:kedi:çeyiz topiğinde yazan kişi nin kocası gece yarısı çarşafı yataktan çıkarıp yere fırlatmış ablam öyle söylemişti benin nevresim takımlarım bayadır var ablama alırken 2 tane alıyoduk iyi oluyodu o yüzden ablama ne aldıysak iki tane aldık biribana biri ablama sonradan almamak için
:kedi:çeyiz topiğinde yazan kişi nin kocası gece yarısı çarşafı yataktan çıkarıp yere fırlatmış ablam öyle söylemişti benin nevresim takımlarım bayadır var ablama alırken 2 tane alıyoduk iyi oluyodu o yüzden ablama ne aldıysak iki tane aldık biribana biri ablama sonradan almamak için
kızlar güle güle kullanın takımlarınızı.
bende en kısa zamanda alıcam tencere tava almaktan daha bir tane takım alamadım
ben kaçar
nişanlımla konuşayım azcık sonra da uyucam sabah erken kalktım.
hepinize iyi geceler güzel rüyalar. bye byee opuyorumnanaktan
çeşitli fiyatları var ben ara ara aldım bacım hatırlamıyorum vallaa ama pahalı değiller yani ortalama fiyatları var özdilek ve days ın colors aldım ben
iyi geceler dee amma yazmısınız len 11 sayfa geri kalmışım :)
2, ye werildim gitti :9 of yaa cok garip oldu ehehh :)
cuma söz inşallah..yarın sepet mepet alcaz..carsamba takılar :)
yaaa ben hiç heyecanlanmıorum .. acaba aşk mı bitti söze kadar yaa 8 bucuk senedir beraberiz..sewiorum ama nie heyecanlanmıorum..hala baskasının sözü gibi sanki kafamçokkarıştı
çeşitli fiyatları var ben ara ara aldım bacım hatırlamıyorum vallaa ama pahalı değiller yani ortalama fiyatları var özdilek ve days ın colors aldım ben
iyi geceler dee amma yazmısınız len 11 sayfa geri kalmışım :)
2, ye werildim gitti :9 of yaa cok garip oldu ehehh :)
cuma söz inşallah..yarın sepet mepet alcaz..carsamba takılar :)
yaaa ben hiç heyecanlanmıorum .. acaba aşk mı bitti söze kadar yaa 8 bucuk senedir beraberiz..sewiorum ama nie heyecanlanmıorum..hala baskasının sözü gibi sanki kafamçokkarıştı