- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gayet aciklayici buldum.Vasatin ustundeyim nedir arkadas:):)))))))))))
:])))))))))))))Güzel bir kız ve çirkin bir erkeği evli gördüğüm de dalga gecmem sadece adamın servetini merak ederim![]()
Güzel bir kız ve çirkin bir erkeği evli gördüğüm de dalga gecmem sadece adamın servetini merak ederim![]()
neye göre çirkin kime göre çirkin? belki kadin begeniyor karşısındaki kişiyi, bunu bilemeyiz. hersey para mi :)
Ben 1.70 boyunda, ama ince yapılı bir kızım (53 kilo). Genel olarak, uzun boylu iri yapılı erkeklerden hoşlanıyorum. Sorunum şu ki her kız gibi benim için evlenmek istediğim erkekte sadece fiziksel görünüş değil, dünya görüşlerimizin denk olması, ailelerimizin benzemesi, birbirimizi anlamamız vs. de önemli. Şimdiye kadar fiziksel olarak beğendiğim erkeklerin karakterini beğenmedim, ya da anlaşamadık.
Şimdi birisi var benden hoşlanıyor, yaklaşık iki senedir tanıyorum, fiziği dışında herşeyi ile dört dörtlük. Sorun şu ki yanıma yakıştıramıyorum. Aynı boydayız, hatta değil topuklu ayakkabı biraz kalın taban çizme giysem ondan uzunmuşum gibi hissediyorum. Belki de değilim, boylarımızı ölçüşmedim. Ama genel olarak kısa boylu. Yakışıklı biri de değil üstelik. Ben de çok güzel değilim ama vasatın üstüyümdür.
Bu çocuğa şans verirsem uzun vadede insanların bizimle dalga geçmesinden korkuyorum, onu beğenmedi bunu beğenmedi bula bula bunu mu bulmuş gibi. Oysa çocuk çok zeki ve karakteri de çok düzgün.
Aşık değilim evet, ama şimdiye kadar birine aşık olduğum da söylenemez. Fiziğini beğenirsem, bu sefer karakterine gıcık oluyorum. İnanılmaz eleştirelimdir. Diğer taraftan bu çocukla anlaşıyorum, fizik benim için o kadar önemli değil. Yurtdışında yaşama şansım olsaydı onunla bir an bile hayır demeyi düşünmezdim. Yani çevremdekilerin düşüncelerini kafama takıyorum. Onlar olmasa çok rahat edeceğim. Offf bilmiyorum kafam çok karışık. Siz ne dersiniz? Hem fizik hem karakterde mükemmel erkeği beklesem mi?