Yakışıklı bulmadığım bir erkekle evlenmek

En iyisi sen herkese bakıp kısmetse rinit geri tepe millet beğense ne olur beğenmedi ne olur milletle mi hayat yssiycan sen yakisiklilik ne ki huzur olmadıkça sonra.Es insanın huzur limanidir sen o limanda dinleneceksin

karakter huy güzel olsunda çirkin de olsa olur diyenlerdenim. en azından evine karısına sadık olur böyleleri. çok yakışıklı ama beş para etmeyen insanlar da var unutma bunu. ayrıca evlenecegin kişiyle elalem degil sen yaşayacaksın.

Bence sevmeyi bilmiyorsunuz, sevemediğiniz için bari el aleme karşı kendimi tatmin edeyim diyorsunuz... Sevebilseniz el alem ne der diye düşünmezsiniz... Önce sevmeyi öğrenmeye çalışın bence...

Beni yanlış anlama ama daha hala bu düşünce yapısını aşamamış kişileri evlenebilecek olgunlukta görmüyorum bence sen evlilik işini bi daha düşün.

Güzel bir kız ve çirkin bir erkeği evli gördüğüm de dalga gecmem sadece adamın servetini merak ederim :D

Bana zeka uzerinden laf soktugunu sananlar eminim cok zekidirler. Ayrica birine zeki demem icin zeka testi yapmam genelde basarilarina bakarim.

Olabildigince hanim bir sekilde cevap vermeye calisiyorum ama bazi yorumlar terbiyesizce

Vasatin ustundeyim nedir arkadas:):)))))))))))

sorun sadece başkalarının fikri mi? yoksa sizin sevgiyi hissetmemeniz mi?

başkalarının fikri benim için asla önemli olamaz, ben şahsen hayatıma bakarım, mutlu olmaya bakarım.

ama bence siz elektrik alamadınız lakin mantık olarak doğru geliyor bu beyefendi size... aşktan çektim bari mantikli olsun diyorsunuz gibime geldi. ancak bu evlilik icin yeterli degil, o insanla ayni yataga girebilecek misiniz, bu önemli.

yakışıklılığa önem vermemek olgunluk meselesi diye düşünüyorum ben.
hele elalem ne der diye ilişki yaşayacaksanız zaten başlamayın ilişkiye bana kalırsa.

Benim için dış görünüş önemlidir . Evleneceğim insanla birbirimize yakışmalıyız .
Maddiyatta gözüm olmadı hiç bi zaman .
Kimseye muhtaç olmadan geçinelim o bana yeterli .
Tabi dış görünüşün dışında yanımda bi erkek olduğunu hissetmeliyim , bana sahip çıkmalı , özen göstermeli , zeki olmalı .
Çok şükür hayatımda bu saydıklarımın hepsi olan ve gerçekten sevip sevildiğim birisi var :)
Mutlaka karşına seveceğin ve istediğin kriterlerde birisi çıkacaktır .
Bu adamı boşver bence .

Ben 1.70 boyunda, ama ince yapılı bir kızım (53 kilo). Genel olarak, uzun boylu iri yapılı erkeklerden hoşlanıyorum. Sorunum şu ki her kız gibi benim için evlenmek istediğim erkekte sadece fiziksel görünüş değil, dünya görüşlerimizin denk olması, ailelerimizin benzemesi, birbirimizi anlamamız vs. de önemli. Şimdiye kadar fiziksel olarak beğendiğim erkeklerin karakterini beğenmedim, ya da anlaşamadık.

Şimdi birisi var benden hoşlanıyor, yaklaşık iki senedir tanıyorum, fiziği dışında herşeyi ile dört dörtlük. Sorun şu ki yanıma yakıştıramıyorum. Aynı boydayız, hatta değil topuklu ayakkabı biraz kalın taban çizme giysem ondan uzunmuşum gibi hissediyorum. Belki de değilim, boylarımızı ölçüşmedim. Ama genel olarak kısa boylu. Yakışıklı biri de değil üstelik. Ben de çok güzel değilim ama vasatın üstüyümdür.

Bu çocuğa şans verirsem uzun vadede insanların bizimle dalga geçmesinden korkuyorum, onu beğenmedi bunu beğenmedi bula bula bunu mu bulmuş gibi. Oysa çocuk çok zeki ve karakteri de çok düzgün.

Aşık değilim evet, ama şimdiye kadar birine aşık olduğum da söylenemez. Fiziğini beğenirsem, bu sefer karakterine gıcık oluyorum. İnanılmaz eleştirelimdir. Diğer taraftan bu çocukla anlaşıyorum, fizik benim için o kadar önemli değil. Yurtdışında yaşama şansım olsaydı onunla bir an bile hayır demeyi düşünmezdim. Yani çevremdekilerin düşüncelerini kafama takıyorum. Onlar olmasa çok rahat edeceğim. Offf bilmiyorum kafam çok karışık. Siz ne dersiniz? Hem fizik hem karakterde mükemmel erkeği beklesem mi?

Her şey tip değildir..önemli olan seni mutlu etmesi ..Bugün ay şunlara bak yakışmıyor diyenler ..yarın eşinin seni nekadar mutlu ettiğini görünce iç geçericekler ..Bundan emin olabilirsin ..nekadar şanslı diye dillerinde dolasacak..ilerde sevmeye başladık ca gözüne çok yakışıklı da gelecek ..çok beğendiğin biriyle evlenşen bile mutlu olmadıktan sonra sana o yakışıklı lik gözünden düşer emin ol..karakter herzaman on plandadir

Yaşınız kaç genellikle 30 üstü insanlar seçici sen beğeniyorsan gerisi bos görünüs olarak uyumsuz bir sürü çift tanıyorum mükemmel giden evlilikler..1.70 ideal erkektir boy da bence

Her sey dış gorunus degil elbet ama gonlune guzel gelmesi de onemli.. Yakisikli veya guzel olmasi demiyorum bak; senin gonlune guzel gelmesi muhim olan.. Asik olursan zaten cekici gelir sana her seyi.. Baskasi begenmez ama sana gore dunya guzelidir; cunku gönül gozun konusur sevince.. Kalbin atmadiysa sadece mantikla hareket etme, sevmek cok onemli.. Acik konusmak gerekirse, adam her yerine dokunacak evlendiginde, illa ki duygu olmali mutlu olman icin..
Milletin ne dedigini umursamazsin seversen.. Sevmediysen takilirsin bunlara..
Yani kendi duygularini iyice yokla, bisey yoksa icinde, 'ay sirf yakisikli degil diye reddediyorum yanlis yapiyorum'diye dusunme.. Ne yakisikli olmayan adamlar var, kadinin agzindan girip burnundan cikip asik ediyorlar kendilerine Allah in izniyle..
Karakteri bozuk birine de sirf yakisikli diye bakma zaten.. Bu apayri bi konu.. Benim söylediklerim direkt konuna yonelik..

Konu sahibi tarif ettigin gibi bir erkek yok bence;)
Ben senin yerinde olsam bu cocuga sans verirdim

Back
X