Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

amanınn gracekafadelikafadulden masan ölemi olcak çiçekleri?? gül yaprakları demekkk :kedi: herşey gönlünce olsun kuzummmmopuyorumnanaktan

duygulandım şimdi dinledim ve gözlerim dolduu ayy çatlıyacağım heyecandan :asigim:

bende dinledim şimdi güzelmiş valla
kızlar banada şimdiden nişan için çıkış ve dans müziği bulun yaaa

hep aynı şarkılar var ... ben çok önceden karar vermiştim bu olacak diye yoksa araştırsan hep aynı şarkılar var bebikyüzlü... ben türkçe istemedim...

bende dinledim şimdi güzelmiş valla
kızlar banada şimdiden nişan için çıkış ve dans müziği bulun yaaa

bebikim ben ghost filminin soundtrackine baylıorum canım dans olarak.. ayrıca düğünümde takı merasimi sırasında fon müzik olarakta sweet nowember düşnüorum, bakalım kısmett:Saruboceq:

bebikim ben ghost filminin soundtrackine baylıorum canım dans olarak.. ayrıca düğünümde takı merasimi sırasında fon müzik olarakta sweet nowember düşnüorum, bakalım kısmett:Saruboceq:

bulamadım canım o müzikleri internette
dinlicekdim ama

ghost bende düşündm macigim ama çok sakin çok yavaş kalıyor dans için bende çok seviyorum yoksa o şarkıyı ama romantik başbaşa bir akşam yemeği şarkısı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…