canım benim bak nişanları nasıl atlattık.bizimki belliydi seninkine çok vardı.bizimki geçti bitti seninki bile bitti.askerlik düğünde öyle olcak gör bak.
benim önmüde önemli bi sene var kpss kazanmam gerek.şuan en büyük stresim o.
hazırlık falan derken yıllar geçer.ömür geçio ya
ben artık eskisinden çok korkar oldum herşeyden.evlilik başlı başına bi sorumluluk
canım korkuoz ama korkunun ecele faydası yok:bbo:bu iş kumar gibiof psiqocum ya bende cok korkuyorum evlilikten yamafoldumben:gitme:
gracem benim ortam yoktur.ya iyiymdir ya kötü.neşemide sonuna kadar üzüntümüde sonuna kadar yaşarım.benimde kpss derdim var canım benimde kazanmam lazım mutlaka girmem lazım daha o dertte var offfffffff bazen çıldırcak gibi oluyorum hayatımdaki sıralama için hayatımda yapılması gereknler için... çok bunalıyorum... zaman geçiyor evet su gibi geriye bakınca ... ama yükü çok ağır... kpss kazanmam lazım atanmam lazım yerimin yurdumun belli olması lazım iş hayatımı garantilemem lazım :1no2:
canım korkuoz ama korkunun ecele faydası yok:bbo:bu iş kumar gibi
bakalım ya kazancaz ya kaybetcez.
inş hakkımızda hayırlısı olur:Saruboceq:
gracem benim ortam yoktur.ya iyiymdir ya kötü.neşemide sonuna kadar üzüntümüde sonuna kadar yaşarım.
bugün bi kitap okudum.kuranda geçen ümitle ilgili.
dioki kitapta bazen öyle çok dünya derdine dalıyoruzki farkına varmıyoruz geçip giden zamanın.sonra bi bakmışız o çok dertlendiğimiz şeyler elimizden uçmuş gitmiş.
dünya derdine fazla dalıoz bazen.sıkıntıya düşüoz.aslında sabredip bu dünyanın geçici olduğunu unutmamız gerekiyor.
elimizden geleni yapcaz kpss için evlilik için gerisini kaderimiz doğrultusunda sabrederek yaşıcaz.
umarım herşey hakkımızda iyi oluropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?