Yakışıklı bulmadığım bir erkekle evlenmek

Şu çok tipsiz es adayının bir resmini atsana canım ya o zaman daha farklı yorumlar gelecektir

sen başkasına göre yaşıyosun be canım o yuzden çocuga buyuuk haksızlık olur sen yakışıklı ama karaktersiz biriyle devam et en iyisi çock iyi diyosn akıllı diyosn tanıdıkçada sevemiyosan hala aklında fiziksel görüntüsüne dair soru işareti varsa cidden hiçç deneme çocuguda yazık etme evlendiğinde o güzel huyuyla geçiniyosun zaten sevgi gibi bişey olsaydı dünyanın çirkinide olsa sen onu güzel görürdün.

baskalarinin ne dedigi degil ama senin ne dusundugun onemli arkadasim,,eger icine sindiremediysen olmaz o is,,ama seni anliyorum icine sinmedi mi malesef olmuyor,o elini tutmayi dusunme hissi bile mideni bulandiriyosa eger olmaz olmaz olmazz,,,hani burda herkes iyi cocuk kacirma armut sap uzum cop diyolar ya, en onemli seylerden biri seni cekmesi ,,,arkadasin olmuycak o sadece unutma !
ama sizin icinize sindiyse baskalarini umursamayin tabiki..

karşındaki erkeğe duygusal olarak bişeyler hissediyor olsaydın yakışıklı mı değil mi diye tartmaz kıyas yapmazdın.
bu kadar irdelediğine göre içinde ona karşı bir duygu heyecan yok.
kesinlikle evlenme zira yürütemezssin

ben bu konulara farklı yaklaşıyorum.

iç güzellik öncelikli olsa daha evladır evet,
ama insanlara karışamayız,
sizin için dış güzellik daha öncelikli olabilir,
ve buna önem verip bir insanı hayatınıza almayı seçebilirsiniz de.
bu kimseyi bağlamaz, sizin içinize sinen kişi ile mutlu olacaksınız en nihayetinde.

ama yine seçtiğiniz cümleler hiç hoşuma gitmedi, hani benim yanıma yakışmaz falan.
ya da benden kısa gibisinden.

böyle kurallar var da biz mi bilmiyoruz, kadın erkekten kısa olmalı, erkek kadından yapılı olmalı.
hani ben böyle tercih ediyorum deseniz bir şekilde hak vereceğim.
ama insanların sizinle dalga geçme ihtimalinden bahsediyorsunuz.
kim sizinle niye dalga geçsin, herkesin önceliği sizinle bir mi sanıyorsunuz.

Aşık değilsin sevmiyorsun da sakın evlenme derim ben adamın hayatını da kendi hayatını da kötü bir deneyime sürükleme

Bu kadar kendinizi çok güzel buluyorsanız ve o çocuğunda çirkin ve kısa boylu olduğunu düşünüyorsanız çıkmazsınız olu biter sizi zorlayan yok yaa aşık değilim diyorsunuz zaten aşık olmadığınız biriyle de olmayın elalem ne dermiş falan sizin bahaneniz siz beğenmiş olsanız kimseye kulak asmazdınız ama çok güzelim diyorsunuz ya hani demek ki beğenmediğiniz birin değerlendirdiğinize göre istediğiniz türdeki erkeklere de siz güzel gelmiyorsunuz demektir aynı sizin beğenmediğiniz gibi.

Valla aşk zamanla bitiyor.evlilikte kafa yapın tutuyorsa tensel uyumda varsa gerisi hikaye .

Ikinci sayfadan sonrasini okuyamadim. Konu sahibini bir dovmediginiz kalmis. Kizcagiz size acip kendince fikir almaya calisiyor ama cogunuzun verdigi cevaplar cok bilmislik ve kiriciliktan oteye gitmiyor..

Konu sahibi; evlilik ciddi bir muessese, karar vermeden once iyi dusun ona gore adim at derim. Fizigi haric dort dortluk biri diyorsun ama anladigim kadariyla cevrenin ne soyleyeceklerinden cok fiziksel yapisina sen daha cok onem veriyorsun. Sana bir es olacak ama ayni yatagi da paylasacaksiniz ev arkadasi degil ki bu.

Onu ilk gordugunde icinde nasil bir duygu olustu? Onu gorunce kanin kaynadi mi, yoksa diger ozellikleri daha mi cazip geldi de fizigini gormezden geldin?

Bu soruyu sen ne buradaki bayanlara ne bir baskasina sor sen kendi icine sor. Ama o ne der bu ne der onlari kesinlikle karistirmadan. Sonucta o insanla bir hayat gecirecek olan sensin. El ay ne mukemmel bir es ya da culsuzun teki dese ne olur demese ne olur. Onemli olan senin duygularin senin gonlunun raziligi.

Yurtdışında yasama sansi olsaymis evet mi dermisss miss misss pardon yas kac??? Elalem icin yasiosn sen yavrum kusura bakma da bence aen ve senin gibiler kadinlari uzen ex kocalari hakediosunuz aklnz basnza gelsn diye

Millet ne der diye neden dusunuyorsunki cok garip
Ama belliki bu is olmaz begenmiyorsun cocugu
Benim esimide kimse yakistirmaz bana baya kilolu
Ama kim ne derse desin umrumda degil ben onun kalbini sevdim
Annem bile hala der nasil begendin diye
Kiloluymus
Ben goemuyorumki kilosunu saglikli olsun
yeter
Yani diyecegim su ki sen seversen tipini gormessin demekki sevememissin kim ne demis umrunda olmaz nasip bu işler zaman cozer herseyi

Yakışıklı erkeklerin çoğu sorumsuz olduğu doğru, ama kime neye göre yakışıklı oda var. Ama azda olsa yakışıklı bulmak gerektiği düşüncesindeyim çünkü ona dokunacaksın işte burda beğenmek önemli yoksa insan dokunmak istemiyor

bu kişiyi yakışıklı bulmuyorsan neden evlenmek istiyorsun?
yani iyi biri diye evleneceksen hiç evlenme daha iyi ama sen de içten içe bu devirde iyi adam bulmanın zorluğunu biliyorsun ki kolayca bitiremiyorsun o zaman sevmeye çalışacaksın birlikte zaman geçireceksin belki için ısınır sakın içine sinmeden evlenme ki zehir olur o evlilik sevişmek cinsellik yaşamak işkence olur.

bir de yakışıklı diye illa kötü olacak aldatacak önyargısı neden?
sırf çirkin diye adamın iyi çıkacağı ne malum herkes gidip tipsizlerle evlensin o zaman garanti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…