Dün akşam haberlerde işsiz bir baba 2 çocuk okuttuğunu onlara 1 ytl bile verecek parası olmadığını söylerken ağlıyordu.İçim acıdı.Para hayatı idame ettirmek için bir araç.Bir baba evlatlarına harçlık veremiyor diye gözyaşı döküyorsa bence o araç dışında evinde ailesiyle mutludur.Güzel Allahım bayram gelmeden işsiz babalara iş nasip etsin inşallah.
Hanımlar sizinle bir şey anlatmak istiyorum.
Geçen gün markete gittim haftalık alışveriş için içeriye girdim bir çoçuk annesinin eteğini çekmiş ağlıyordu klasik çoçukların yakarması gibi dedim çikolata istiyordur annesi ona bir şey anlatıyordu ilgilenmedim alış veriş yaptım daha sonra baktım kadın yine kasada etrafına bakıyor ben ona bakınca yaklaştı bakarmısınız dedi baktım kadına kadının gözleri yaşarmış az kalsın ağlıyacak ben markete ekmek için geldim 2 ekmek aldım ama çoçuğum üzüm istedi çok ağladı bir salkım aldım yanımda 1 ytl var param eksik çıkıyor dedi kadının yüzü kırmızı gözleri yaşlı ama benden gözlerini kaçırıyor tabi dedim bozuğum vardı ama ben bozuğum yok dedim 10 ytl verdim kadın kasaya gitti ben diğer kasada tam çıkışta hakkını helal et al bu 10 ytl üstü dedi paranın üstünü vedi cebindende 1 ytl çıkardı oda kendi parası hepsi bir ytl de 10 kuruştan oluşuyordu içim parçalandı patigin üzerine giydiği terlikler ve onuru gururu beni çok etkiledi takip edecektim ama o kadar onurlu gözleri vardıki incitmekten korktum ama aynı markete hep geliyormuş sordum bende artık aynı marketten alışveriş yapacağım ve bulacağım..... gözleri hala aklımda:çok üzgünüm:
paranın ustunu niye aldin ki:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?