Yaklaşan Kurban Bayramı ve Duygularım

bayramların en sevdiğim yanı kapıya gelen çocuklar ve bayram sabahı erkeklerin namaza koşturmaları...hele hele babalarının elinden tutup giden veletler çok duygulandırır beni...
allahım seneyede bizlere bayramı görebilmeyi ve kurban kesmeyi nasip eder inşallah...
hepinizin bayramını kutluyorum kızlar...yerimseniben

KK üyesi olan ve olmayan tüm arkadaşlarım hepinizin bayramını kutlarım herşey gönlünüzce olsuna.s.

a.s.
Herkesin bu mübarek günlerde bütün dualarının kabul olması, rızık kapılarımızın sonuna kadar açılması dileğiyleee :Saruboceq:
Hayırlı Baryammlaar

Yarin kurban bayrami.Yine daha önceki yillarda oldugu gibi ailemden vatanimdan uzak bir bayram.Annem bayram hazirligini yapmistir.Yine guzel cesit cesit yemekler,börekler ve tatlilar.Bende bugun tatli yapayim dedim ama elim kolum kalkmadi inanin.Cunku burada bayram gelmis neyimize...herkez normal gun gibi isinde gucunde tatil yokÇok üzgünüm çoook.Cocuklugumdaki bayramlari cok özluyorum.Babam bayram namazina giderdi..bizde bayramliklarimizi giyer onun camiden gelmesini beklerdik.Gelince elini öper bayram harcligimizi alir kahvaltidan sonrada komsulari gezer mendiller ve seker toplar bayramlasirdik,O gunler cok gerilerde kaldi.Icim buruk..neyse bosverelim önemli olan saglik.
Butun KK daki arkadaslarin BAYRAMINI kutlar..ailelerinizle birlikta saglik ve sihat dilerim.NICE BAYRAMLARA hep beraber.a.s.

BİR CAN BAĞIŞLAYIN
Bir can bağışlayın...
Bu bayram bir can bağışlayın.
Bir can... yüreği olan
bir can...
Bağışlayın bu bayram...
Öldürmek ile yaşatmak aynı olabilir mi?
Gözlerinin içine bakın, başını okşayın...
Onun bir annenin peşinden koşacak kadar özlem, yavrusunu arayıp bulacak kadar sevgi, ölüm
karşısında çırpınıp kaçmak isteyecek kadar duygu taşıdığını düşünün.
Bağışlayın...
*
Yok eğer kesmek bir ibadetse ve tüm din adamlarının 'Çocuklar görmesin' önerisine
inanıyorsanız, kendinize sormalısınız:
Çocuklardan gizli bir ibadet olabilir mi?
Güney Asya'da yetim-öksüz kalmış 45 bin çocuk yardım bekliyor.
Geçen gün LÖSEV'in lösemili yoksul çocuklarını gördüm. Kaderin
kurbanlarıdır onlar.
Onlar büyüsünler, mutlu yaşasınlar, acısız nefes alsınlar diye neler vermezdim.
Kuzuları kesip-boğazlayıp öldürmek yerine parasını LÖSEV'e verin, çocuklar yaşasın.
*
Bizler insanız.
Allah'ın bizlere verdiği akılla övünürüz.
O akıl bize; binlerce yıl önce belki de zorunlu nedenlerle konulmuş 'kesme bayramının' bu
çağda 'yaşatma bayramına' dönüşmesi gerektiğini söylemiyorsa...
Çocuklardan gizli gizli 'kesme ibadeti' aklınıza yatıyorsa...
Bari elinizi vicdanınıza koyun.
Merhamet edin.
Eliniz kanlı çocuklarınızı kucaklayıp öpmeyin.
*
Yaşatmak ile öldürmek aynı olabilir mi?
“ En büyük mutluluk yaşatmaktır”
Bir kurbanlığın başını okşayın.
Gözlerine bakın.
Onun da yaşamak istediğini, korktuğunu, biraz daha nefes alabilmek için çırpındığını görün.
Biz insanız.
:1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:

HAYATTA BİR DOSTUN BİRDE CANIN OLSUN
HER DOST CAN OLMAZ HABERİN OLSUN
CANDAN DOSTLARA TÜM CANLAR KURBAN OLSUN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

.......................................

Son düzenleme:

neden yemedin vejeteryan mısınyasakkelime

BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN KÜÇÜKLERİN YANAKLARINDA ÖPÜYORUM

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

OLEYYYYYYYYYYYYY BAYRAM GELDİ HARÇLIK ZAMANI:teytey:

a.s.:1hug:bugüzel lezzetlere vesile oldukları içinde ayrıcaa şimdiden hepsinin ruhu şaad olsun hihihihih:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…