- 27 Eylül 2014
- 213
- 174
- 103
Eğer sonradan başka birine aşık oldum falanlara girerseniz hiçççç boşa adamın günahına girmeyin bitirin gitsin!!!!
Ama şunu bilin ki a sadece tipiyle değil karakteriylede evleniyorsun ve evlilik öyle birşey ki aynı evde kala kala bir süre sonra boyundan yukarısına yüz güzelliği için değil düşünce güzelliği için bakıyorsun ama neyse sen bilirsin yürütemeyeceksen kimsenin kanına girme lütfen!!
Insanlar hep birisinin arkasindan konusur bunu engelliyemezsiniz en mükemmel insan olun gene konusulur. Hem böyle hayat gecmezki hep öyle topluma cevreye göre hareket etmekleEvet rahat değilim, aslında çevremdekilerin eşlerini de beğenmiyorum. Ben olsam onlarla evlenmezdim. Ama işte arkamdan konuşulmasını istemiyorum. Toplumun kabulü benim için çok önemli
Alemlemi yaşayacaksın!Boşver kim ne demiş kim ne etmiş hayat senin hayatın eğer bişeyler hissediyorsan ve kendinden eminsen devam et ve pişmanlık verme.İyi ve anlayışlı koca kadını gençleştirir aklını kullan lütfenFiziksel olarak beğendiğim insanlardan bu nedenle ayrıldım, biliyorum ki anlaşamayacağım. Görüyorum, hareketleri batıyor. Bu çocuk öyle değil, çok düzgün iyi niyetli ve akıllı biri. Beni çok iyi idare ediyor. Ama işte elalem ne dere kafayı çok takıyorum. Onların gözünden bakmaya çalışıyorum.
Konundan belli oluyor zaten yoksa kafa olarak beğendiğin birine fırsat verirdin ama bencede bulaşma çocuğa daha iyilerini hakediyorNiye kırıcı yorum yapıyorsunuz? Evet tipini beğenmiyorum ama benden daha zeki mesela.
Samimiyetle soruyorum, genel olarak özgüvensiz olduğunuzu düşündüğünüz zamanlar oldu mu hiç?
Evleneceğiniz insanın fiziğini bile toplumsal kabulü esas alarak belirlemeniz, insanların onayına bu kadar aç olmanız yüzünden öyle düşünmüştüm, doğru düşünmüşüm demek ki.Evet, hatta psikiyatriste gittim bu konuyla ilgili. Bana özdeğer yitimimin olduğunu söyledi. Kendime değer vermediğim için mi başkasının düşüncesini bu kadar takıyorum acaba?
Bence ikilemde kalma sebebiniz insanların ne diyeceği değil.
Sonuçta çok çok yakışıklı biri size aşık olsa "ay çocuğun yakışıklılığına bak bu kız hiç yanına yakışmamış" der diye onu da mı istemeyecektiniz? Bence o zaman kimin ne dediği umrunuzda olmazdı.
Gercekten asik olursan kimin ne dedigini umursamazsin..Ben 1.70 boyunda, ama ince yapılı bir kızım (53 kilo). Genel olarak, uzun boylu iri yapılı erkeklerden hoşlanıyorum. Sorunum şu ki her kız gibi benim için evlenmek istediğim erkekte sadece fiziksel görünüş değil, dünya görüşlerimizin denk olması, ailelerimizin benzemesi, birbirimizi anlamamız vs. de önemli. Şimdiye kadar fiziksel olarak beğendiğim erkeklerin karakterini beğenmedim, ya da anlaşamadık.
Şimdi birisi var benden hoşlanıyor, yaklaşık iki senedir tanıyorum, fiziği dışında herşeyi ile dört dörtlük. Sorun şu ki yanıma yakıştıramıyorum. Aynı boydayız, hatta değil topuklu ayakkabı biraz kalın taban çizme giysem ondan uzunmuşum gibi hissediyorum. Belki de değilim, boylarımızı ölçüşmedim. Ama genel olarak kısa boylu. Yakışıklı biri de değil üstelik. Ben de çok güzel değilim ama vasatın üstüyümdür.
Bu çocuğa şans verirsem uzun vadede insanların bizimle dalga geçmesinden korkuyorum, onu beğenmedi bunu beğenmedi bula bula bunu mu bulmuş gibi. Oysa çocuk çok zeki ve karakteri de çok düzgün.
Aşık değilim evet, ama şimdiye kadar birine aşık olduğum da söylenemez. Fiziğini beğenirsem, bu sefer karakterine gıcık oluyorum. İnanılmaz eleştirelimdir. Diğer taraftan bu çocukla anlaşıyorum, fizik benim için o kadar önemli değil. Yurtdışında yaşama şansım olsaydı onunla bir an bile hayır demeyi düşünmezdim. Yani çevremdekilerin düşüncelerini kafama takıyorum. Onlar olmasa çok rahat edeceğim. Offf bilmiyorum kafam çok karışık. Siz ne dersiniz? Hem fizik hem karakterde mükemmel erkeği beklesem mi?
Yani sonuçta vaz geçme sebebiniz bu. Yoksa toplum ne düşünür, bizi yakıştırır mı değil.İnanmayacaksınız ama çok yakışıklılardan her zaman kaçtım. Uzun vadede benden vazgeçeceklerini düşündüm.
Dolu dolu yazacaktım, nasıl ban yemeden içimi dökerim derken cümleni gördüm. Aradığım o ince çizgiadam zeki biri ise çok sürmez ilişkiniz ayrılır senden
Takma, burası Böyle.Arkadaşlar bir insanın dış görünüşünü beğenmemek çok doğaldır. Karşı tarafın dış görünüşünü beğenmiyorum diye kendimi Adriana Lima'yım ben diye mi tanıtmış oluyorum. Bu bağlamda, bazı arkadaşların tepkilerini abartılı buluyorum. Ve en azından bu sorunu kendi başıma çözemediğime göre, ve akıl akıldan üstündür diyerek buraya yazdığıma göre, zekama ilişkin espri yapmanız lüzumsuz, zira iddialı olduğumu belirttiğim bir yer yok yazılarımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?