Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

ewet kuşum kendimiz ayarlcaz biz..olan fotolardan seçmece yapcaz.. kapalı yerde olsaydı bize beyaz duwar kullancaktık ama açık bi mekanda yapcaz oyüzden mecbur beyaz perde lazım... değişik bişeler olsun istioz kuzum ya klasiğin dışına çıkalım idoz bakalım.. bide biz arabayla değilde tekneyle gelmek istioruz mekana, deniz kenarında biyer, inş olurr:Saruboceq:

tekneyle gitmek süper fikir cnm inş gerçekleştirebilirsin

slayt gösterisi benimde kafama yattı belki yaparız öyle bişeyler olur inş.
bende istiyrm değişik şeyler
esra canım sen hediyeni değiştirdin mi kuşum.

[URL="http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/303375-sevgilim-dansoze-para-takti.html"[/URL]

gel la gel çok güldüm gene yaa :))

necmim ya alemsin varya
bugün para takan yrn başka bişey takar demişsin delü ne güldüm:roflol::roflol::roflol:

necmim ya alemsin varya
bugün para takan yrn başka bişey takar demişsin delü ne güldüm:roflol::roflol::roflol:

he la öle walakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sonra baktım dioki bana nie takmadıda dansöze taktı, bende yazdım böle dert yanıon ama sonra konu açarsın "sewgilim bana taktı.." diedelikafadulden:roflol:

dansöz konusunu bende okudum kızlar öldüm gülmekten ne insanlar varya parayı dansöze takmış diye hayıflanıyo bide ya bide sevme aşamasındaymış bak bak

iyi gracem sen napıyosun gracem seni nişan 15 dimi o gün işyerinden bi ark sözleniyo cumartesi günü alışverişe gitmişlerdi bugün elbisesini göstermek için getirmiş bayıldık modeline rengide çok hoş petrol mavisi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…