Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

bu sayfaya giriş yapılmıyor
ah kızlar ilk başlarda o günler bitmez gibi geliyor ama belli bir süre sonrada nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz

of psiqocum ya bende cok korkuyorum evlilikten yamafoldumben:gitme:

benimde kpss derdim var canım benimde kazanmam lazım mutlaka girmem lazım daha o dertte var offfffffff bazen çıldırcak gibi oluyorum hayatımdaki sıralama için hayatımda yapılması gereknler için... çok bunalıyorum... zaman geçiyor evet su gibi geriye bakınca ... ama yükü çok ağır... kpss kazanmam lazım atanmam lazım yerimin yurdumun belli olması lazım iş hayatımı garantilemem lazım :1no2:

of psiqocum ya bende cok korkuyorum evlilikten yamafoldumben:gitme:
canım korkuoz ama korkunun ecele faydası yok:bbo:bu iş kumar gibi
bakalım ya kazancaz ya kaybetcez.
inş hakkımızda hayırlısı olur:Saruboceq:

gracem benim ortam yoktur.ya iyiymdir ya kötü.neşemide sonuna kadar üzüntümüde sonuna kadar yaşarım.
bugün bi kitap okudum.kuranda geçen ümitle ilgili.
dioki kitapta bazen öyle çok dünya derdine dalıyoruzki farkına varmıyoruz geçip giden zamanın.sonra bi bakmışız o çok dertlendiğimiz şeyler elimizden uçmuş gitmiş.
dünya derdine fazla dalıoz bazen.sıkıntıya düşüoz.aslında sabredip bu dünyanın geçici olduğunu unutmamız gerekiyor.
elimizden geleni yapcaz kpss için evlilik için gerisini kaderimiz doğrultusunda sabrederek yaşıcaz.
umarım herşey hakkımızda iyi oluropuyorumnanaktan

aminnnn canım benimmmm dediğin çok doğru kesinlkle dünya derdine dalıyoruz herşey öyle ya da böyle gelip geçiyor olan oluuyor olmayan olmuyor.. şimdi önümüzdeki bu 2 senelik süreç çok öenmli ve yükü ağır evet ümitli olacağız çünkü hayatımızı kurmaya çalışıyoruz çok önemli bir süreçteyiz evet çabalıyacağız mecburuz bu bir hayat çabası... Allahh hepimize bol sabır bol güç kuvvet versin problemlerimizi bir bir atlatalım ki önümüzü görelim....

psiqo sen bu sene girmedin mi kpss ye? seneye mi kaldı? memurluk için mi öğretmenlik için mi?

yemyeshil sohbet bölümün başında anlatıyor takvim nasıl yapılır dye konu var...

öğretmenlik için canım.aslında durumum kritik.bu sene çok çalışıp kazanmam evlenmeden öncede şu zorunlu 1 sene işini halletmem lazım.
aslında nişan sürecinin uzun olması işime gelio o yüzden.
çünkü evlendikten sonra kazanırsam benimki zorunlu görev için göndermez

İNŞ Hepimizde kazananlardan oluruz kızlar emeklerimiz boşa gitmez

yok canım eğitim fak. mezunuyum ben.
şimdi evlilik için tayin isticem ya ben.eş durumu için.
izmire gidebilmem için.kazandıktan sora 1 yıl görev yapmam gerekiomuş eş tayini isteyebilmem için

hmmm anladım canım ... zorunlu hizmet vs birşeyler var evet haklısın....
genel seçimler gelmeden hallettmem lazım temmz 2011 e kdr hem evlilik hem kpss atanma vs... herşey hallettmem lazım canım...
Allahım yardım etsin canım benimmm

gracem görüşürüz kib.
şebnemcim buralardayım aslında giriorum ama pek yazamıyordum.
evet 32 gün oldu bile:)
nasıl geçio senin
kayınvaliden arıomu?
sen onu arıonmu?
az kaynatalım:)

evet canım ben arıyorum 2-3 günde bir
işlerim yoğun olunca hemen beni arıyor kızım ne yapıyosun diye
çok alıştım ben bunlar karşılıklı oluyormuş buna inandım
nasıl anne derim diyodum şimdi hiç bir zorluk çekmiyorum içimden gelerek diyorum
senin aran nasıl canım kayınvalidenle görümcelerin var mı benim onlarda pek iyi çok şükür şuana kadar bir sorun olmadı inşallah hiç olmaz sende anlat

sevindim senin adına şebnemcim.
benimde bi problem şükür.
ben kendime adet edindim.her hafta cuma günlerini arıyorum.
onlar öyle çok sık aramıyorlar.ama aradığımda çok sıcak konuşuyorlar.nişandan sora 2,3 kere anca aradılar işte.
görümcelerim var hemde 3 tane:)
çok sıkı fıkı değiliz biraz resmiet var hepsiyle aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…