hiçbi işe yaramıyo ben kestirdim yine aynı saçın uzunsa yazık olur saçlarına eniştede kzmasın hem:kedi:canım saçım uzadı biraz kestirsem acaba işe yararmı kestirince de nişanlım kızcak off ya
hb. komşum iyiyiim ders calıştım biraz geldim sıkıldım offf
sen nasılsın kuşum?
kızlar ben size alakasız bişey sormak istiyrm saçlarım çok dökülüyor bu konuda bilgisi olan var mı çam terebentini duymuştum ama nasıl kullanılır bilmiyorum ve korkuyrm yan etkisi olurmu die. farklı fikirleriniz var mı?
ben böle çamaşırlar evlenince alsam daha iyi olur galiba. annemden de utanırım bak şimdi :kedi:
hiçbi işe yaramıyo ben kestirdim yine aynı saçın uzunsa yazık olur saçlarına eniştede kzmasın hem:kedi:
benim saçım ince telli deil ama dökülüyo yinede şimdi istediğim zaman kestirebiliyorum ama ilerde kestiremicem benimkide uzun saçı seviyo kardeşinin saçını bile kesmesini istemiyo çam terebenti ne oluyo bu arada ilk defa duydum öyle bişey:uhm:o zaman aktarda alcaz soluğu
benim biraz uzasın dökülüyor ince tellide saçım var 2 tutam kaldı ama nişanlım dinlemiyor
kestirmemide istemiyor.
geçen sene uzundu saçlarım ona hbr vermeden bir kestirdim söylemedim de görüştüğümüzde güzel demişti ama üzülmüştü
sonra biraz uzadı bir daha kestirme saçlarını sana uzun yakışıyor demişti :kedi:
canım bendede biara wardı saç dökülmesi we çam terebentin kullandım çok işe yaradı şuan kalmadı döklülme falan we gürleşti saçlarım. kuaförüm önermişti bana. şampuanın içine döküosun onu, sulandırıo şampuanı we çam gibi kokuo ama gerçekten işe yaradı bende..
ewet yawrum ya ne cesaretse aldım wala, ewe gelincede garipsedim. wala öle çamaşırlar gecelkler wardıki dükkanda:1shok: bu çok normal geldi gözüme o ankaydirigubbakcemile3 yaw annem görmedki utanırım wala gösteremem attım öle çekmeceye duruo, kadın şok olur görünce kırmızı olanıkaydirigubbakcemile3 ya değiştirsemmi acaba zeynom??
benim saçım ince telli deil ama dökülüyo yinede şimdi istediğim zaman kestirebiliyorum ama ilerde kestiremicem benimkide uzun saçı seviyo kardeşinin saçını bile kesmesini istemiyo çam terebenti ne oluyo bu arada ilk defa duydum öyle bişey:uhm:
hoşgeldin. hayırlı olsun canım.
kuşum değiştirme bence heves etmişsin boşver kalsın :):)
güzel aslında ama gözümüze biraz yabancı geliyor.
ben severim iç çamaşırı almasını tanga bile giymedim geçenlerde annemle gitmiştik alcam alamıyrm anneme dedim acaba kullanışlımıdır fln nesi kullanışlı olcak onun küçücük şey tutmaz o dedi sonra al hadi diyince yüzümde güller açtı. hemen kaldırdım bir daha hiç bakmadan utanıyrm annemin yanında öle şeyler alırken ama geceliğimi annem kendi dedi alalım die bir tane de ben üniv. giderken kendi almıştı saten kırmızı uzun yanda yırtmacı var kırmızı siyah o da çok güzel ama kayar dururum içinde:) kırmızı dantellide iç çamaşırları var takım.
kuşum şampuanın içine ne kadar koymuştun acaba benim kuaförüm bana da önermişti o zaman kısa die uygulamamıştım şimdi yine sorun oldu ama ne kadar koyucaktım unuttum sorsam şimdi kızar
evet cnm emin olmadan kullanmamak lazım fazla kullanırsak zararda verebiliro zaman kullan canım ben bi yine kullanışını öğreneyim de emin olalım
ebrucm hayırlı olsun cnm.. ya bende aldım ama şu kırmızılı olanı biraz garipsiorum şuan napsam acep diorum.. ya normal demi okadarda kötü değil yani böle itici??Teşekkür ederim sizinde hayırlı uğurlu olsunn benim çeyizde var böyle sexsapatili gecelikler falann kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bunun siyahı işte askılarıda kırmızı
benzeri yani aynısını bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?