Yakışıklı bulmadığım bir erkekle evlenmek

sen bu çocuğa ısınmamışsın belli bence bir ilişkiye başlamayın

Fiziksel olarak beğendiğim insanlardan bu nedenle ayrıldım, biliyorum ki anlaşamayacağım. Görüyorum, hareketleri batıyor. Bu çocuk öyle değil, çok düzgün iyi niyetli ve akıllı biri. Beni çok iyi idare ediyor. Ama işte elalem ne dere kafayı çok takıyorum. Onların gözünden bakmaya çalışıyorum.

Evet rahat değilim, aslında çevremdekilerin eşlerini de beğenmiyorum. Ben olsam onlarla evlenmezdim. Ama işte arkamdan konuşulmasını istemiyorum. Toplumun kabulü benim için çok önemli
Insanlar hep birisinin arkasindan konusur bunu engelliyemezsiniz en mükemmel insan olun gene konusulur. Hem böyle hayat gecmezki hep öyle topluma cevreye göre hareket etmekle
Ben hayatimda hic kimseyi takmiyorum herkes önce kendisine baksin. Sizin begenmediginizi baskasi begenir sizin begendiginiz sizi begenmeyebilir hayat böyle

Hayatımda tanıdığım en güzel kız yakın arkadaşım, şuanda sözlüsüde gayet sıradan hatta çirkin bile denebilir. Ama çocuk huy olarak dört dörtlük.

Şimdi burdan almanız gereken şu ki, arkadaşıma yolda gören dönüp tekrar tekrar bakar o seviyede güzellikteki bi kız bile bu egoyu yapmıyorsa, vasatın üstündeyim diyen siz de yapmayın. Kusura bakmayın ama bunun adı ego.

Alemlemi yaşayacaksın!Boşver kim ne demiş kim ne etmiş hayat senin hayatın eğer bişeyler hissediyorsan ve kendinden eminsen devam et ve pişmanlık verme.İyi ve anlayışlı koca kadını gençleştirir aklını kullan lütfen

millete kaldıysa işin yandın hiç susmazlar zaten elaleme göre yaşama çocuğuda mundar etme bari kıymet bilen bulsun

Samimiyetle soruyorum, genel olarak özgüvensiz olduğunuzu düşündüğünüz zamanlar oldu mu hiç?

Evet, hatta psikiyatriste gittim bu konuyla ilgili. Bana özdeğer yitimimin olduğunu söyledi. Kendime değer vermediğim için mi başkasının düşüncesini bu kadar takıyorum acaba?

Bence ikilemde kalma sebebiniz insanların ne diyeceği değil.
Sonuçta çok çok yakışıklı biri size aşık olsa "ay çocuğun yakışıklılığına bak bu kız hiç yanına yakışmamış" der diye onu da mı istemeyecektiniz? Bence o zaman kimin ne dediği umrunuzda olmazdı.

Evet, hatta psikiyatriste gittim bu konuyla ilgili. Bana özdeğer yitimimin olduğunu söyledi. Kendime değer vermediğim için mi başkasının düşüncesini bu kadar takıyorum acaba?
Evleneceğiniz insanın fiziğini bile toplumsal kabulü esas alarak belirlemeniz, insanların onayına bu kadar aç olmanız yüzünden öyle düşünmüştüm, doğru düşünmüşüm demek ki.
Hiçbirimizin dediklerinin bir işe yarayacağını sanmıyorum şu an. Çünkü mesele konudaki çocuğun fiziği değil sizin düşünce tarzınız. Bu gitse başkası gelse bu sefer başka şeyini beğenmeyip istemeyeceksiniz.

Elalemin kabulünü beklediğiniz sürece hiç kimse size yeterince iyi gelmeyecek. Biri kısa olacak, biri kilolu, diğeri kötü giyinen, öbürün anne babası size uymayacak... İnsanlardaki kusurların sonu yok, hiçbirimiz karakter olarak da fiziken de mükemmel değiliz. Siz de değilsiniz. Hayatınıza giren kimse de olmayacak. Elalem de her an eleştirmeye hazır bekliyor olacak.

O yüzden bence şu anda bu çocukla bir şeye başlamayın çünkü belli ki olmayacak ve psikiyatriste en azından bir kez daha gidin. Sorunu bulmuşsunuz ama çözümünü de bulmanız lazım. Hayat böyle geçmez.

Uygun kişi bulsanız düğününüz sorun olacak çünkü hiçbir düğün herkesi birden memnun etmez. Düğün bitse eviniz sorun olacak çünkü evi herkesin beğeneceği gibi döşemek isteyeceksiniz bu da mümkün değil.

Ben tekrar bir terapiye başlamanızın hayatınızı çok daha güzelleştireceğine inanıyorum.

Içine sinmëyen is ne sana fayda verir ne ona boşver yoluna gitsin oda yazık çocuk çok da zeki değilmis yoksa bi insan anlar yani böyle yanına yakışmayanin kendisi olduğunu

İnanmayacaksınız ama çok yakışıklılardan her zaman kaçtım. Uzun vadede benden vazgeçeceklerini düşündüm.

Gercekten asik olursan kimin ne dedigini umursamazsin..

İnanmayacaksınız ama çok yakışıklılardan her zaman kaçtım. Uzun vadede benden vazgeçeceklerini düşündüm.
Yani sonuçta vaz geçme sebebiniz bu. Yoksa toplum ne düşünür, bizi yakıştırır mı değil.

Şey geldi aklıma... Bende taaaa eskiden biriyle konuşuyodum 1.70 boyundayım senin gibi oda benden santim falan kısa Yanyana yürürken yemin ederim resmen eğiliyordum belim kambur olacaktı nerdeyse.. Sonra ayrıldım ama sebep bu değil tabi aklıma geldi öyle kimse şimdi atmasın! İç güzellik önemli diye hepimiz önce dış güzelliğe bakarız. Ewet tek başına güzellik para etmez ama ilk izlenimde çok önemli we Kimse yanına yakıştırmiycaği birini istemez. Bence sende ayrıl ilerde soğursun şimdiden ne onu ne kendini üzme

Arkadaşlar bir insanın dış görünüşünü beğenmemek çok doğaldır. Karşı tarafın dış görünüşünü beğenmiyorum diye kendimi Adriana Lima'yım ben diye mi tanıtmış oluyorum. Bu bağlamda, bazı arkadaşların tepkilerini abartılı buluyorum. Ve en azından bu sorunu kendi başıma çözemediğime göre, ve akıl akıldan üstündür diyerek buraya yazdığıma göre, zekama ilişkin espri yapmanız lüzumsuz, zira iddialı olduğumu belirttiğim bir yer yok yazılarımda.

Takma, burası Böyle.
Ben sana hak weriyorum kalp güzelliği muhakkak çok önemli ama beğenmediğin bi insanla olmaz.
Hani elalemi geç , onlar ne der diyosun ya ondan kızıyorlar sana haklılar sırf elalem için olmaz bu işler.
ama beğenmiyosan ayrıl illa adriana olmaya gerek yok tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…