ewet kuşum kendimiz ayarlcaz biz..olan fotolardan seçmece yapcaz.. kapalı yerde olsaydı bize beyaz duwar kullancaktık ama açık bi mekanda yapcaz oyüzden mecbur beyaz perde lazım... değişik bişeler olsun istioz kuzum ya klasiğin dışına çıkalım idoz bakalım.. bide biz arabayla değilde tekneyle gelmek istioruz mekana, deniz kenarında biyer, inş olurr:Saruboceq:
ewet kuşum kendimiz ayarlcaz biz..olan fotolardan seçmece yapcaz.. kapalı yerde olsaydı bize beyaz duwar kullancaktık ama açık bi mekanda yapcaz oyüzden mecbur beyaz perde lazım... değişik bişeler olsun istioz kuzum ya klasiğin dışına çıkalım idoz bakalım.. bide biz arabayla değilde tekneyle gelmek istioruz mekana, deniz kenarında biyer, inş olurr:Saruboceq:
he la öle walakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sonra baktım dioki bana nie takmadıda dansöze taktı, bende yazdım böle dert yanıon ama sonra konu açarsın "sewgilim bana taktı.." diedelikafadulden:roflol:
iyi gracem sen napıyosun gracem seni nişan 15 dimi o gün işyerinden bi ark sözleniyo cumartesi günü alışverişe gitmişlerdi bugün elbisesini göstermek için getirmiş bayıldık modeline rengide çok hoş petrol mavisi gibi