Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

kızlar yazamıyorum şimdi foto yüklemekle meşgulum gelicem 5 dk sonra topiğe...

buardaa o photoshoları ben yaptım :) uydurdum bişeyler daha stüdyo fotolarını almadık çarşamba alacağım kızlar..

çokk güzel olmussun .... bütün prenseslerime tekkardan mutluluklar diliorum sözlü nişanlı evli.. herkeslere allah kocaman mutluluklar versinn ....

grace albüme 2 tane ekledi çok güzeeeelll

canım gördüm bikaç tanesini , çook güzelsin maşallah

harika görünüyosun cnm

gracem çok hoş görünüyorsun. çok güzel olmuşsun

teşekkür ederim canlarımmmmmmmmmmm

gracem elbisen çok hoş olmuş kuşum allah tamamını erdirsin tekrardan tebrik ediyorum.
gözlerinde yeşilmi senin ben mi öyle farkettim

lens taktım canım

grace kafaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin tatlım, taze nişanlım delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkis
tebrik ederim seni vereliniortak:kedi:Şeniz
şimdi bakıyorum fotolarına :dance:a.s.
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldena.s.a.s.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

efet tazee nişanlı graceeee.allah mutlu mesut bi ömür versin sizeee tebriklerr.. ama ben de görebilmem gerekkii:)

teşekkür ederimmm

gracem ayakkabın topuklumuydu aynı boyda olmuşunuz çok yakışmışınız bu arada söylemen geçmiyim

çok saol tatlımmmm
topukluydu canım boyu boyuma huyu huyumaa
:asigim::asigim:
çokk güzel olmussun .... bütün prenseslerime tekkardan mutluluklar diliorum sözlü nişanlı evli.. herkeslere allah kocaman mutluluklar versinn ....
çok sağoll canım ....

walla canım çok şükür gayet iyi geçti herşey herkes üstüne düşen görevi yerine getirdi... anneler babalar bilezik vs.. taktılar... gayet memnun ayrıldım yaniii çok şükür herşey eksiksizdi...

allahhımmm oynamak ne kelimee kızlarr inmedim pistten ayaklarım şiştiii mahvoldum gece 1 de geldik eve ama artık sürünüyordum ama okdr eğlendim ki okdr eğlendim ki anlatamam...:dance:

ve hayalimdeki gibi ilk dans şarkımızda sadece gözlerine bakarak dans ettim... o anı hayatım boyunca unutamam...

ne güzel cnm herşey gönlüne göre olmuş çok sevindim eniştemde oynadımı seninle

vallaa ben dans şarkımızı ilk duyduğumda dinledğimde bu benim şarkım olacak demiştim... ve hayalimdi... gerçekleştirdim onun gözlerinin içine baka baka dans ettim.. çooooooooooookkkkkkkk güzellllllllldiiiiiiiiiiii:asigim:

graceful çoook çoook güzel olmuşsun cnm,çok beğendim.allah bir ömür boyu mutluluğunuzu bozmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…