yakışıklı sevgili mi yoksa ne olursa olsun beni sevsin mi?

afrodict

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
264
42
98
İzmir
merhaba kızlar benim merak ettiğim konu sizden kısa biriyle çıkarmısınız bu çocuk size çok değer verse ne yaparsınız? yakışıklı birini mi beklersiniz yoksa size değer veren birini mi seçersiniz çirkin olsa bile?

''erkeğin yakışıklısı çirkini olmaz, iyisi yada kötüsü olur'' eşim bu sözle tavlamıştı beni :1:

" Birini gerçekten sevdin mi yaşı, ne kadar uzakta olduğu, boyu, kilosu sadece lanet birer sayıdır "
Bu cümle soruna cevap bence canım.

" Birini gerçekten sevdin mi yaşı, ne kadar uzakta olduğu, boyu, kilosu sadece lanet birer sayıdır "
Bu cümle soruna cevap bence canım.

çok güzel ya mutlu oldum inanki nedense kimse yakıştıramaz bizi

güzellik gelip geçici birşey

Güzellik giyinenlerin süslülüğü ile oluşmaz; bilgi ve terbiye ile güzel olunur. (Hz.Ali r.a.)

anladım bencede doğru ama merak ediyorum ben arkadaşımdan uzunum biraz :)

eğer senin için sorun yoksa, kendiside bunu takıntı yapıp seni üzmeyecekse
çevrenin dayattığı güzellik,yakışıklılık kavramlarını boşver.
eğer iyi bir insansa hayır deme?

evet onun gözünde oldukça değerliyi hissediyorum ama kimse yakıştırmıyor bizi oldukçada kişilikli

İkiside yanlış..
Önemli olan senin bişeyler hissetmen.. Sen bişey hissetmedikten sonra amaç sadece sevilmek mi..
Örnek eşim beni çok seviyor diye evlenmedim sadece, bende seviyorum ki evlendim :34:

Öncelikle milletin ne düsündügünün ya da ne düsüneceginin bi önemi olmamalı sende.. Seni seviyor mu? sen onu seviyormusun? bu olay bitmiştir :28:

her insanın aşık olduğu insan zaten ona yakışıklı ve çekici gelmez mi? Başkalarına karşı çok çok yakışıklı olacak da nolacak yani. Bu seferde sevgilim çok yakışıklı kızlar hiç peşini bırakmıyor hiç huzurumuz yok diye konular açılıyor. İnsan oğlu cidden tuhaf ne dilemesi gerektiğini nasıl dilemesi gerektiğini bilmiyor bazen.

merhaba kızlar benim merak ettiğim konu sizden kısa biriyle çıkarmısınız bu çocuk size çok değer verse ne yaparsınız? yakışıklı birini mi beklersiniz yoksa size değer veren birini mi seçersiniz çirkin olsa bile?

Söylenmesi gerekenler söylenmiş de hepimizin eleştirdiği ama yapmaktan geri durmadığı bir durum var... Hepimiz gördüğümüz çiftleri değerlendiriyoruz, tanıdıklarımızla konuşuyor, tanımadıklarımızı bakışlarımızla değerlendiriyoruz, olumsuz yorum yapmaktan kaçınılması gerektiğini söylüyoruz ama ben çok güzel bir kadının yanında çok iyi bir insan olduğu halde yakışıklı olmadığı için eleştirilmeyen adam görmedim...

Herkes kalbi güzeli aradığını söyler ama önce yüzünü görüyoruz insanların... Biz zaman içinde "tipten kaybeden adamın" en karizmatik adamdan daha harika ve bizi daha çok mutlu edeceğini bilsek de kilolu ya da çok zayıf çok uzun ya da kısa bir adamı yanımıza kimse yakıştırmaz ve hep daha iyilerine layık olduğumuzu söylerler çünkü ruhların kartviziti yoktur...

Burada mevzu, fiziksel görünüşü kim sorun ediyor, siz mi çevreniz mi... Eğer sizin için sorun yok da çevredekilerin yorumları sizi rahatsız ediyorsa bu etki hayatınızın başka alanlarında da devam eder çünkü insanlar "hiç susmazlar"... Kendi hayatları hariç her konuda "bilirkişi"dirler mübarekler... Eğer boyunun kısa olması sizi etkiliyor ve rahatsız ediyorsa ileride başka özellikleri de gözünüze batacaktır çünkü beyaz atlı prens olduğunu düşünüp aşık olduğumuz adamlar ilerleyen zamanlarda boz eşekli çobanlar gibi görünebiliyorlar gözümüze, bunun kavgası var, hastalığı var...

Yakışıklı birini beklemeye gelince... Yakışıklı, anlayışlı, sevecen, merhametli, efendi, ciddi birine denk gelmek büyük şans... Bu devirde komisyon kurulsa adaylar ön elemeden geçse bir kritere takılır yüz kişide bir tane çıkar belki... Herkes kendi eşi ya da sevgilisi için "Ben buldum bir tane" diyor okurken muhtemelen... O halde itiraf edelim, evet bulduk ama ya asabiyet ya ana kuzuluğu ya işkolik muhakkak bir defo bulunuyor... Diyelim yüz kişide bir tane çıktı o da size denk geldi, bu harika adam size aşık olacak, siz de etkileceksiniz ondan, ihtimal yüzdeleri azalıyor da azalıyor... Elbette gönül meselelerinde acele etmemek her önümüze gelene şans vermemek lazım ama seçiciliği abartıp gönülden seveni bulmuşken ondan kusur arar bulursak mutsuzlukta ısrar etmiş oluruz...
:ssz:

Çağla Şikel ile Emre Altuğ'u görmüyor musun aralarında kaç cm var :)

Benim arkadaşımın bi lafı vardır; "Yakışıklı olup herkes bakacağına çirkin olsun sadece ben bakayım." :34:

ikisi de olsa fena olmaz :1::1: ama tabi dış görünüşten daha önemlidir sana değer verip seni sevmesi:34:

Back
X