slm kızlar.
öncelikle grace sana mutluluklar dilerim. fotolarına baktım. herşey çok güsel görünüyor. allah tamamına erdirsin.
ben cumadan beri ilk kez giriyorum. bu hafta izinliydim. dün nişanlımı askere gönderdim.:gitme:
dün herkes hala,teyze,yenge ve eşler vs toplanıldı evde.saat 3 te hepberaber arabanın yanına indik. kadınlar ağlamaya başladı. ben dayanamadım arabaya bindim. sora bi baktım nişanlımda ağlıyo. işte buna hiç dayanamadımmafoldumben ağladım. sora izmir otogara gittik. otobüse binerken çok kötüydü.amcasının oğlu,kız kardşi bide ben vardık yanında. tam sarıldı gidiyodu tekrar döndü, sımsıkı sarıldı. hıçkıra hıçkıra ağladık. çok zor ayrıldım.senağlama
sora otobüsün önünü kestiler.istiklal marşı okundu. ve gitti senağlama
çok özledim onu ya.nsl dayanıcam bilmiyorum.durup durup ağlıyorum.
saolun kızlar. uzun dönem gitti. seneye kasımda burda hayırlısıyla.
onunla birlikte canımdan bi parça koptu gitti sanki.
tekrar gelip sımsıkı sarılışını ve o en son arkasına dönüpte bakışını asla unutamam.mafoldumben
çok zordu. çıkmıyo aklımdan. her an onunlayım ya..
liseden bi arkdşımız vardı.oda aynı yere gidiyo. ve telefon götürmüş yanında. gittikten sonra 5 kez konuştuk 10ar dk. beni ayakta tutan bu şuan. en son sabah 11de aradı. 1 saate kadar otobüse binip gidip teslim olucam dedi. uzun bi süe sesini duyamıcam ya.. çok özledim şimdiden.:gitme:
yıllardır biraradayız biz. ve 16 aydırda neredeyse hergün görüştük.
çok zor geldi bu ayrılık..mafoldumben.
psiqommm çok zor geliyor bana yaaa şimdiden düşünüyorum nasıl olacak nasıl geçecek diyee çok sıkılıyorum sizinkilerde gidicek tarihleri belii vs.. hayrılısıyla gidip gelecekler tarih bile belli benim o bile daha belli değil çokkkkkk üzülüyıorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:kız grace sen hiç konuşmakaydirigubbakcemile
kaç senedir yanında 1 sene daha yanında olcak ve kısa dönem yapcak
biz napalım:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?