Yaklaşmayan nisanlim

Konuya ara ara bakıyorum, yorumların hepsini okuyamadım ama özünü anladım. 😅

Arkadaşım kusura bakmayın ama siz kendinizi kandırıyorsunuz, zaten yazmışsınız inanmak istiyorum diye. Dindar olabilir, çekingen de olabilir ama normal bir erkek dini nikahlı eşini öpmeyi bırak dokunmuyorsa bir terslik var demektir.

Birkaç kişi daha yazmış ama cevap vermemişsiniz sanırım ya da ben göremedim. Mesajlarla yada bakışıyla vs de mi hiç belli etmiyor sizi arzuladığını. Ya da ne bileyim hiç mi cinsel birşey konuşmadınız şimdiye kadar.

Herkes örnekler yazmış bir tane de benden gelsin. 😄
Yakın çevremde 3 kişi var böyle birinin eşi banyo yapmaya üşeniyorum deyip yırtıyormuş. Diğeri daha yeni evli sayılır. Haftada bir kere benim zorumla oluyor diyordu. Üçüncüsü ise eşinden yaşça baya küçük (sanırım 14-15 yaş) ve eşi aşırı isteksizmiş en başından beri. Arkadaşım 2 çocuk doğurdu ikisinde de hamilelik ve emzirme döneminde eşi hiç yaklaşmadı. Artık aldatıldığını falan düşünüyordu. Sonunda kız da kabullendi. Gencecik yaşında ayda bir kez sevişiyor.

Bilmiyorum cinselliğin az olması belki sizin için sıkıntı olmaz ama eğer istekli biriyseniz bu adamla işiniz zor.

Ben de eşini birlikteliğe zorlayan kadınların neden bir de hamile kaldığını anlamıyorum. Hem de bir değil iki çocuk yapıyorlar. Bilemiyorum düşünüyorumda mantıklı olan aslında çocuk yapmamak çünkü bu duruma katlanamadığında en azından çocuğum dahi yok deyip rahatlıkla boşayabilirsin. Hem birbirini sevmeyen ve kardeş kardeş yaşayan insanlar çocuklarına ne verebilir ki? Bir çocuk sevgi dolu bir ailede büyümek ister.

Imam nikâhımız var resmi nikah yok

Dört senelik ilişkisinde sevgilisiyle yakınlaşmış mı nişanlın? Bunun cevabını alabilirsek sanırım daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz. Birde sütyen askını görüp kapatmanı istemiş diyorsun. Madem kendine hakim olamayacağını düşünüyor o zaman neden bugüne kadar evlenmemiş? Dindar olan erkek eğer zina tehlikesi varsa çok önceden evlenirdi. Eğer kendini tutabiliyorsa ve böyle istekleri yoksa hemen evlenmek zorunda değil. Dindarsa bunu biliyor olması lazım. Hem dindar bir erkeğin dört yıl ilişki yaşaması da hiç ama hiç uygun değil. O yüzden seni öpmemesi dindarlığı ile alakası olamaz diyorum ben. Kendini durduramamaktan korkuyor desek, bu tavırlarından belli olurdu, böyle bir şey hissettin mi? Ve çok dindar erkeklerin hepsi benim bildiğim erken yaşta evleniyorlar. Yirmi yaşında, yirmi iki yaşında falan. Yani kendine hakim olamayan biri olsa ve cidden dindar olduğundan kadınlarla ilişkiye girmeyen biriyse çoktan evlenmiş olması gerekiyordu.

Acaba sonradan mı dindarlaştı? Böylesi de var yani. Bir tanıdığın eşi nişanlıyken dinle çok alakası yoktu bir anda dine döndü mesela. Şimdi çok dindar.

Bende şeyi anlayamıyorum. Öpmeye dokunmaya kıyamıyorum diyorlar ya, ne yani böbreğim dalağım mı zarar görür. Beyin hücrelerim mi ölecek, niye kıyamıyosun. :KK48:Evlenince nasıl kıyıyorlar o zaman.🙈
Öpmeye kıyamayan öbür işi nasıl yapsın:confused:
Söyle bakalım seven insan sevdiğine bunu yapar mı :KK70:

Çok ilginc Hemde bu devirde imam nikahida var dugune Kisa zaman kalmis dusundurucu boyle seylere ilgisi yoktur yada Baska seylerle avunuyordur biraz bu konuyu irdeleyin bence evlilik cok ciddi bir karar

Esim de bana kiyamaz, bu durumda ben ona kiyiyorum :KK31:
Hormonlarim tavan yapmis ise kim kime kiymis bir önemi olmuyor :halay:
Ha partneriniz adim atmada gecikiyorsa ilk adimi siz atin, bu konuda asla utanmamak lazim

Ben de eşini birlikteliğe zorlayan kadınların neden bir de hamile kaldığını anlamıyorum. Hem de bir değil iki çocuk yapıyorlar. Bilemiyorum düşünüyorumda mantıklı olan aslında çocuk yapmamak çünkü bu duruma katlanamadığında en azından çocuğum dahi yok deyip rahatlıkla boşayabilirsin. Hem birbirini sevmeyen ve kardeş kardeş yaşayan insanlar çocuklarına ne verebilir ki? Bir çocuk sevgi dolu bir ailede büyümek ister.

İşte herkesin ilişkisi ve evliliğe bakış açısı farklı. Arkadaşım başka yönlerden de şikayetçi kocasından. Çok kıskançmış ve çocuklarla fazla ilgilenmeyip birde arkadaştan herşeyi dört dörtlük yapmasını bekliyormuş. Bana göre katlanılacak koca değil ama işte...

4 sene daha önce bir ilişki yaşamış olan birinin kardeş kardeş gezdiğini pek düşünmüyorum.
Sizinle sanki kopuk gibi.
Kimse bilemez ama sıkıntı yaşama yüzdeniz yaşamama yüzdenizden daha yüksek görünüyor.
Duygu hissedilen birşeydir, gözlerinden hissedilir.

Size en basit olacağı yazayım:

Kendisini bu derece terbiye(!) etmiş bir erkek, aynı usul, evliliğiniz içinde de sizi terbiye(!) edecek.
Tatmin beklemeyin zaten, cezalarınız(!) dahi cinsellik üzerinden gelecek ve pes eden asla eşiniz olmayacak.

Kararlıysanız, kolay gelsin diyorum.

Dört senelik ilişkisinde sevgilisiyle yakınlaşmış mı nişanlın? Bunun cevabını alabilirsek sanırım daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz. Birde sütyen askını görüp kapatmanı istemiş diyorsun. Madem kendine hakim olamayacağını düşünüyor o zaman neden bugüne kadar evlenmemiş? Dindar olan erkek eğer zina tehlikesi varsa çok önceden evlenirdi. Eğer kendini tutabiliyorsa ve böyle istekleri yoksa hemen evlenmek zorunda değil. Dindarsa bunu biliyor olması lazım. Hem dindar bir erkeğin dört yıl ilişki yaşaması da hiç ama hiç uygun değil. O yüzden seni öpmemesi dindarlığı ile alakası olamaz diyorum ben. Kendini durduramamaktan korkuyor desek, bu tavırlarından belli olurdu, böyle bir şey hissettin mi? Ve çok dindar erkeklerin hepsi benim bildiğim erken yaşta evleniyorlar. Yirmi yaşında, yirmi iki yaşında falan. Yani kendine hakim olamayan biri olsa ve cidden dindar olduğundan kadınlarla ilişkiye girmeyen biriyse çoktan evlenmiş olması gerekiyordu.

Acaba sonradan mı dindarlaştı? Böylesi de var yani. Bir tanıdığın eşi nişanlıyken dinle çok alakası yoktu bir anda dine döndü mesela. Şimdi çok dindar.
Konu sahibinin nişanlısını bilmem amam genel olarak dindarlarla ilgili tezleriniz yanlış.
Çok genellemişsiniz.
Evlilik nasip işi.
Tüm dindarlar erken evlenir diye birşey olabilir mi?
İnsan ne zaman bulursa 'o kişiyi' o zaman evlenir.
Ve evet dindarlar da 4 yıl ilişki yaşayabilir.
Yaşadığı ölçüyü bilemeyiz.
Kim nefsine ne kadar hakimse o kadar dindardır.
Yani dini yükümlülüklerini namaz, oruç konusunda yerine getiriyordur ama kadın erkek ilişkilerinde yerine getiremiyordur.
Veyahut bir kadın, eli erkek eline değmemiştir ama namaz kılmıyordur.
Ya da namaz kılıyordur ama tesettürü yoktur.
Gibi gibi gibi.
Bir sürü örnek verebiliriz.
Velhasıl genelleme yapmamak lazım.

Ve yine tekrar ediyorum, buradaki adamın derdi nedir anlamadım. Dindarlık değil zannımca.

Kıyamamak nedir ya. Insan sevdiğine sürekli dokunmak ister, öpmek ister. Nişanlıyken öpenler sevmiyor mu yani. Ayrilacaginizi mi düşünüyorda yaklaşmıyor, gerçekten sevse sizi isterdi, ay kıyamıyorum öpmeyeyim, kıyamıyorum cinsellik konuşmayayım olur mu hiç. Yanağından bile siz öpmüşsünüz, dudağından öpmek isteyince sizi itmiş, buna rağmen ne temiz çocuk diyen var

Bi Günaydın mesajı yazma zahmetinde bulunmamasindan her seferinde uyarıyorum bana bi günaydın yaz diyorum ama yok işte yazmıyor

%80 ihtimal gay, %20 psikolojik sorunları var diye düşünüyorum. Daha önceki uzun süreli ilişkisi hakkında ne biliyorsunuz? gerçek bir insan mı acaba? hayali olabilir mi? çok fazla gay arkadasım olduğu için bu tarz durumlara çok aşinayım. ailesi baskıcı bi aileyse mecburen evleniyor olabilir. hadi günah diye öpmüyor (kendi inanışı gereği bu da mantıksız çünkü evlenmişsiniz dini olarak) arayıp sormaması da mı günah yüzünden. bence bi an önce ayrılın, konuyu herkese afişe etmeden tabi. zor durumda kalmasın çocuk.

Konu sahibi bu işin dindarlik la alakasi yok bence bu durumu çözmeden evlenme sakin.Bu kadar hanim gozunu acmaya çalisiyor lutfen kendini utangactir diye teselli etme

Konu sahibinin nişanlısını bilmem amam genel olarak dindarlarla ilgili tezleriniz yanlış.
Çok genellemişsiniz.
Evlilik nasip işi.
Tüm dindarlar erken evlenir diye birşey olabilir mi?
İnsan ne zaman bulursa 'o kişiyi' o zaman evlenir.
Ve evet dindarlar da 4 yıl ilişki yaşayabilir.
Yaşadığı ölçüyü bilemeyiz.
Kim nefsine ne kadar hakimse o kadar dindardır.
Yani dini yükümlülüklerini namaz, oruç konusunda yerine getiriyordur ama kadın erkek ilişkilerinde yerine getiremiyordur.
Veyahut bir kadın, eli erkek eline değmemiştir ama namaz kılmıyordur.
Ya da namaz kılıyordur ama tesettürü yoktur.
Gibi gibi gibi.
Bir sürü örnek verebiliriz.
Velhasıl genelleme yapmamak lazım.

Ve yine tekrar ediyorum, buradaki adamın derdi nedir anlamadım. Dindarlık değil zannımca.

Ben de adamin derdinin dindarlık olmadığını anlatmaya çalıştım zaten.
Genelleme değil normali neyse onu yazdım. Eğer nişanlı dokunmuyorsa ve bunun
nedeni dindarlığıysa o zaman bundan önce dört yıllık ilişki yaşaması mantığa sığmıyor
demeye getirdim. Sanırım yazarken konuyu dağıttım alıntı yaptığınız mesajımda.

İlk sayfalarda dindar olmadığını yazmıştın, şimdi de dindar diyorsun. Seni incitmek istememesi de ayrıca saçma, ben ısırarak severim adamı ya ne demek incitmek :D Bence iyi gözlemle, düşün taşın. Bu durumda kendini bu kadar tutabilecek bir insan gerçekten müzelik falan...

%80 ihtimal gay, %20 psikolojik sorunları var diye düşünüyorum. Daha önceki uzun süreli ilişkisi hakkında ne biliyorsunuz? gerçek bir insan mı acaba? hayali olabilir mi? çok fazla gay arkadasım olduğu için bu tarz durumlara çok aşinayım. ailesi baskıcı bi aileyse mecburen evleniyor olabilir. hadi günah diye öpmüyor (kendi inanışı gereği bu da mantıksız çünkü evlenmişsiniz dini olarak) arayıp sormaması da mı günah yüzünden. bence bi an önce ayrılın, konuyu herkese afişe etmeden tabi. zor durumda kalmasın çocuk.
haklı olabilirsiniz, o gay arkadaşlarınıza sorar mısınız peki gay olup da neden evleniyorlar sadece toplum baskısı mı, hayır evlenmek zorunda değiller neden evlenip kadınların canını yakıyorlar ki, ilk eşim olacak kişide bence öyleydi, birkaç kere bunu ima ederek sordum hiç tepki göstermedi, kabullenmedi de ama itiraz de etmedi, normal bir erkeğe böyle bişeyi ima etsen nasıl sonuçlanır malum
o yüzden konu sahibi evlilik konusunda çok çok iyi düşün, evlendikten sonra böyle bir konu yüzünden boşanma ihtimalini de değerlendir, ailenin boşanmaya bakış açısı vs. çok önemli hatta boşanma konusunu nişanlında paylaş "evlenince anlaşamazsak boşanırsak filan ne olur " tarzında ağzını ara bakalım ne tepki verecek

Back
X