Yakıştırılan kuzen ve aynı watsapp grubu

Sizi amcanızın oğluna yakıştırsalar grupta sürekli sizin olduğunuzu bile bile paylaşımlar yapsa eşiniz ne hissederdi??? Sorun bakalım kocanıza ,böyle halının altına mı süpürürdü yoksa kalbinizi kıra kıra sizi gruptan çıkarıp o adamın semtine uğratmazmıydı????

Pijama falan ne oluyor ne genişlik bu.. eşiniz nasıl yemeği size gösterir kıyaslama bile yapıyordur belki de kafasından direk gruptan çıkmasını söyle direkkk. Allah sana sabırlar versin. Kendimi senin yerine koydum da ben evi üstüne getirirdim eşim gruptan çıkmazsa. Valla bu saate uyumadım bakim dedim sinirlendim yok yere.. Saf yerine koyulma net tavrını koy. İyi ki böyle şeylerle uğraşmıyorum iyi ki.

Ya farkeder mi pijama nedir
Yok,hani bazen biraz uzak akrabaya da kuzen diyorlar ya,ondan sordum..Öz kuzenlerin birbirine yürümesi hoş karşılanmıyor,halen anadoluda kuzenler arası evlilik oluyor ama eskisi kadar fazla değil artık..eş kişinin çıkması lazım,ne öyle akraba WhatsApp gurubu falan..ne bileyim herkesi ilgilendiren bi durum,organizasyon olur geçici kurulur,sonra çıkılır,kapatılır..

Genis aile gruplarını aşırı saçma buluyorum ya. İlla bi sorun çıkıyo. Bence esin çıksın. Tüm bu anlattıkların hiç normal gelmedi bana.

Kuzenlerin evlendiği, birbirine yakistirildigi ailelerde kuzenler arası mesafe olur. anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama hani karsi cins olarak görüyorsan oyle ev hali pijamalı fotolar atmazsın.
Ama bazıları kuzeni kardesi gibi görür öyle büyürler, kuzenlerle tek bir aile gibi takılırsın ama onlarda da evlilik söz konusu olmaz.
Sizin eşinizin ailesi biraz saçma sapan. Hem aile rahatlığı var hem evlilik soz konusu olabiliyor.

Aslında ben bu insanları en fazla üç kez görmüşümdür yani zaten pekte sıcak davranmadılar sadece eşime karşı öyleler. Farklı şehirlerde yaşıyoruz zaten her konuda mesafe var ama sanırım eşiminde en azından evli bir erkek olarak mesafe koyması lazım

Bende sizin gibi düşünüyorum şu an herhangi bir durumu bekliyorum gördüğüm an hemen çıkmasını söyleyeceğim bu sefer ısrarla

Rahatsız olduğunu söyle eşin gruptan çıksın. Yemek fotoğrafı atar iki gün sonra gel sana da yapayım der. Özelden konuşmalar devam eder. Sonrası müge anlı valla.
Şu an okuyunca çok kötü oldum. Çünkü bu kuzenin bir iki sene önce evli ve kendinden yaşça büyük biriyle evlenmeye direttiği ve ailesinin kabul etmediğini, birkaç ay sonra da mitingte biriyle tanışıp evlendiğini öğrendim. Hemen nasıl oldu diyince babası o evli adamdansa işsiz sapsız birisi daha iyi diyip hemen şu an ki eşine verdiğini duydum. O yüzden hiç güvenmiyorum zaten

Kuzenler evleniyor dediğiniz gibi. Birkaç kuzeni birbiriyle evli. Bu yüzden rahatsız oluyorum bende bir de geçmişte yakıştırılma hikayesi var. Yani nasıl diyim kadın erkek ayrımı hiç yok, bel altı şakalar kadınların kendi aralarında yaptığı şakalar hep o grupta dönüyor

Ben de çok ama çok rahatsızım emin olun bu durumu bir kez dile getirdim hiç oralı olmadı eşim ben zaten yazmıyorum o grupta diyor al bak telefona diyor ama hiç telefonunu verdiği ya da yanımda bıraktığı olmadığı için bakamıyorum

Kocan virvir ederse bunu söyle. Gerek yok pijamalı gruplarda durmasına çıksın oradan.

Aynen grup aile grubu değil çöpçatan grubu maşallah herkes birbirine yürüyebilir hiç güven olmaz

Tabiki çıksın gruptan. Bu ne rezillik yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…