yakışıklı erkekler hakkında

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
nedense mükemmel bir fiziğe ve güzel bi yüze sahip olan erkekler hakkında olumsuz düşüncelerim var. benimle iletişim kurduklarında samimi olduklarına birtürlü inanmıyorum.
yakışıklı ve tüm kadınların ilgi odağı olan bir erkeğin düzgün bir kişiliğe sahip olması ne kadar mümkün? beğenildikçe pislikleşmiyolar mı sizce? çevrenizde bunun güzel bir örneği var mı? o kadar güçlü ki bu konuda önyargım, güçlü bi örnek yazılacağını sanmıyorum bu başlığa :)

Banada hep yakışıklı olup sapık olanlar denk geldi. Yani şuana kadar hiç yakışıklı olup huyu düzgün olan görmedim o yüzden bende senin gibi düşünüyorum. Galiba beğenildikçe özgüvenleri artıyor o yüzden böyle davranıyor olabilirler bilmiyorum

Eli yüzü düzgün olmadığı halde kadınları sömüren, döven, tecavüz eden çok insan biliyorum. Bu dış görünüşe ne kadar da takılıp kalıyoruz. Sanki güzel bi bayan erkeklerde güven hissi uyandırıyor. Görünüşe takılıp kalıp ona itaat ettikçe, kendimizi maddeye verdikçe olaylar böyle gelişecek malesef...

nedense mükemmel bir fiziğe ve güzel bi yüze sahip olan erkekler hakkında olumsuz düşüncelerim var. benimle iletişim kurduklarında samimi olduklarına birtürlü inanmıyorum.
yakışıklı ve tüm kadınların ilgi odağı olan bir erkeğin düzgün bir kişiliğe sahip olması ne kadar mümkün? beğenildikçe pislikleşmiyolar mı sizce? çevrenizde bunun güzel bir örneği var mı? o kadar güçlü ki bu konuda önyargım, güçlü bi örnek yazılacağını sanmıyorum bu başlığa :)

kesinlikle var, yani tanıdığım örnek
ama detaylandıramayacağım şimdi...

yazilan ornekler guclu de olsa bunu hem bilemeyeceksin, hem de bahsettigin onyargindan ve tanimadigindan oturu manasiz gelecek..

Erkekler bize nasıl imaj çizdilerse artık :KK70: Ben de öyle düşünüyorum şahsen arada.. Ama sanırım bu bizim kendimize olan özgüvensizliğimizden kaynaklanıyor.. Yanlış mı düşünüyorum acaba?

Yoo ben hiçte böyle düşünmuyorum. Bir çok örneğini gördüm gayette güzel samimiyetler kurdum.

katılmıyorum ben sana, hz yusufta çok yakışıklıydı, kadınlar ona bakarken parmaklarını kestiler hissetmeden, ama hz yusuf çok edepliydi, yani bence kişinin ahlakıyla alakalı bu durum tipiyle değil.

mükemmel fizik, sorunlu.. göreceli, kime göre neye göre?
güzel bir yüz, sorunlu.. göreceli, kime göre neye göre?
iletişim kurduklarında samimiyetsizlik? iletişimi nasıl yaptığınıza bağlı..
tüm kadınların ilgi odağı olmak, sözlük anlamıyla imkansız, yine kime göre neye göre, "ben çevremde çok beğenilen bir kadınım." sendromu bile daha mantıklı şu halden.
beğenildikçe pislikleşmek karakter meselesi.
Bana göre örneklerim bol, çevremde çirkin addedebileceğim insan yok, kimseye demem de zaten.
Önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zor bıdbıdıbıdı.
Güçlü örneğin yakışıklı&iyi huylu tanıdığından/sevgilisinden/eşinden/kardeşinden/arkadaşından/babasından/iş yeri arkadaşından/öğretmeninden size ne. Siz onun yanındaki/tanıdığı kadın değilsiniz ki? O adam sizin yanınıza gelmiş olsa zaten samimi bulmayacakmışsınız. :KK14:

Çok güzel ve erkeklerin başını döndürebilecek kadar çarpıcı her kadın nasıl karaktersiz olmuyorsa aynı şey erkekler içinde geçerli...

Tamamen karakterle alakali tabi ama herkesin ilgisini cekebilecek kadar yakisikliysa ister istemez egosu siskin oluyor. Senin korktugun ahlak zaaafiyetine ise ben inanmiyorum onun tiple alakasi yok kisilik meselesi cirkindir ama agzi laf yapiyodur kandirir ya da parasi coktur yedirir tavlar vs vs

Acikcasi bende öyle dusunmuyorum. Bundan önceki iliskimde -ki hepi topu 2 ilişkim oldu hayatımda zaten :KK70: - erkek arkadaşım biraz gereksiz ölçüde yakisikliydi. Allahtan şimdi ki daha standarda yakında kafalar rahat :KK70: :KK70: Öyle bir sağı solu oynama samimiyetsizlik bir durumu hiç olmadı. Arkadaslarida aynı şekilde böyle podyum gibi biseylerdi topluca onlardada öyle bişey gormedim. Yani düşünün ki Boy 1.80 esmer kaşlar gözler kapkara uzun kirpikler şık giyimler ağır karizmalar. Öyle bir topluluk. Ama hepsi normal insanlardi. Ha ama bu seni etkilemedimi derseniz o hiç bişey yapmasada şahsen benim ömrümü tüketti. ya bir erkek nasıl oluyorda koskoca Istanbulda popi bir mekana girdiği halde dönüp kendine baktiriyor arkadaş Allahtan kork be insafsizin evladı yani. Bu sebepten 6 yıl süren iliskimiz boyunca yanında bir güne bir gün düz topuklu ayakkabı giyemedim makyajsız sokaklara çıkamadım. 2 dakika yanında standarda girdiğimde millet -ay bunun bununla ne işi var- olucakti çünkü. Bu sebepten onlar iyi olsalar da hayatı kötü etkiliyolar. Şimdi burda biri çıksa dese ki -ay ben olsam kasmazdim valla niye öyle yaptın ki sen- diye. Vallahi kendimi kötü hissediyodum hatirliyorumda liseye giderken ayagimda topuklunun ne işi vardı be mübarek. aynı yastayiz o gösteriyor 25 yaş, ben yine 16-17 topuklulari giyip yukselmeden yan yana duramiyoduk. ay ne b.ktan biseydi. Şimdi ki aklım olsa lütfen benden uzak kalsın derdim günümüz düz taban 1.75 Sülün gibi kizlarimiza emanet eder uzardim ortamdan.bu sebepten aslında onlarda bişey yokta, bazı insanlar yanlarinda kendilerini iyi hissedemediklerinden samimiyetsiz goruyorlar. Oh şimdi ki 1.72 boyunda yedirdim yedirdim kiloda aldirdim oda mankenden halliceydi o da kalmadı. Is sebebiyle tüm gün takimlarla geziyoda bende ufak dokunuslarla düz taban yanında yine de ateş edebiliyorum :KK70: :KK70: oooh mis. Temiiiiiiz temiz :KK70::KK70:

Ben oyle dusunmuyorum cunki benim kuzenim cook yakisikli karisi ona gore cirkin demicem bu kelimeyi sevmiyorum Allahin yarattigi bir kula bakimsiz dyelim 8senedir evliler karisini hediyelere bogar el ustunde tasir misafir olunca yardim bile eder. Karakter meselesi

Eski 3.5 yillik sevgilim cirkindi sanal ortamda aldatti, simdiki 2 yillik sevgilime kac kere mankenlik teklifi geldi henuz bir vukuati yok...

Edep ile alakalı bu tipe bakarak karakter analizi yapılmaz

katılmıyorum ben sana, hz yusufta çok yakışıklıydı, kadınlar ona bakarken parmaklarını kestiler hissetmeden, ama hz yusuf çok edepliydi, yani bence kişinin ahlakıyla alakalı bu durum tipiyle değil.
Hz. Yusuf un kaşı gözü bizimkiler gibi ayrı oynamıyordu. Ayrıca o dönem sosyal medya, tanışma siteleri yoktu. Bir Züleyha ile yetinmesi daha kolaydı

X