yakışıklı erkekler hakkında

Ya öyle esmer, boy da 180, Kenan İmirzalıoğlu stayla bana çok itici ve kıro geldi, 180 boy da erkek için pek bi kısa zaten, o yüzden öyle dedim=D
Şöyle bi şeyler versek almaz mısın? =D Ben adama bakarken bile bana bi haller oldu valla. Eşoleşek nasıl taş ötesi=D

Tü Allah kahretmesin bu ne kiiiiiiz kas torbası çirkiiinnn memeleri var resmen ayol :rolleyes: bende o kadar yok :rolleyes::rolleyes: Evet anladigim kadarıyla zevklerimiz cokkk alakasız :KK31::KK73::confused:

Tü Allah kahretmesin bu ne kiiiiiiz kas torbası çirkiiinnn memeleri var resmen ayol :rolleyes: bende o kadar yok :rolleyes::rolleyes: Evet anladigim kadarıyla zevklerimiz cokkk alakasız :KK31::KK73::confused:

Daha az kaslısını da buluruz, sen iste yeter ki ama ben bilhassa memelerine bittim zaten adamın, tam ısırmalık =D
Bak bu da favorilerimden. Saçlarından tuttuğunnnn gibiiiiii.... =D

Eklentiler

• a2833c347b60aab6cc40bd0b13ca6be9.webp
    a2833c347b60aab6cc40bd0b13ca6be9.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 119
Daha az kaslısını da buluruz, sen iste yeter ki ama ben bilhassa memelerine bittim zaten adamın, tam ısırmalık =D
Bak bu da favorilerimden. Saçlarından tuttuğunnnn gibiiiiii.... =D

Yuuuuhhh! !! :rolleyes: Kaciiiiiin ısırmalı yolmalı sapık vaaaarrrr!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X