- Konu Sahibi Belkibigunn
Konuya ara ara bakıyorum, yorumların hepsini okuyamadım ama özünü anladım.
Arkadaşım kusura bakmayın ama siz kendinizi kandırıyorsunuz, zaten yazmışsınız inanmak istiyorum diye. Dindar olabilir, çekingen de olabilir ama normal bir erkek dini nikahlı eşini öpmeyi bırak dokunmuyorsa bir terslik var demektir.
Birkaç kişi daha yazmış ama cevap vermemişsiniz sanırım ya da ben göremedim. Mesajlarla yada bakışıyla vs de mi hiç belli etmiyor sizi arzuladığını. Ya da ne bileyim hiç mi cinsel birşey konuşmadınız şimdiye kadar.
Herkes örnekler yazmış bir tane de benden gelsin.
Yakın çevremde 3 kişi var böyle birinin eşi banyo yapmaya üşeniyorum deyip yırtıyormuş. Diğeri daha yeni evli sayılır. Haftada bir kere benim zorumla oluyor diyordu. Üçüncüsü ise eşinden yaşça baya küçük (sanırım 14-15 yaş) ve eşi aşırı isteksizmiş en başından beri. Arkadaşım 2 çocuk doğurdu ikisinde de hamilelik ve emzirme döneminde eşi hiç yaklaşmadı. Artık aldatıldığını falan düşünüyordu. Sonunda kız da kabullendi. Gencecik yaşında ayda bir kez sevişiyor.
Bilmiyorum cinselliğin az olması belki sizin için sıkıntı olmaz ama eğer istekli biriyseniz bu adamla işiniz zor.
Ben de eşini birlikteliğe zorlayan kadınların neden bir de hamile kaldığını anlamıyorum. Hem de bir değil iki çocuk yapıyorlar. Bilemiyorum düşünüyorumda mantıklı olan aslında çocuk yapmamak çünkü bu duruma katlanamadığında en azından çocuğum dahi yok deyip rahatlıkla boşayabilirsin. Hem birbirini sevmeyen ve kardeş kardeş yaşayan insanlar çocuklarına ne verebilir ki? Bir çocuk sevgi dolu bir ailede büyümek ister.