etek, elbise giyilir diyorsun ozaman aylini sana güveniyorum :bbo:
iyi akşamlar kıslar siz hep akşam kaynatıyorsunuz bana sadece sabah okumak kalıyor cok kıskanıyorum ama yapacak bişiy yok bütün gün çalışıyoprume ve gidince bilgisayar görmek istemiyorum sabah görüşmek üzere kaydirigubbakcemile
grace cim merak etme her şey çok güzel geçcek.sane tavsiyem o stresle aksi bi durumda nişanlına bağırma,kırma.olabilio çünkü böyle şeyler.benim saç makyaj geç kaldı biraz sonra elbisemin askıları biraz bol geldi.aradım da benimkine bağırdım yazıka.s
grace cim merak etme her şey çok güzel geçcek.sane tavsiyem o stresle aksi bi durumda nişanlına bağırma,kırma.olabilio çünkü böyle şeyler.benim saç makyaj geç kaldı biraz sonra elbisemin askıları biraz bol geldi.aradım da benimkine bağırdım yazıka.s
özel okulların dönem bşlamadanda böle oluo demi seminer falan pofffkafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy çok güldüm zawallı erkekler neler çekiolar bizden wala, bende öleydim kaförden beri tlfla yedim çocuğu resmen kaydirigubbakcemile3
ne bilim anacım uykum kaçıyohep gece 4 de kaydirigubbakcemile3
sonra bakıom laptop yanı başımda açıyorum hemen napim uyanınca 2 saat uyuyamıyorum yaamirmirmirmir
nan çilek aynı bende öleyimm haa, kucağımda laptop geziom wala annem kısır olcan kucağına laptoptan başka bişe alamıcan die dalga geçiokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bebik sorma yaws nekadar palawracı millet ne anlıolarsa böle saçma konu açmaktannkafamçokkarıştı