Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

yok cnm yok hawalr ii hala, dün gece yağdı ama öle soğuk bi hawa yok gayet güzel bi yaz geçio, bunaltmıoda üşütmüoda yerimseniben

etek, elbise giyilir diyorsun ozaman aylini sana güveniyorum :bbo:

iyi akşamlar kıslar siz hep akşam kaynatıyorsunuz bana sadece sabah okumak kalıyor cok kıskanıyorum ama yapacak bişiy yok bütün gün çalışıyoprume ve gidince bilgisayar görmek istemiyorum sabah görüşmek üzere kaydirigubbakcemile

grace cim merak etme her şey çok güzel geçcek.sane tavsiyem o stresle aksi bi durumda nişanlına bağırma,kırma.olabilio çünkü böyle şeyler.benim saç makyaj geç kaldı biraz sonra elbisemin askıları biraz bol geldi.aradım da benimkine bağırdım yazıka.s

:mymeka::mymeka: bende buraralar çok bağırıyorum çok kzıyorum ona nasıl sinirliyim anlatamam...

Son düzenleme:
:mymeka::mymeka: bende buraralar çok bağırıyorum çok kzıyorum ona nasıl sinirliyim anlatamam...

magicim özel okuldayım ben ...

özel okulların dönem bşlamadanda böle oluo demi seminer falan pofffkafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy çok güldüm zawallı erkekler neler çekiolar bizden wala, bende öleydim kaförden beri tlfla yedim çocuğu resmen kaydirigubbakcemile3

ne bilim anacım uykum kaçıyohep gece 4 de kaydirigubbakcemile3
sonra bakıom laptop yanı başımda açıyorum hemen napim uyanınca 2 saat uyuyamıyorum yaamirmirmirmir

ben geldim canlar napıonuz bakem

kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin can..
napalım yuvarlanıp gidiyoruz nişanlılarımızla kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin can..
napalım yuvarlanıp gidiyoruz nişanlılarımızla kaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]

bende sözlüm köye ditti ya onu özlüyorum hep hep hep

bide kk tabi her zamankı gibi
ama bu aralar çok yaalan konular açılmış uyuz oluyorum ya

ajan olup çıkarmak lazım hepiciniii :1ninca:

nan çilek aynı bende öleyimm haa, kucağımda laptop geziom wala annem kısır olcan kucağına laptoptan başka bişe alamıcan die dalga geçiokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bebik sorma yaws nekadar palawracı millet ne anlıolarsa böle saçma konu açmaktannkafamçokkarıştı

slm kıslar bende nasılsınız bakalım bu akşam trafik çok kötüydüya adım adım geldik resmen servis ara yoldan kaçtıda eve varabildim

iim zeynoşum napim öle geziniom wala...
çilek surat napıon nan???
esra sende geliceksin sanırım birazdan geçmişi okuosundur şimdi, hoşgeldin esroşumm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…