan yana durduğunda yakismali çiftler bana göre.

Belki kızlar bana hasta tavrında olanlar denk gelmiştir size, onlar da itici gerçekten.

Zaten "yakışıklı" ya da "güzellik" hakkında fikir sahibi olmadığın biri için sadece ilk etapta çekeceği ya da iteceği bir unsur. Birinden hoşlanmanın tiple ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bazen bakıyorsun adam çok yakışıklı ama oturup 2 laf edemiyorsun, ya da senin hoşlanmadığın karakterde biri çıkıyor dolayısıyla yakışıklılık gidiyor. Bunun tam tersi oluyor ya da, ilk etapta tipi itibariyle çekici gelmiyor ama tanıdıkça hoşlanabiliyorsun birinden. Tipinden değil ama bir gülüşünden, lafından, fikrinden etkileniyorsun mesela. Mühim olan sana ne hissettirdiği, tip değil.

Kendi adıma söyleyeyim benim için yakışıklı adamlar itici diyemem. Hoşlanmış olmam tipten ziyade karakter, beraber keyif alma, zekası, osu busu oluyor ama erkek arkadaşlarımın da çoğu yakışıklıydı, bu da bonusu oldu yani=) Dış görünüşle ilgili yorumlara aldanmayın bence de, çevrenizin sizi etkilemesine izin vermeyin. Yakışıklı olup aptal olsa karaktersiz olsa, ya da sizi mutsuz ediyor olsa daha mı mutlu olacak çevrenizdekiler sanki? Mühim olan tip olarak yakışmaktan ziyade gönlünüzün yakıştırmış olması.

Bunun dışında "yakışıklılar itici" "güzeller aptal" gibi genellemeleri doğru bulmuyorum. Evet adam sadece yakışıklılığına güvenip kendini geliştirmediyse, sadece tipine güvenip saçma sapan şekilde davranıyorsa ya da içi boşsa itici olabilir ama yakışıklı olan adam iticidir yersiz bir önerme bence.

Son düzenleme:
Hiç sanmıyorum öyle olsa kk da kaçtane yakışıklı konusu açıldı sayfalarca yazılmazdı yakışıklı olup itici olmak değilde bence tavırlarından size itici geliyor

Ben de boyle dusunuyorum. Yani aslinda tam olarak itici degiller benim icin ama sadece yakisiklilar yani. Cok yakisikli kusursuz adamlar heykel gibi geliyor bana, masallah diyip geciyorum sadece.

Sevince karsindakini dunyanin en yakisiklisi saniyorsun zaten
Mesela ben herifin burnunun yamuk oldugunu 3 sene sonra onu unutunca farkettim

Yanlis bi genelleme. Ya sana denk gelenler cok egoluydu ya da sen onyargili yaklasip adami gozunde buyutup bunun gozu disardadir yaftasi yapistirdin. Gercekten yakisikli olan cevresi tarafindan ovgu alan erkekler gayet te mutevazi ve sempatik oluyolar. Asil cirkin erkekler olmayan egolarini varmis gibi gosteriyolar bence

Şimdi genelleme yapamayız bu yakışıklılık anlayışıma görede değişir..Senin yakışıklılık anlayışın mavi göz,kumral,adonisli,180 boydur..Benimkide kara kaç kara göz,iri yarı

1,90 boyunda oğlum ve çok yakışıklı ama hep kız arkadaşları tarafından aldatılıyor nedense?kızların fotolarına da baktım öyle ahım şahım biir güzellikleri yok.....bizimde şu ara derdimiz bu

Şimdi genelleme yapamayız bu yakışıklılık anlayışıma görede değişir..Senin yakışıklılık anlayışın mavi göz,kumral,adonisli,180 boydur..Benimkide kara kaç kara göz,iri yarı

Katılıyorum feraceli.
Böcük gibi olmalı adam dediğin.
Kapkara.
İri ve uzun

Yakışıklı erkekler itici mi bilemem ama kibirli insanlar çok itici.
Hem yakışıklılık güzellik gibi göreceli bir kavram.
Bana göre kara kaşlı gözlü yakışıklıyken size göre sarışın yakışıklıdır mesela.
Hem genellemelerden de nefret ederim.
Güzel kızlar da havalı olur gibi bir genelleme vardır ki iticinin iticisidir.

Ahaha esimin ailesi de bayagi dertli bu konuda. Cok yakisikli 1.80 ustu kayinbiraderim cocuklugundan beri aldatiliyor. 18 yasinda su an. Umarim 28 e geldigimde bu durum degisir diyor
Yalniz zamane kizlari cok fena ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…