Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

benim gündüz bile uyku basıyor uyukluyor gibiyim yataktan kalkarken yorgun uyanıyorum niye böyle yaa sizde de oluyor mu üzerimde böyle ağırlık hissediyorum devamlı elim kolum kalkmıyor:bbo:

hoşbuşdum kızlar kaydirigubbakcemile2
Grace kafa kaç güün kaldı :jeyyar:hihoyyyt
5 mi delikafadulden

benim gündüz bile uyku basıyor uyukluyor gibiyim yataktan kalkarken yorgun uyanıyorum niye böyle yaa sizde de oluyor mu üzerimde böyle ağırlık hissediyorum devamlı elim kolum kalkmıyor:bbo:
çalışıyomusun cnm valla bende öyleyimya gece yatmak bilmiyorum 12den aşağı yattığım yok sabahta 6da kalkıyorum zarzor akıllanmıyorum ama hala aynen devam bide şimdi 12 saat çalışıyoruz o daha çok yoruyo:1hug:

yok canım izindeyim gayet rahatta uyuyorum kalkıyorum ama yine de nasıl oluyorsa elim kolum kalkmıyor ne bilm bünye bukdr rahatlığı kaldrmadı heralde yoğun bir kış sezonundan sonra heralde... :1rolleyes:

canlarım yarın işe gitmem gerekiyor toplantı var ... erken yatıyorum iyi geceler hepiniz öptüm

yok canım izindeyim gayet rahatta uyuyorum kalkıyorum ama yine de nasıl oluyorsa elim kolum kalkmıyor ne bilm bünye bukdr rahatlığı kaldrmadı heralde yoğun bir kış sezonundan sonra heralde... :1rolleyes:
olabilir cnm izinde paso yatmıştım bende olsun dinlen bol bol enerji toplaki nişanda döktür:kedi:

günaydın bayanlarrropuyorumnanaktan

aynen beni anlatıyorsun gracem ya bnde işe gelirken yolda bir yerde sızıp kalcak gibi hissediyorum sanki hiç akşam olmayacakmış gibi geliyor

iyiyim canım. pek tadım yok ama. malum askerlik konusu.
zampulenin konusuna baktım bende merak ettim. ne tuhaf insanlar varya...kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım. pek tadım yok ama. malum askerlik konusu.
zampulenin konusuna baktım bende merak ettim. ne tuhaf insanlar varya...kaydirigubbakcemile3

benimde tadım yok sözlüm rizeye köye gitti ya 1 haftalık çok özledim ya daha 2.gün ama
yalandan konu açınca ellerine ne geçioo anlamıyorumki ne basit insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…