Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

kızlar yaa nevresım fln alıyorsunuz yaa gule gule kullanınn huzurla ınsallahh ne zaman düğün pekiii yanı ne zaman önceden basladınız almayaa opuyorumnanaktan

kızlar yaa nevresım fln alıyorsunuz yaa gule gule kullanınn huzurla ınsallahh ne zaman düğün pekiii yanı ne zaman önceden basladınız almayaa opuyorumnanaktan

cnm kendi adıma henüz başlamadım almaya newresimfalan, önümüzdeki yaza düğünüm war inş we bu sonbhar itibariyle alışwerişe başlıcam ufak ufakyerimseniben

off 2, ye istendim yaa anne baba ayrı olunca ne zor muş yaa.anne babasıyla geldi sora baska zaman yeni eşiyle en bastan istio :9 bide o anlamasın geldiimizi dio :)) babam ewcilik mi bu die bi başlıcak olan bize olcak arada yaaa

amaan ii gectidde ben asıl annesini ok sewiorum..o olmayınca hiç bişee benzemedi..ben çay demledim annem napıon dio ne cayı kahve yapıcan dio ..aman annee dedim kayınvalidem yok ne kahvesi :))) bn kayınvalidemi sewiorum yaa wala

1.5 sene var bana kimimiz öteki yaz evleniyor... hepsini bir almak zor olur ... böyle ufak ufak beğendikçe almak lazım...

nie heyecan yok madem..üzülüorum da böyle..insan sewinir söz war die ehehe inanamıorum ondan herhalde :))

kremşantili çilek suratımmmmm gelmişşşşşhihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyytalkisalkisalkis

haaa:uhm:

çileksurat bastan canlı yayın yaparken yoktun sanırım sen ehehehe magicler canlı takip etti ordan annatıom kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar.
dün aşkım köye gitti 1 hafta yok
nasıl dayancam bilmiyorum canım çok sıkılıo
evdede tek kalıyorum annem le babam tatilde
ağlamakdan helak oldum dün akşam,sonra teyzemın kızı geldide biraz sustum
bu 1 hafta hemen geçsin yoksa delircem
senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…