Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

ben kaçtım kıslar iyi geceler bu hafta akşamları giremicem gece çalışıcam ((((hepiniz kendinize iyi bakın byy

Günaydın kızlarrrrrrrr
bu hafta sonu nişanı sözü olnlar nasılsınız bakalım
gracemmmm janımmm hayırlı olsun opuyorumnanaktan ama ben foto falan göremedım gecmısı de tam okuyamadım bir ara gene koyabılır mısın???

kızlarrr nerdesinizz bakayım napıyorsunuz ben ancak yavaş yavaş normale dönüyorum.... yorgunluk heyecan vs... ancak toparlanıyorum .. misafirler gittiler... şimdi de bohça telaşı başladı... zemuszemus

pinarpin herşey çok güzeldi ... sabahtan başlıyor telaş malum.. benimde kıyafeti giyene kdr birşeyim yoktu sonra makyaj kıyafet esnasında kalbim yerinden çıkacak zannettim... işte akşam üzeri otele geçtik... foto çekimi yapıldı ... sonra biz odada bekledik davetliler geldi yerleştiler bizde 1 sa odadaydık işte.. sonra çağırdılar çıktık ... alkışlar delikafadulden alkisalkisalkisvs... ilk dans bi muhteşemdii anlatamm ki heyecandan bittim çok güzeldiii çok....

sonra yüzük merasimi.... sonra takı merasimi.... sonra yemekler bir yandan yen,ildi bir yandan oynama faslı ... hiç pistten inmedim... alkisalkisalkis

hiç bitmesin istedim 00.30 da bitti herkes ufak ufak gittii kaldık biz... gecenin sonunda ayakta zor duruyordum vallaa... ama mutluluk kanıma işlemiştii :asigim: sabaha kdr o kıyafetle onunla dans edebilirdim ...

inanılmaz bir geceydi.. herkes çok memnun kalmış düğün gibi oldu zaten...

günaydın kızlar.gracem mutluluklar dilerim.herşey ve tabiki sen çok güzel görünüyorsunuz.
allah nazarlardan saklasın.

selam kızlar yaa nerdesiniz siz yoksunuz hiç.
dün giremedim birçok şeyi kaçırdım derken kimseler girmemiş topice
gracem nasılsın kuşum nişanlılık nasıl gidiyor taze nişanlım
esroşumm terebentin aldım magicin dediğinden 2 kere kullandım gerçekten güzel dökülmesine fayda etmedi şimdilik ama daha çok yeni olmasına rağmen yumuşacık yaptı saçımı ve bakımlı duruyor.
sende al istersen

slm komşum faydasını hemen göstermeyebilir belki şampuanım bitsin alırım bende
nasılsınız kızlar kimseler yok yine

niye artık buralar böyle tenha ya (
eski günler nerede şurda 3 gün önce şen şakraktı topik.
geri gelin kızçeler hemen valla diğer topiklerde gördüm mü yolarım yolarkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…