Yakışıklı bulmadığım bir erkekle evlenmek

Clique

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
218
203
33
İstanbul
Ben 1.70 boyunda, ama ince yapılı bir kızım (53 kilo). Genel olarak, uzun boylu iri yapılı erkeklerden hoşlanıyorum. Sorunum şu ki her kız gibi benim için evlenmek istediğim erkekte sadece fiziksel görünüş değil, dünya görüşlerimizin denk olması, ailelerimizin benzemesi, birbirimizi anlamamız vs. de önemli. Şimdiye kadar fiziksel olarak beğendiğim erkeklerin karakterini beğenmedim, ya da anlaşamadık.

Şimdi birisi var benden hoşlanıyor, yaklaşık iki senedir tanıyorum, fiziği dışında herşeyi ile dört dörtlük. Sorun şu ki yanıma yakıştıramıyorum. Aynı boydayız, hatta değil topuklu ayakkabı biraz kalın taban çizme giysem ondan uzunmuşum gibi hissediyorum. Belki de değilim, boylarımızı ölçüşmedim. Ama genel olarak kısa boylu. Yakışıklı biri de değil üstelik. Ben de çok güzel değilim ama vasatın üstüyümdür.

Bu çocuğa şans verirsem uzun vadede insanların bizimle dalga geçmesinden korkuyorum, onu beğenmedi bunu beğenmedi bula bula bunu mu bulmuş gibi. Oysa çocuk çok zeki ve karakteri de çok düzgün.

Aşık değilim evet, ama şimdiye kadar birine aşık olduğum da söylenemez. Fiziğini beğenirsem, bu sefer karakterine gıcık oluyorum. İnanılmaz eleştirelimdir. Diğer taraftan bu çocukla anlaşıyorum, fizik benim için o kadar önemli değil. Yurtdışında yaşama şansım olsaydı onunla bir an bile hayır demeyi düşünmezdim. Yani çevremdekilerin düşüncelerini kafama takıyorum. Onlar olmasa çok rahat edeceğim. Offf bilmiyorum kafam çok karışık. Siz ne dersiniz? Hem fizik hem karakterde mükemmel erkeği beklesem mi?

Hem fizik hem karakterde mükemmel erkeği bekler misiniz bilmem de bu çocuğa bence yol verin. Kendisinden utanabilecek biriyle olmayı hak etmiyordur muhtemelen. Yanınıza yakışmaz falan mazallah.

Niye kırıcı yorum yapıyorsunuz? Evet tipini beğenmiyorum ama benden daha zeki mesela.

keşke imkan olsada genç kızlar evlendikten sonra ki hayatlatını görebilseler..
çok değil 3-5 sene sonra önemli olan tek şey anlaşabilmeniz olacaktır..
adam isterse brad pitt olsun iletişim kuramadıktan sonra neye yarar..
insanlar konuşabilir sende çenelerini kapatırsın olur biter..

İşte bu yüzden pek çok kadın mutlu olamıyor. Başkaları ne der, boy pos, yakisiklilik, kariyer diye diye belki de çok güzel uyum yakalayacakları erkekleri eleyip en son birtakım hanzolara kalıyorlar. Sonra başkaları mutlu, ben niye mutsuzum diyorlar. En azından sonuç olarak herkes hak ettiğini bulmuş oluyor.

Niye kırıcı yorum yapıyorsunuz? Evet tipini beğenmiyorum ama benden daha zeki mesela.
Kırıcı olduğumu sanmıyorum.
Yanına yakışmadığını düşünüp kendisinden utanacak biriyle birlikte olmayı kimse hak etmez.
Siz ister miydiniz hoşlandığınız kişinin sizin için "ay bu da çirkin, acaba insanlar ne düşünüyordur, yanıma da yakışmadı ya bakalım artık" diye düşünmesini?

Tamam arkadaşlar sağolun, çok yardımcı oldunuz.

Cevrenizden fazla etkilenmissiniz. Cevrenizi fazla takmayin hem yakisikli hem karekteri uygun bir es bulmak zordur tabi ama, Yakisiklilik da cok garanti degil ileride kim bilir ne olur ne olacak cok yakisikli biri bulursunuz adam kaza gecirir bilmem ne. yüzüne birsey olur felc kalir ozaman cevrenizden kacacakmisiniz? Ne yapardiniz. Benim icinde boy önemli. Erkegin kadin dan uzun olmasi hosuma gider. Ama siz cevrenizi fazla önemsediniz bu büyük bir hata biraz rahat olun

Eğer sonradan başka birine aşık oldum falanlara girerseniz hiçççç boşa adamın günahına girmeyin bitirin gitsin!!!!

Ama şunu bilin ki a sadece tipiyle değil karakteriylede evleniyorsun ve evlilik öyle birşey ki aynı evde kala kala bir süre sonra boyundan yukarısına yüz güzelliği için değil düşünce güzelliği için bakıyorsun ama neyse sen bilirsin yürütemeyeceksen kimsenin kanına girme lütfen!!

Eşim kısa sayılabilecek bi boyda, 25 yaşında olmasına rağmen saçlarının yarısı dökülmüş birisi. Dünyaya bir kere daha gelsem yine onunla evlenmek isterim. Elalem ne derse desin, eşimin eşi yok.. Demem o ki, karakter yoksa tip sıfırdır. Ama karakter varsa o adam dünyanın en yakışıklı erkeğidir..

Cevrenizden fazla etkilenmissiniz. Cevrenizi fazla takmayin hem yakisikli hem karekteri uygun bir es bulmak zordur tabi ama, Yakisiklilik da cok garanti degil ileride kim bilir ne olur ne olacak cok yakisikli biri bulursunuz adam kaza gecirir bilmem ne. yüzüne birsey olur felc kalir ozaman cevrenizden kacacakmisiniz? Ne yapardiniz. Benim icinde boy önemli. Erkegin kadin dan uzun olmasi hosuma gider. Ama siz cevrenizi fazla önemsediniz bu büyük bir hata biraz rahat olun

Evet rahat değilim, aslında çevremdekilerin eşlerini de beğenmiyorum. Ben olsam onlarla evlenmezdim. Ama işte arkamdan konuşulmasını istemiyorum. Toplumun kabulü benim için çok önemli

Ben 1.70 boyunda, ama ince yapılı bir kızım (53 kilo). Genel olarak, uzun boylu iri yapılı erkeklerden hoşlanıyorum. Sorunum şu ki her kız gibi benim için evlenmek istediğim erkekte sadece fiziksel görünüş değil, dünya görüşlerimizin denk olması, ailelerimizin benzemesi, birbirimizi anlamamız vs. de önemli. Şimdiye kadar fiziksel olarak beğendiğim erkeklerin karakterini beğenmedim, ya da anlaşamadık.

Şimdi birisi var benden hoşlanıyor, yaklaşık iki senedir tanıyorum, fiziği dışında herşeyi ile dört dörtlük. Sorun şu ki yanıma yakıştıramıyorum. Aynı boydayız, hatta değil topuklu ayakkabı biraz kalın taban çizme giysem ondan uzunmuşum gibi hissediyorum. Belki de değilim, boylarımızı ölçüşmedim. Ama genel olarak kısa boylu. Yakışıklı biri de değil üstelik. Ben de çok güzel değilim ama vasatın üstüyümdür.

Bu çocuğa şans verirsem uzun vadede insanların bizimle dalga geçmesinden korkuyorum, onu beğenmedi bunu beğenmedi bula bula bunu mu bulmuş gibi. Oysa çocuk çok zeki ve karakteri de çok düzgün.

Aşık değilim evet, ama şimdiye kadar birine aşık olduğum da söylenemez. Fiziğini beğenirsem, bu sefer karakterine gıcık oluyorum. İnanılmaz eleştirelimdir. Diğer taraftan bu çocukla anlaşıyorum, fizik benim için o kadar önemli değil. Yurtdışında yaşama şansım olsaydı onunla bir an bile hayır demeyi düşünmezdim. Yani çevremdekilerin düşüncelerini kafama takıyorum. Onlar olmasa çok rahat edeceğim. Offf bilmiyorum kafam çok karışık. Siz ne dersiniz? Hem fizik hem karakterde mükemmel erkeği beklesem mi?
Hersey birarada olmuyor . Ya tip , ya karakter . Artık tercih size ait . Siz onu akıllı buluyorsunuz , o da sizi güzel buluyor belkide . Birbirini tamamlarsınız işte . Ama bu zihniyetle daha çok yanlış yaparsınız

Back
X