Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

ben böle çamaşırlar evlenince alsam daha iyi olur galiba. annemden de utanırım bak şimdi :kedi:

canım bendede biara wardı saç dökülmesi we çam terebentin kullandım çok işe yaradı şuan kalmadı döklülme falan we gürleşti saçlarım. kuaförüm önermişti bana. şampuanın içine döküosun onu, sulandırıo şampuanı we çam gibi kokuo ama gerçekten işe yaradı bende..

ewet yawrum ya ne cesaretse aldım wala, ewe gelincede garipsedim. wala öle çamaşırlar gecelkler wardıki dükkanda:1shok: bu çok normal geldi gözüme o ankaydirigubbakcemile3 yaw annem görmedki utanırım wala gösteremem attım öle çekmeceye duruo, kadın şok olur görünce kırmızı olanıkaydirigubbakcemile3 ya değiştirsemmi acaba zeynom??

hiçbi işe yaramıyo ben kestirdim yine aynı saçın uzunsa yazık olur saçlarına eniştede kzmasın hem:kedi:

o zaman aktarda alcaz soluğu
benim biraz uzasın dökülüyor ince tellide saçım var 2 tutam kaldı ama nişanlım dinlemiyor
kestirmemide istemiyor.
geçen sene uzundu saçlarım ona hbr vermeden bir kestirdim söylemedim de görüştüğümüzde güzel demişti ama üzülmüştü
sonra biraz uzadı bir daha kestirme saçlarını sana uzun yakışıyor demişti :kedi:

benim saçım ince telli deil ama dökülüyo yinede şimdi istediğim zaman kestirebiliyorum ama ilerde kestiremicem benimkide uzun saçı seviyo kardeşinin saçını bile kesmesini istemiyo çam terebenti ne oluyo bu arada ilk defa duydum öyle bişey:uhm:

kuşum değiştirme bence heves etmişsin boşver kalsın :):)
güzel aslında ama gözümüze biraz yabancı geliyor.
ben severim iç çamaşırı almasını tanga bile giymedim geçenlerde annemle gitmiştik alcam alamıyrm anneme dedim acaba kullanışlımıdır fln nesi kullanışlı olcak onun küçücük şey tutmaz o dedi sonra al hadi diyince yüzümde güller açtı. hemen kaldırdım bir daha hiç bakmadan utanıyrm annemin yanında öle şeyler alırken ama geceliğimi annem kendi dedi alalım die bir tane de ben üniv. giderken kendi almıştı saten kırmızı uzun yanda yırtmacı var kırmızı siyah o da çok güzel ama kayar dururum içinde:) kırmızı dantellide iç çamaşırları var takım.

kuşum şampuanın içine ne kadar koymuştun acaba benim kuaförüm bana da önermişti o zaman kısa die uygulamamıştım şimdi yine sorun oldu ama ne kadar koyucaktım unuttum sorsam şimdi kızar

canım aktarlarda satılan bişey işte şampuanın içine koyuyormuşsun biraz sulandırıp kullanıyormuşsun çok farkediyor demişti kuaförüm nişana kadar kullan demişti dinlemedim saçlarım iki tel çıktım

ben denicem

gerçekten işe yarıyosa bende denerim çok dökülmeye başladı benimde dökülmeyi kessin yeter saçım yeterince gür

ama saçı gürleştiriyrmuş komşum.
eğer saçın gürse dökülmesi önemli değil ki benim anneminde saçı çok dökülür ama gür. yani dökülenin yerine çıkıyor demekki.
ama benim çıkmıyor azcık kaldı
ebru güle güle kullan canım ayrıca teşk. ederiz.
evdemi yaptnız nişanı?

ya sen benim tarzımı bi görsen hala tweetyli boxer giyerim, hayatımda hiç tanga giymedim sutyenlerim bile hep spor tarzdadır, yani ben bile şaştım kendime kaydirigubbakcemile3 çok utanıorum hemde yaa gösteremem wala, duruo öle inş görmez :kedi:bikere çarşıda gezerken demişlerdide şunlardan aldınmı die annem demiştiki aylinin öle şeyler giymesi için dünyaya yeniden gelmesi lazım hala çizgifilm karakterli donlar giyiokaydirigubbakcemile3

kuşum öncelikle şöle sölim çam terebentin kullanırken hangi marka şampuanı kullandığının bi önemi yok, çnkü şampuanın içindeki kimyasal maddeleri öldürüo we sulandırıo.. ben büyük boy duru şampuan almıştım içine bi şişenn yarısından biraz fazlasını dökmüştüm, zaten üzerinde yazıo nekadarlık şampuana nekadar kullanacağını.. sonra bigüzel çalkala we düzenli olarak kullan.. saçlarını yıkayınca sertleştirio falan ama kuruyunca normal yine sadece banyoda sert oluo, onada zaten krem kullanıodum ben..

ayrıca yine kuaförüm cewiz kabuklarını kaynatıp saçlarımı o suyla yıkamamı sölemişti, saçları çok besliomuş, dökümeyi önlüomuş.. bunu denemedim ama onun dediklerine çok güwenirim ben yanıltmadı şuana kadar 16yıldıryerimseniben

Teşekkür ederim sizinde hayırlı uğurlu olsunn benim çeyizde var böyle sexsapatili gecelikler falann kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ebrucm hayırlı olsun cnm.. ya bende aldım ama şu kırmızılı olanı biraz garipsiorum şuan napsam acep diorum.. ya normal demi okadarda kötü değil yani böle itici??

bunun siyahı işte askılarıda kırmızı
benzeri yani aynısını bulamadım

kuzumm çok güzell çok beğendim.. bunlardanda beğendim bugün ama param yetmedi wala yetseydi alcaktım.. 3-4 tane daha babydoll alcam yaa çok güzeller:gitme:

bende eskiden giyerdim öyle çiçekli böcekli çamaşırlar. düşük bel kot modası çıktı aldım.
annemde dedi çamaşırın gözüküyor bu çamaşırla giydirmem o zamn da liseye gidiyrm daha.
anne dedim hayatta başka bişey giymem zorlama giyersin giymem di derken çamaşırcıya götürdü ve dantelli çamaşır takımı aldı.
nasıl kızmıştım giymem ben bunları çok çirkin die sonra giymek zorunda kaldım çünkü çamaşırımın hoş durmadığının bende farkındaydım. o günden beri hep dantelli giyiyrm string fln çok rahat memnunum. ama tanga giymemiştim artık aldım giyermiyim giymezmiyim bilmem ama içimde kalmasın.
:)

çöven otu varmış birde eskiden kullanılıyormuş annem kullanmış öyle gürki maşşallah saçları bana da diyordu ama ilgilenmedim.
banada kuaför duru şampuan dedi zaten ve ipek limonlu olanı kullan dedi.
ben hep avon kullandım son 2 aydır almıyrm bıraktım 3 yıl avon kullandım sürekli hiç memnun kalmadım ne şampuanları güzel ne de makyaj malzemeleri artık parfümerilerden alıcam

iyiyim cnm takılıyorum buralarda ben öle çamaşırları almayada utanırım giymeyede hiç almadım şimdiye kadar :kedi::kedi::kedi:

kuşum fiyatları nasıldı bunların biliyormusun. birde baybdoll bende alıcam beğendim bir model param yoktu eylülde alırız dedi annem. siyah alıcam onuda ama geceliğimde siyah
ama ne bilim siyah güzel oluyor

esra canım bende çok utanırım giyemem ama alıyrm bir heves.
nişan bohçama beğendiğim çamaşırı kayınvaldem görmüştü off yer yarılsaydı da dibine girseydim. annem bu ne kadının yanında bunu mu aldın demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…