çalışıyomusun cnm valla bende öyleyimya gece yatmak bilmiyorum 12den aşağı yattığım yok sabahta 6da kalkıyorum zarzor akıllanmıyorum ama hala aynen devam bide şimdi 12 saat çalışıyoruz o daha çok yoruyo:1hug:benim gündüz bile uyku basıyor uyukluyor gibiyim yataktan kalkarken yorgun uyanıyorum niye böyle yaa sizde de oluyor mu üzerimde böyle ağırlık hissediyorum devamlı elim kolum kalkmıyor:bbo:
yok canım izindeyim gayet rahatta uyuyorum kalkıyorum ama yine de nasıl oluyorsa elim kolum kalkmıyor ne bilm bünye bukdr rahatlığı kaldrmadı heralde yoğun bir kış sezonundan sonra heralde... :1rolleyes:çalışıyomusun cnm valla bende öyleyimya gece yatmak bilmiyorum 12den aşağı yattığım yok sabahta 6da kalkıyorum zarzor akıllanmıyorum ama hala aynen devam bide şimdi 12 saat çalışıyoruz o daha çok yoruyo:1hug:
olabilir cnm izinde paso yatmıştım bende olsun dinlen bol bol enerji toplaki nişanda döktür:kedi:yok canım izindeyim gayet rahatta uyuyorum kalkıyorum ama yine de nasıl oluyorsa elim kolum kalkmıyor ne bilm bünye bukdr rahatlığı kaldrmadı heralde yoğun bir kış sezonundan sonra heralde... :1rolleyes:
benim gündüz bile uyku basıyor uyukluyor gibiyim yataktan kalkarken yorgun uyanıyorum niye böyle yaa sizde de oluyor mu üzerimde böyle ağırlık hissediyorum devamlı elim kolum kalkmıyor:bbo:
günaydın canlar.napıosunuz bakim,kimsecikler yokmu ya
günaydın bayanlarrropuyorumnanaktan
günaydın canım benim
günaydın canımmm ben varımmm nasılsın
günaydın bebiş.iyiyim iş yerindeyim sen nasılsın
günaydın kızlar
nasılsınız...
ben de iş yerindeyim faturalarımı hallettim şimdi zampuşun konusunu okuyorum
iyiyim canım. pek tadım yok ama. malum askerlik konusu.
zampulenin konusuna baktım bende merak ettim. ne tuhaf insanlar varya...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?