Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

lepi topic canlasın yaws benim nişandan bu yana kimse nişanlanmıyor yaaa :sinifsinif:

evet iyi etmişsiniz canım oruçluyken dışarı çıkıp gezmek zor olur.
halledilir geri kalanda pek bişey kalmamış
elbisen ne renk resmini gösterdin mi bilmiyrm ama ben görmedim.
saçını nasıl düşünüyorsun ?

ne çok soru sordum ama dimi:)

nisanım sağolsun banda çıkarmış fb şablonu bende artık yarın başlarım ... kızlarr hepimizin sevgilisin evinde o yastıklardan oalacakkkkkkkkkkkk :roflol::roflol::roflol::roflol:

evet canım yaa.
ama olsun çok güzel oluyor.
ben yarın alıcam ip fln ama başlayamam akşam saç boyama işim var.
yarın yorgan diktirdik onu almaya gidicez.
işim uzun yarın vaktim olmaz.
çarşamba aşkımın yanında olucam kısmetse:)
perşembe başlarım artık ama zaten çabuk gidiyor.
bayrama yetiştirsek bari

lepi topic canlasın yaws benim nişandan bu yana kimse nişanlanmıyor yaaa :sinifsinif:

beni bekleyin anacım dönüşümüz muhteşem olacak :lepi:

sor sor hoşuma gideyi:kedi:kaydirigubbakcemile3
elbisem gece mavisimi ne diolar ondan.
askılı biraz göğüs dekolteli ama orayı azıcık kapatcaz gibi yoksa halim fena:1ninca:
saçım uzun benim baya o yüzden dalgalı yaptırıp graceminki gibi yaptırmayı planlıyorum bi çiçekle birlikte(çok kopyacı gördümkendimi ama valla daha önce aklımdaydı)
elbiseyi göstermedim ama nişandan sonra saçım başım tam koyarım kuzum

ayyyyyyyyyyyyyyy kuşummmm bende tekrar nişanlanmak isiyorum öyle süslenip püslenip dolaşmak istiyorum çok güzel yaaa :çok üzgünüm:

şu ikinci foto çekilirken diyorum ki fotoğrafçıya saçımda konfetiler var bir sürü çekme böyle diyorum adam ne dese beğenirsin
-''Böyle şeker gibi oldunuz daha güzel !...sakın bozmayın...

iyidir diloom sen nasılsın?
İyiyim kurban olduğum yedim yemeğimi koştum geldim :))
seni arıkafa seniiiii demekk öyleee heeklava:eklava:klava: görücem şurda bayramdan sonra bir bir döklüeceksinizzzz:roflol::roflol::roflol:
:sinifsinif: inşallahh :))
şu ikinci foto çekilirken diyorum ki fotoğrafçıya saçımda konfetiler var bir sürü çekme böyle diyorum adam ne dese beğenirsin
-''Böyle şeker gibi oldunuz daha güzel !...sakın bozmayın...

kaydirigubbakcemile3 bayram sekeri :)
Adam gençmiydi lakötükedihüso

geçnten 2 çocuktu vallaa

lepi senin için ekledim cicim saçıma bak istersen diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…