Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

öyle canım evlenince de yavaş yavaş alınabilir ama ben bişey sorcam size fikriniz var mı kaç tane takım almak gerekir acaba? ya da akrabalarınızdan fln duymuşsunuzdur belki kaç tane koyuluyor.

ya kuzuşum bugün bitane topikte konu buydu okudum yazılanları en az 7-8 tanewar bi bukadar daha alcaz diolardı, yani toplamda 13 14 ciwarı diolardı ama bilmiorumki bana fazla geldi ya napcam okadar takımı, 7-8 tane yeter diorum kafamdan ama :uhm:

kuzum ben 4 sene önce aldım en son days in colors pikesiyle beraber 95 werdim, ama yanında hediye bitane daha pike wardı..

emcimm hepsini güle güle kullan cnmm düğünde Allah artırsın inşşkaydirigubbakcemile3

magic canım bencede çok ya abartamamk lazım bazı şeyleri para da kumdan toplanmıyor eskidikce alırız yani bizim annelerimizin ki can değilmiymiş 35 yıl önce böyle şeyler yokmuş ihtiyacı kadar alınırmış ve eskidikçe değiştiirlirmiş o zamanlar böyle bolluk varmış ama şimdi insanlar ne yapıyor atıyorum ayşenin 4 tane var benim 8 tane olsun gerçekten gerek yok böyle müsrifliğe ben 5 tane düşünmüştüm aslında 4 tane alcaktım ama işte kayınvalde laf yapmasın sonra dedim bak bi nevresim takımı bile getirmedi demesin die çünkü biz yardım almadan yapmak istiyrz herşeyimizi işte laf fln etmesin sonra die 5 tane dedim 2 kişiyiz alt tarafı yani hadi 1 tane de misafire dursun.
gerçekten karşıyım böyle bişeye.

7- 8 tane yeter yaaa neereye koycaz onları ... pikelisi ayrı filan oluyor zaten kızlarr

ewet zeynom yaa, haftada 1 değiştirsen zaten hepsi kirlenmden hafta sonlarıda yıkanır onlar bigüzel yeter işte ohh mis gibi 1 yada 2 taen misafire olur olduda bittii.. kaydirigubbakcemile2 ben saten1 tane alcam kızlar siz??

evet canım katılıyrm.
nevresim takımını saten soruyorsan annem hayatta aldırmaz artık ben evlenince alırım

ewet zeynom yaa, haftada 1 değiştirsen zaten hepsi kirlenmden hafta sonlarıda yıkanır onlar bigüzel yeter işte ohh mis gibi 1 yada 2 taen misafire olur olduda bittii.. kaydirigubbakcemile2 ben saten1 tane alcam kızlar siz??
satenler kullanışsız oluyomuş cnm kayıyomuş sürekli bende beğenmiştim bitane alıcaktım ablam dedi kayıyomuş diye çeyiz topiğinde görmüş

yaaa zaten gardorubun öyle tıklım tıklım olmasını istemyorum ben yaaa yorganlar vs.. hiç hoşlanmıyorum öyle

evet canım katılıyrm.
nevresim takımını saten soruyorsan annem hayatta aldırmaz artık ben evlenince alırım
ewet cnm yaa nie aldırmazkii??
satenler kullanışsız oluyomuş cnm kayıyomuş sürekli bende beğenmiştim bitane alıcaktım ablam dedi kayıyomuş diye çeyiz topiğinde görmüş

ya bende duydum onu malesef esroşum ama okadar hoşuma gidiolarki anlatama yaa bayılıorum 1 tane olsun alim diorum..
olsun kayalım nolcakkk:kedi::kedi::kedi:

benimde annem onun için aldırmaz işte.
kullanışsızmış çok ama evlenince alırım ben çok beğeniyrm onları kırmızıları güzel oluyor

benim birtanesi bundan ben çok seviytorum siyah pembe siyah kırmızı ve siyah nevresimlerii kızlarr

biri de bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…