Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

kızlar napıosunuz? ya nişanı atlattık çoğumuzzz eeee şimdi nolcak boşlukta kaldık.kaydirigubbakcemile3 sıkıntıdan gelinlik bakıom napcaz nolcak eşyalar nasıl alıncakkk abooo başka dertler başladı

amaaann ben geldim yine :sinifsinif:
yemek yedim
sonra kitap okudum buraya geldim hep aynı şeyler başka ne yapsam acaba
bi motorsiklet mi alıp kullansam :roflol:

askerlikten söz etmişsiniz benimkide aralık/2009 celbinde gidiyo inşallah ii bi yere düşer :Saruboceq:

turkbayragi

çilek hoşgeldin kuşum bende geldim. ama yine kimseler yokk

zeynepcim çilekcim nasılsınız kızlar

kızlar ben iyiyim sizleri sormalı? ya aslında alışmışım iyiyim demeye ama yorgunum aslında k.k. geliyorum ama yzmaya üşeniyorum o derece bi tembellik var üzerimde
biraz canlanmam lazım ya burn falan mı içsem acaba kaydirigubbakcemile3

üşütmedimde ceryanda çok kalıyorum çok sıcak ya o yüzden mecburen bütün camları açıyoruz
beni boşverinde siz napıosunuz anlatsanıza biraz :)

zeynep kayboldun cnm
çilekcm iş güç uğrasyrm ramazanda geldi şimdi onla geçer
bu aralar pek yaptıgım bir şeyde yok nişanları atlattık telaşta bitti

evet cnm ya atlattık şükür şimdi muhabbet zamanı amaşimdi ramazanda da pek muhabbet dönmez gibime geliyo CADIARZU

bencede cnm nişandan önce boldu şimdi insan ne konuscak bulamıyorda
ceyiz hazırlıyormusun neler yapıyorsun?
cnm bnm herşeyim hazır geçen yıl almıştım en güzellerinden. :kedi:bide ben tek kızım ya alıyodu ailem hep. bide baba tarafındanda tek kızım kaydirigubbakcemile3ne amcamın kızı var ne halamların kaydirigubbakcemile3şanslıyım galiba herkes almış herşeyimi. bi tek elektroniklerim kaldı onlarıda bu kış almayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile2
hihoyyyt iyi geceler hanımlar nasılsınız hihoyyyt
ama geyikçi geldi kaydirigubbakcemile3dilom o geyik resmini koyar mısın kaydirigubbakcemile3
hg dökül bakalım lmaz:

hoşgeldin cnmmm:)opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan hoşbuldum kader arkadaşım nasılsın kaydirigubbakcemile3

ama geyikçi geldi kaydirigubbakcemile3dilom o geyik resmini koyar mısın kaydirigubbakcemile3
hg dökül bakalım lmaz:

sen iste yeter ki :lepi:
Ne anlatayım la işte geldim yine burayım mafoldumben
Süper geçti harika muhtesem bir numara delikafadulden
Siz ne ettiniz kaydirigubbakcemile2

çilekcim tek kız olmak güzel olmalı
benimde hazır bir çok şeyim çalışmaya başlayınca çoğunu kendim aldım
küçük ev aletlerim var benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…