öyle canım evlenince de yavaş yavaş alınabilir ama ben bişey sorcam size fikriniz var mı kaç tane takım almak gerekir acaba? ya da akrabalarınızdan fln duymuşsunuzdur belki kaç tane koyuluyor.
emcimm hepsini güle güle kullan cnmm düğünde Allah artırsın inşşkaydirigubbakcemile3
satenler kullanışsız oluyomuş cnm kayıyomuş sürekli bende beğenmiştim bitane alıcaktım ablam dedi kayıyomuş diye çeyiz topiğinde görmüşewet zeynom yaa, haftada 1 değiştirsen zaten hepsi kirlenmden hafta sonlarıda yıkanır onlar bigüzel yeter işte ohh mis gibi 1 yada 2 taen misafire olur olduda bittii.. kaydirigubbakcemile2 ben saten1 tane alcam kızlar siz??
benim 5 tane var bide annem dikicek 6 tane yeter 10 tane takımı nereye koycan o kadar
ewet cnm yaa nie aldırmazkii??evet canım katılıyrm.
nevresim takımını saten soruyorsan annem hayatta aldırmaz artık ben evlenince alırım
satenler kullanışsız oluyomuş cnm kayıyomuş sürekli bende beğenmiştim bitane alıcaktım ablam dedi kayıyomuş diye çeyiz topiğinde görmüş
satenler kullanışsız oluyomuş cnm kayıyomuş sürekli bende beğenmiştim bitane alıcaktım ablam dedi kayıyomuş diye çeyiz topiğinde görmüş
yaaa zaten gardorubun öyle tıklım tıklım olmasını istemyorum ben yaaa yorganlar vs.. hiç hoşlanmıyorum öyle
yaaa zaten gardorubun öyle tıklım tıklım olmasını istemyorum ben yaaa yorganlar vs.. hiç hoşlanmıyorum öyle [
bende sevmem öyle koyucak yer problemi olucak sonra zaten tencereleri aldık die annem yine kızdı abarttık sanırsam nişanlımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?