Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

kızlar arkdaş listemde olmanız lazım resimler için ekleme talebi gönderinnnn albüm herkese açık değil canlarım o sebebpten göremiyorsunuzzz...

slm kızlar.
öncelikle grace sana mutluluklar dilerim. fotolarına baktım. herşey çok güsel görünüyor. allah tamamına erdirsin.
ben cumadan beri ilk kez giriyorum. bu hafta izinliydim. dün nişanlımı askere gönderdim.:gitme:
dün herkes hala,teyze,yenge ve eşler vs toplanıldı evde.saat 3 te hepberaber arabanın yanına indik. kadınlar ağlamaya başladı. ben dayanamadım arabaya bindim. sora bi baktım nişanlımda ağlıyo. işte buna hiç dayanamadımmafoldumben ağladım. sora izmir otogara gittik. otobüse binerken çok kötüydü.amcasının oğlu,kız kardşi bide ben vardık yanında. tam sarıldı gidiyodu tekrar döndü, sımsıkı sarıldı. hıçkıra hıçkıra ağladık. çok zor ayrıldım.senağlama
sora otobüsün önünü kestiler.istiklal marşı okundu. ve gitti senağlama
çok özledim onu ya.nsl dayanıcam bilmiyorum.durup durup ağlıyorum.

:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme: oooooooooyy kuzummmmmmmm Allah kavuştursun ....Allah hayırlısı ile teskereler nasip etsin... gözlerim dolduuuuu :gitme::gitme::gitme:

çok zor çokkkkkk Allah sana güç kuvvet versin...uzun dönem mi canım?

nisan yağmuru allah kavuştursun canım. bende aralıkta göndericem kısa dönem
seninki uzun dönem mi gitti kısa dönem mi?

saolun kızlar. uzun dönem gitti. seneye kasımda burda hayırlısıyla.
onunla birlikte canımdan bi parça koptu gitti sanki.
tekrar gelip sımsıkı sarılışını ve o en son arkasına dönüpte bakışını asla unutamam.mafoldumben
çok zordu. çıkmıyo aklımdan. her an onunlayım ya..
liseden bi arkdşımız vardı.oda aynı yere gidiyo. ve telefon götürmüş yanında. gittikten sonra 5 kez konuştuk 10ar dk. beni ayakta tutan bu şuan. en son sabah 11de aradı. 1 saate kadar otobüse binip gidip teslim olucam dedi. uzun bi süe sesini duyamıcam ya.. çok özledim şimdiden.:gitme:
yıllardır biraradayız biz. ve 16 aydırda neredeyse hergün görüştük.
çok zor geldi bu ayrılık..mafoldumben.

içini ferah tutmalısın
daha fazla ağlama güzel şeyler düşün ve onun için dua et her zaman
rabbim tüm askerleri annesine babasına sevdiğine kavuştursun..

ben ne yapcam yaa 5 senemiz bitti seneye agustosta gidecek inş her anımız yanyana geçtii herşeyi birlkte yapıyoruz nasıl geçecek onsuz günler :çok üzgünüm:

32 gündür nişanlıyım zemuszemus

aşkım mesaide olduğu için 1. ayımızı kutlamak nasip olmadı ama zaten ben unutmuşum dün özür diliyor aşkım çok üzgünüm bende noluyo lan ne halt yedi caba diye içimden geçirirken 1.ayımızı kutlayamadım dedi kaydirigubbakcemile3

canım üzme kendini asker arkasındna çok ağlanmaz aaaaa kızcam ama

bak benim kardşeimde askerdi inan günler okadar çocuk geçiyorki 190 günü falan kaldı kalmadı sende inan hiç anlamayacaksın bu ayrılıkda birbirnizi üzüp kırmayın gerisi kolay sayılı gün çabuk geçer kaydirigubbakcemile5

nisancım canım benim kıyamam sana ama ağlama lütfenn üzme kendini rabbimin izniyle günler cabucak gelip gecer:teselli:

kızlar bendeee geldimmmmm:)özledim sizleri
nisancım alalh kavştursun.aynı stres bendede var ya kasım yada şubatta gidiyor.büyük ihtimal kasımda.
biyandan hemen gitsin gelsin istiom biyandan korkuom offff:Shiç dert bitmio

saolun kızlar. inş 1-2 güne daha iyi olucam.
ağlamamam üzülmemem gerektiğini biliyorum ama dayanamıyorum işte.ağlıyorum arada.

bitmiyor psiqom sorma ... insan nişandan sonra değişik duygulara kapılıyor gerçekten evlilik moduna tamamen giriyor ve biran önce evlenip yolunu çizmek istiyor ... nasıl geçecek 1.5 yıl bilmem bunun 6 ayı askerlik ayrılıkla gçeecek :a015:

kız grace sen hiç konuşmakaydirigubbakcemile
kaç senedir yanında 1 sene daha yanında olcak ve kısa dönem yapcak
biz napalım:gitme:

şu kış hayırlsı ile bi geçse kızlar ....seneye bu zamanları tez zamanda görsem Allahım

kız grace sen hiç konuşmakaydirigubbakcemile
kaç senedir yanında 1 sene daha yanında olcak ve kısa dönem yapcak
biz napalım:gitme:
psiqommm çok zor geliyor bana yaaa şimdiden düşünüyorum nasıl olacak nasıl geçecek diyee çok sıkılıyorum sizinkilerde gidicek tarihleri belii vs.. hayrılısıyla gidip gelecekler tarih bile belli benim o bile daha belli değil çokkkkkk üzülüyıorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım benim bak nişanları nasıl atlattık.bizimki belliydi seninkine çok vardı.bizimki geçti bitti seninki bile bitti.askerlik düğünde öyle olcak gör bak.
benim önmüde önemli bi sene var kpss kazanmam gerek.şuan en büyük stresim o.
hazırlık falan derken yıllar geçer.ömür geçio ya
ben artık eskisinden çok korkar oldum herşeyden.evlilik başlı başına bi sorumluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…