- 20 Ağustos 2024
- 1.035
- 275
- 43
- Konu Sahibi tanterosa1
-
Grupta bir şey dönmesini bekleme derim direk çıkart zaten elinde neden de var. Gruba ben pijamalı atsam ne karşılık verirdin söyle mesela. Eşinize söz geçirmeyi bilin kızlar yoksa eyvshhhhhBen de çok ama çok rahatsızım emin olun bu durumu bir kez dile getirdim hiç oralı olmadı eşim ben zaten yazmıyorum o grupta diyor al bak telefona diyor ama hiç telefonunu verdiği ya da yanımda bıraktığı olmadığı için bakamıyorum
Ne takılıyosun inadına mutlu olsana aynısını eşimin kuzeni için yakıştırmışlar bekarken ikisi şuan oda evli bende evliyim kimseyle de kötü değilim zamanla tam tersine konuşmaya başladı kız benimle. Ha kıskanıyormu aşırı bazen eşimle paylaştığım resmleri beğenmek bile güç geliyor o ayrıMerhaba arkadaşlar iyi geceler öncelikle.
İki aylık evliyim ve eşimin kuzeninde bazı rahatsız olduğum durumlar var. Biz nişanlıyken eşimin ablası evlendi düğünde bu kuzeni de vardı. Sürekli bize bakıyordu yani hani insanın bakışlarının iyi ve kötü olduğunu anlarsınız ya kötü bakışlardı. O zaman eşime sormuştum neden bakıyor diye o da bilmiyorum sebebini demişti.
Neyse biz görümcemin düğün videosunu izlerken onun baktığı bizi izlediği ve sürekli bizim olduğumuz tarafa geldiğini gördük bu arada bu kuzen de evli. Videodan sonra ben eve gittim ve eşim aramızda konuştuk ben ablama sordum bu kız neden bakıyor sebebi ne biliyor musun dedim ablamda o kıskanç, biraz kötü niyetli hep insanları kıskanır sizin özelinizde bir şey değil demiş. Ben de tamam o zaman dedim.
Sonra iki ay önce bizim düğünümüz oldu eşimin memlekettinde bu kuzen de orda yaşıyor. Düğünde hiç yüzüme bakmadı beni kutlamadı iki kez eşimin boynuna atlar şekilde sarıldı neyse dedim. En son ki olay, bu kız hamile ve duydum ki benim için hamile olduğumu ona söylemeyin demiş ve görümcem hamile olduğunu benden saklamış? Yani konusu bile geçmiyor sadece 3 kez gördüğüm bir insan neden özellikle böyle bişey söylesin ki? Bende eşimi sıkıştırdım ve bana dedi ki memleketteki ablamlar onu benimle yakıştırıyorlardı ama ben hiç istemedim dillendirilmedi ama onlar kendi aralarında konuşuyorlarmış dedi. Bende çok sinirlendim tabi ama eşimden yana bişey görmediğim için uzatmadım.
Asıl sorum şu hanımlar, eşim 10 15 kişilik aile WhatsApp grubunda ve bu kızda bu grupta, aktif şekilde fotoğraflar mesajlar paylaşıyor. Yaptığı yemekler, pijamalı fotoğraflar, düğüne giderken kuaförde selfieler falan. Ben bir kez rahatsız olduğumu söyledim ama eşim hiç oralı olmadı. Sizce o gruptan çıkmasını söylemeli miyim?
Güncelleme: Arkadaşlar eşimle konuştum ve çok büyük kavga ettik. Bana insanların gözünde beni ezik göstermek için yapıyorsun ben gruptan çıktığımda herkes arkamda gülecek evlendi eşinin lafıyla çıktı diyecekler, kötü kalpli pis niyetlisin. Herkes arkandan senin nasıl bir gelin olduğunu konuşacak sevilmeyen gelin olacaksın herkes gerçek yüzünü görecek dedi şu an çok kötüyüm.Merhaba arkadaşlar iyi geceler öncelikle.
İki aylık evliyim ve eşimin kuzeninde bazı rahatsız olduğum durumlar var. Biz nişanlıyken eşimin ablası evlendi düğünde bu kuzeni de vardı. Sürekli bize bakıyordu yani hani insanın bakışlarının iyi ve kötü olduğunu anlarsınız ya kötü bakışlardı. O zaman eşime sormuştum neden bakıyor diye o da bilmiyorum sebebini demişti.
Neyse biz görümcemin düğün videosunu izlerken onun baktığı bizi izlediği ve sürekli bizim olduğumuz tarafa geldiğini gördük bu arada bu kuzen de evli. Videodan sonra ben eve gittim ve eşim aramızda konuştuk ben ablama sordum bu kız neden bakıyor sebebi ne biliyor musun dedim ablamda o kıskanç, biraz kötü niyetli hep insanları kıskanır sizin özelinizde bir şey değil demiş. Ben de tamam o zaman dedim.
Sonra iki ay önce bizim düğünümüz oldu eşimin memlekettinde bu kuzen de orda yaşıyor. Düğünde hiç yüzüme bakmadı beni kutlamadı iki kez eşimin boynuna atlar şekilde sarıldı neyse dedim. En son ki olay, bu kız hamile ve duydum ki benim için hamile olduğumu ona söylemeyin demiş ve görümcem hamile olduğunu benden saklamış? Yani konusu bile geçmiyor sadece 3 kez gördüğüm bir insan neden özellikle böyle bişey söylesin ki? Bende eşimi sıkıştırdım ve bana dedi ki memleketteki ablamlar onu benimle yakıştırıyorlardı ama ben hiç istemedim dillendirilmedi ama onlar kendi aralarında konuşuyorlarmış dedi. Bende çok sinirlendim tabi ama eşimden yana bişey görmediğim için uzatmadım.
Asıl sorum şu hanımlar, eşim 10 15 kişilik aile WhatsApp grubunda ve bu kızda bu grupta, aktif şekilde fotoğraflar mesajlar paylaşıyor. Yaptığı yemekler, pijamalı fotoğraflar, düğüne giderken kuaförde selfieler falan. Ben bir kez rahatsız olduğumu söyledim ama eşim hiç oralı olmadı. Sizce o gruptan çıkmasını söylemeli miyim?
Güncelleme: Arkadaşlar eşimle konuştum ve çok büyük kavga ettik. Bana insanların gözünde beni ezik göstermek için yapıyorsun ben gruptan çıktığımda herkes arkamda gülecek evlendi eşinin lafıyla çıktı diyecekler, kötü kalpli pis niyetlisin. Herkes arkandan senin nasıl bir gelin olduğunu konuşacak sevilmeyen gelin olacaksın herkes gerçek yüzünü görecek dedi şu an çok kötüyüm.
Bu ensest ailenin hakkından iyi gelirdim bir daha selam bile veremezlerdiKuzenler evleniyor dediğiniz gibi. Birkaç kuzeni birbiriyle evli. Bu yüzden rahatsız oluyorum bende bir de geçmişte yakıştırılma hikayesi var. Yani nasıl diyim kadın erkek ayrımı hiç yok, bel altı şakalar kadınların kendi aralarında yaptığı şakalar hep o grupta dönüyor
Sevilmeyen gelin, istenmeyen gelin ne demek ya? İyi gelin, tatlı gelin olmak bir statü müymüş?Güncelleme: Arkadaşlar eşimle konuştum ve çok büyük kavga ettik. Bana insanların gözünde beni ezik göstermek için yapıyorsun ben gruptan çıktığımda herkes arkamda gülecek evlendi eşinin lafıyla çıktı diyecekler, kötü kalpli pis niyetlisin. Herkes arkandan senin nasıl bir gelin olduğunu konuşacak sevilmeyen gelin olacaksın herkes gerçek yüzünü görecek dedi şu an çok kötüyüm.
Son
Geçsin bu ayakları kadının ilgisi hoşuna gidiyorGüncelleme: Arkadaşlar eşimle konuştum ve çok büyük kavga ettik. Bana insanların gözünde beni ezik göstermek için yapıyorsun ben gruptan çıktığımda herkes arkamda gülecek evlendi eşinin lafıyla çıktı diyecekler, kötü kalpli pis niyetlisin. Herkes arkandan senin nasıl bir gelin olduğunu konuşacak sevilmeyen gelin olacaksın herkes gerçek yüzünü görecek dedi şu an çok kötüyüm.
Son
Bence tavırları çok yanlış kuzenlerin. Benim akraba tarafım hem kalabalık hem de çok içli dışlıyizdir severiz birbirimizi kucukken 18 19 yaslarinda ayni yasta halamın oğluyla bizi yakıştırırlardi(uzak akraba yakistirirdi)ama biz kardeş gibi büyüdük hiç öyle bir iletisimimiz olmadı suan kuzenim de ben de evliyiz birbirimize gider geliriz çokta severim bir şey olsq ben ona o bana koşar ama evlendikten sonra selamlasirken bile el Sıkısmasi dışında yakinlasmam o da öyle . Bir yere Davet edeceksem eşini ararım ondan önce o da bana öyle davranır. Bir de mesela biz de de aile grubu var 80 kişilik ama biz biri evlendiği zaman hemen eşini de alıyoruz gruba mesela eşimi böyle almışlardıÇok teşekkür ederim. Eşime güveniyorum fakat önceden yakıştırılan biriyle de aynı grupta her anını paylaşmasını görmesini de istemiyorum.
Mesela biz kalabalık bir aile değiliz, kuzenlerim de azdır ailem memur hepimiz uzakta büyüdük ama yine konuşur hal hatır sorarız tatillerde görüşürüz. Ama nasıl desem belli bir mesafe vardır, hal hareketler konuşmamızda.
Eşimin ailesi de çok kalabalıktır ve o saygı sınırı da açılmıştır. Mesela halasının kızı memlekete düğünümüz için gittiğimizde eşimle ben vedalaşırken bana sarıldığı için isterseniz sizi yan odaya alalım diyip kahkaha atmıştı 20 kişinin içinde çok utanmıştım. Bu yüzden de içim rahat değil o grupta nasıl bir samimiyet var diye.
Güncelleme: Arkadaşlar eşimle konuştum ve çok büyük kavga ettik. Bana insanların gözünde beni ezik göstermek için yapıyorsun ben gruptan çıktığımda herkes arkamda gülecek evlendi eşinin lafıyla çıktı diyecekler, kötü kalpli pis niyetlisin. Herkes arkandan senin nasıl bir gelin olduğunu konuşacak sevilmeyen gelin olacaksın herkes gerçek yüzünü görecek dedi şu an çok kötüyüm.
Son
Ya farkeder mi pijama nedir
Valla pijamayla ben foto paylaşmıyorum siz de paylaşıyor musunuz hani bunlar bizim tercihimiz yaİyide millet Instagram da Facebook'ta tiktokta herkese açık paylaşıyor videolar çekip atıyor oldu olacak kocaların gözlerine mil çekelim kimseye bakamasinlar bu adamın halasının kizi neymiş bu kadar sorun olmuş o kadar güzel ve alımlı olsa adam onu seçerdi
Sadece merakimdan soruyorum sizin fotolara like atarken zorlandigini nereden biliyorsunuz? Yani ben biri bana acik acik seni kiskaniyorum demedigi surece asla boyle seyler dusunemiyorum, o yuzden merak ettim.Ne takılıyosun inadına mutlu olsana aynısını eşimin kuzeni için yakıştırmışlar bekarken ikisi şuan oda evli bende evliyim kimseyle de kötü değilim zamanla tam tersine konuşmaya başladı kız benimle. Ha kıskanıyormu aşırı bazen eşimle paylaştığım resmleri beğenmek bile güç geliyor o ayrıama benanaaa Eşim beni seçmiş almış ancak inadına mutlu olurum sende inatlarına mutlu ol bee :) hamile kısmına gelirsek çok artt niyetliymiş böyle mutlu habere ne diyebilirsin ki senin nazarından mı korkmuş cırtte şey. Kendi hasetliğinden korusun kendini yazık çocuğunu da öyle büyütecek.
Son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?