Yakışıklı ve dertli cocuk..

Hicc12

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
9
2
6
Merhaba kızlar uzun zamandır takip ediyordum burayı doğru yere mi açtım konuyu onu da bilmiyorum ama benim de kendi çapımda derdim büyük. Büyük bir firmada çalısıyorum bi kaç ay önce bi çocuk geldi birim degistirmiş. Uzun boylu kumral , renkli gözlü ve böyle biraz da kalıplı. İlk gördüğümde böyle bi kaldım yani. Gel zaman git zaman bir bahaneyle tanışabildik ama çok konuşmuyor daha doğrusu hiç konuşmuyor bu adam,yüzünde böyle hep bi hüzün.Cirkin bi kız sayılmam hatta fizigim vs gayet yerindedir. Dikkat çekerim genelde. Ama bu adam zerre beni tınlamıyor hayır beni geçtim kimseyi tınlamıyor. Sevgilisi yok biliyorum biraz dedikoduyla hakkında tek ögrenebildigim uzun ve kötü biten bi ilişkisi varmış en son. Tek bilgim bu. Sosyal medya yok adamda bişey yok, yakın oldugu tek bi çocuk var onunda bu çocuk hakkında pek bişey bildigi yok. Malum korona sebebiyle bi aydır calismiyoruz adami gördüğümde yok artık. Bu salgından sebep midir nedir adam hergün aklımda.. onun ilgisini nasıl çekebilirim? Ben de numarası da yok ama bulabilirim bi bahaneyle bulup yazsam mı? Acaba ne der?

Bilmiyorum içimden bi ses onu bulmanı söylüyor. Bul onu.

Takao vardı bi de
Rei vardı, ünlü bir sülaleden geliyordu beyaz kaplan mı ne sülale sembolleriydi ruhu ortaya çıkıyodu Daha çok pokemon çocuklarıydık aslında. Beyblade ortaokuldayken filan vardı ama kai hakikaten benim bilinç altıma üstüme full işlemiş.

Bence biraz bekle kuzu belli ki adamın aklı karışık zaman ver bi kendine gelsin. Zaten şu dönemde bişey yaşamak isteseniz de adam gibi yaşayamıycaksınız acele etme bence akışına bırak fazla istekli görünürsün. Sonra bişey olur sen sevgili olmak istedin olur. Gerek yok bence

Eminim görseniz siz de beğenirdiniz. Benimki vurulmak değil bi hoşlantı sadece. Sadece şu süreçte onu çok düsünmeye başladım. Tanımak istiyorum onu ama nasıl yaklaşacağımı da bilmiyorum. Hem basit biri gibi gözükmek istemiyorum hem de onu tanımak istiyorum

Bence iş yerine geçmeyi bekle ve zamanla tanı belki zaman geçtikçe muhabbetini sevecek yada halini tavrını yada sen kişiliğini sevmeyeceksin. eklesen veya mesaj atsan noluyo ya diyecek bu sefer kullanma moduna geçerse sıkıntı.

Korkuyorum ya başkası kaparsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…