Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

valla canım türkçe olmasın da başka bir fikrim yok:) yani daha önce düşünmedim bişey ama nişanımda türkçe müzikti tango yaptık kimse izlemedi bile çok kızmıştım

benimde türkçeydi nişanımda cnm, aslında hiç sewmem türkçe parçaları nişanda düğünde ama bizim için çok özel bi şarkıydı gülay'dan "cesaretin warmı aşka" çalmıştı.. ewet ya okadar hazırlanıosun sonra bakosun herkes kendi alemindee klava:

evet canım millet takı takmaya ne meraklıymış dedim yaa. sonra da pasta derdine düştüler zaten kimse ilgilenmemişti.çok üzülmüştüm ama düğünüm olursa eğer izin vermicem böyle bişeye

kimse umrumda değil gözlerinin içine bakarak sadece şarkımızda dans etmek istiyorum .... doyasıya o anı kendimmiz için yaşayacağız izlesinler ya da izlemsinler hiç umrumda değil vallaaa:asigim:

evet canım millet takı takmaya ne meraklıymış dedim yaa. sonra da pasta derdine düştüler zaten kimse ilgilenmemişti.çok üzülmüştüm ama düğünüm olursa eğer izin vermicem böyle bişeye

ya wala öle zeynom herkes bi alem takılıo kafamçokkarıştı

düğünde biz dans dersi almak istioz ama gelinlikle zor olur öle dans etmek die düşündük bide kabarık yaa.

sonrada zeybek oynamaya karar werdik, okadar sewiorumki o müziği we dansı, çok geleneksel çok hoş gelio bana :kedi:

canım zeybek biliyrm ben söylemiştim nişanlıma ama hiç öyle yetenekleri yok.
bizde dans ederiz sonra ben oynarım sositososito
ben dar istiyorum canım gelinliğimi.
seninki kabarık zor olur dans etmek ama zeybek

. ben bir düğünde görmüştüm gelinle damat zeybek oynadılar çok güzel oluyor gerçekten ama onlar başta giriş müziği zeybek yaptılar olmadı ortada bir yerde yapmak daha iyi olur giriş mutlaka dans müziği olmalı.

yok kuzum biz ortada bi zaman düşünüoruz zeybek olarak.. giriş olarak dans müziği çok başka planlarımız war çok romantik dakikalar :kedi:.. ama zeybek kesin olcak yaa düğünümzde, pisti boşalttırcaz sadece ikimiz olcaz we zeybek oynıcaz, arada volkan gösterisi olcak yanlardan falannn :kedi:
benimkinide yok hiç yeteneği, nişandaki oynamaalrı falan çok komikti hattakaydirigubbakcemile3 zormu bunu oynaması zeynom ya??

kızlar ben kaçtım akşama da giremem herhalde ders yapıcam dersim biterse çabuk girerim belki hadi iyi akşamlar sizlere bye byeeee opuyorumnanaktan

canım sayıları var ve gelinin elleri daha aşağıda oluyor damat da daha açıyor kolları ikisi yan yana gelince damadın kollarında gibi oluyr gelin. ya da kadın erkek diyeyim.
bana da bir komşumuz öğretmişti biz yazlık bir sitede oturuyrz akşamları eğlencelerimiz oluyor orkest.. fln geliyor yapalım dedi öğretti işte zor değil ama ben oynamayı seven bir tipim belkide zorlanmadım kadının hareketleri yumuşak olucak ama ve kollarını davul durunca müzikte biri sağa biri sola oynatıcak yani sağ eli havaya kalktığında solu indircek sol kalktığında sağı indircek . sonra yine bir ara var orda da iki kolunu birden kaldırıp indircek müziğin ritmine alışınca kaptırıyorsun kendini zaten.
sonra komşumuz yere ççmelmişti ben onun etrafında bir tur atmıştım ona doğru gelip arkamı dönüp nazlı edalarda yürümüştüm. çok güzel olmuştu erhan a anlatıyrm ama ben hayatta yapamam diyor. komşumuza dedim ders alalım die almam rezil mi edicen beni diyor. ( çok güzel anlattım dimi :):) )

ay evet magic benim nişanlımda da hiç yetenek yok nişanda bile zor oynadı çok üzüldü kuzum kıyamam ona:)

oy kızlar benimki de oynayamadı hiç nişanda ya.hatta bir an düşündüm acaba düğün yapmasammı yazık kıyamam el çırptı ben de oynadım.kızlar yüzük tepsim kiralamıştım fotosunu çekiyim dedim bugün teslim ettim

Eklentiler

• $tepsi 030.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…