Yaklaşan Kurban Bayramı ve Duygularım

sanada iyi bayramlar canım biz bayram sonrası cuma günü çalışacağımız için bir yere gidemeyeceğiz anca akrabalara bayram ziyareti onlar bitince
eşimle sinemaya falan gideriz herhalde herkese iyi bayramlar

teşekkürler cnmm ..sanada iyi bayramlar....
bayramın 1.günü kurban telaşı var ama allahtan uğraşmıyoruz...hele ben etle hiç alakası olmayan biri için direk dağıtıyor eşim..bayram ziyaretlermiz var ,gelen giden derken anlamıcaz bile ...
herkesee hayırlı bayramlar şimdidenn....

herkese iyi bayramlara bayramda evdeyim gelen gidenimiz çok oluyor sağolsunlar tatile gidenlere iyi tatiller diliyorum

Evet çoğumuz için bayram tatili bugün başlıyor.:sm_cool: sositososito sositososito
Belki bazılarımız 9 gün aramızda olamayacak.
Bende burdan bütün KK nın bayramını kutluyorum. hihoyyyt
Hepinize sağlıklı mutlu sevdiklerinizle nice nice bayramlar diliyorum.
Şeniz

arkadaşlar,öncelikle herkesin bayramı kutlu olsun..ben bayramda kkya giremeyeceğim, şimdiden bunun sıkıntısı sardı ama bir çamaşırsuyunuz olduğunu unutmayın ben yokken...eşimin ailesinin yanına gidiyoruz bu bayram...ilk defa ailemden ayrı bir bayram geçireceğim, bu da koydu bana..şimdiye kadar eşimin hislerini çok anlamamıştım ama bu sene onu daha iyi anlıyorum....şimdiye kadar bayramlarda benim ailemin yanında yani izmirde kalıyorduk...iyi bayramlar herkese...öpüyorum sizi

Burasıda benim evim öncelikle evimdeki herkesin bayramını kutlaım
Bu bayramda bütün dertleri unutmanız sevdiklerinizle beraber tatlı huzur dolu
bir bayram geçirmenizi temenni ederim. ....iyi bayramlar a.s.

Mübarek Kurban Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor.:1hug:
Küçüklerimin gözlerinden,büyüklerimin ellerinden sevgiyle öpüyorum.Şeniz
Hep birlikte daha nice güzel bayramlara inşallah,hep birlikte sevdiklerimizle..:1hug:
Her günümüzün bayram tadında geçmesi dileklerimle:asigim:
Sevgiler!!a.s.

KK'Nın güzel hatunLarı mübarek kurban bayramınızı kutLarım.Kapınızı çaLan;eLinizi öpen;ve en önemLisi bayram harçLığı vereniniz çok oLsun Şeniz

arkadaşlar kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.mutlu,huzurlu,sağlıklı ve sevdiklerinizle olacağınız bol neşeli bayramlar diliyorum

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun! Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin

ben bayramımı burda geçireceğim... KK da yani... bayramda giremeyecek olan herkesin bayramını kutluyorum... sevdiklerinizle beraber güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle ... :)

kurban bayramının tüm dünya insanlarına hayırlara vesile olmasını dilerim.bayramın anlamının yeni kıyafetler yada koyun keçi....kesmek olmadığını çocuklarımıza anlatmalıyızki onlarda öyle yetişsinler.kötü huylarımızdan kurtulup yani kesip atmakla tertemiz ferahlamış olarak yaşamımıza devam etmemizi ALLAH hepimize nasip etsin.

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun! (alıntıdır)

klübteki tüm arkadaşların bayramını içtenliğimle kutlarım:1hug:..............birlikte .nice bayramlara arkadaşlar :asigim:..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…