Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

hani nerde çilek magic psiqo sebnem esra em4561 nnisanyagmuru nie kimse gelmiyor.....nerdesinizzz kızlarrr?

26 eylül-Lepi
Eylül-Ocean
eylül-diloom.
17 ekim-Broxni''Düğün''
19 aralık-bebik yüzlü

kızlar selamm
bu hafta yıllık izindeyim , canım sıkılmaya başladı artık ..
ramazanda geldi .. bakalım napces

graceful tatlım ben fotoları göremedim (
Allah tamamına erdirsin cnm
ama foto görmek istiyorum ben deee

günaydın kızlarrrr işe başlıyacağım artık çok yoğun bir sezon ve biribirnden yaramaz öğrencilerim beni bekliyor ... pek giremiyorum artık kk ya :çok üzgünüm: hadi ben böyle nie kimse gelmiyorr topiğeee :uhm:

Bende senden farksız değilim grace cnm işler çok yoğun ramazan hazırlığı falan günlerdir yoruldum vaktim kalmıyor ki bu arada herkese hayırlı ramazanlarr..

hayırlı zamanlar canım bereketli bir aya giriyoruz Allahın izniyle... Allah hepimize bol bereketli Bol hayırlı günler nasip etsin...

sebnemim senin düğün tarihin belli mi?

benim de 2011 haziran gibi kısmetse sebnem baksana takvim yaptım ne yazıyor kk nın en uzun takvimi 1 year 10 month :roflol::roflol:

benimde öyle canım o sıralarda olabilir
belki mayısta da olabilir
tam belli değil tek emin olduğum bir buçuk seneden çok olduğu
daha çokkk olduğumafoldumben
benim de 2011 haziran gibi kısmetse sebnem baksana takvim yaptım ne yazıyor kk nın en uzun takvimi 1 year 10 month :roflol::roflol:

evet çok var napalım canım vuslata giden yolda çekilen çile kutsaldır...

bu takvime bakmak güzel oluyor geri sayım gibi uzun bir geri sayım:roflol:

eminim o günlerde su gibi akıp geçicek
benim takvimde 2 ay 9 gün yazan zamanlarıda biliyorum
düşünsene canım geçti de ben bir ayılık nişanlıyım senin bile geçti nişanın hayırlısıyla ne zaman azalacak diyordun şimdide düğün sayıyoruz
yine geçicek hayırlsıyla inş:)

resimlerim kendi özel albümümde kızlar... elisaa sen listemde değil misin ki?CADIARZU

selam kızlar kaç gündür giremiyorum internet kesilmiş evde.
iş yerinden yazıyorum şuanda.
bu arada aşkım dün köyden geldi çok mutluyum.
graceful tebrikler canım.resimlerini göremıyorum ben =((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…