iyiyim canım zeynebim.
hazırlıkları ramaandan önce bitirdik sayırlır kimse oruç oruç alışverişe çıkmayacağı için en son takımımı aldım işte.
Sadece ayakkabım kaldı bir de saçıma çiçek:kedi:
sonrada 27 eylülde ver elini nişan yapcazopuyorumnanaktan
ben artık yeni yüzüğümü takmak istiyorum ya değişiklik olsun demü ama
statümüz değişsin en azından kaydirigubbakcemile3
nisanım sağolsun banda çıkarmış fb şablonu bende artık yarın başlarım ... kızlarr hepimizin sevgilisin evinde o yastıklardan oalacakkkkkkkkkkkk :roflol::roflol::roflol::roflol:
lepi topic canlasın yaws benim nişandan bu yana kimse nişanlanmıyor yaaa :sinifsinif:
evet iyi etmişsiniz canım oruçluyken dışarı çıkıp gezmek zor olur.
halledilir geri kalanda pek bişey kalmamış
elbisen ne renk resmini gösterdin mi bilmiyrm ama ben görmedim.
saçını nasıl düşünüyorsun ?
ne çok soru sordum ama dimi:)
benimde hedefim bayram ama bakalım :1rolleyes:
onu annem halletcek biizm burda hazır dikilmiş fermuarlı yastıklar var ebatına göre alırım belki etamini ...elindemi dikiceksin canım yastığı diktiricekmisn?
lepi topic canlasın yaws benim nişandan bu yana kimse nişanlanmıyor yaaa :sinifsinif:
onu annem halletcek biizm burda hazır dikilmiş fermuarlı yastıklar var ebatına göre alırım belki etamini ...
Kısmetimizi bağladın.Ayagını sürüklesen bizde aradan cıkardık kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar ne var ne yok :)
Kısmetimizi bağladın.Ayagını sürüklesen bizde aradan cıkardık kaydirigubbakcemile3
şu ikinci foto çekilirken diyorum ki fotoğrafçıya saçımda konfetiler var bir sürü çekme böyle diyorum adam ne dese beğenirsin
-''Böyle şeker gibi oldunuz daha güzel !...sakın bozmayın...
İyiyim kurban olduğum yedim yemeğimi koştum geldim :))iyidir diloom sen nasılsın?
:sinifsinif: inşallahh :))seni arıkafa seniiiii demekk öyleee heeklava:e klava: klava: görücem şurda bayramdan sonra bir bir döklüeceksinizzzz:roflol::roflol::roflol:
şu ikinci foto çekilirken diyorum ki fotoğrafçıya saçımda konfetiler var bir sürü çekme böyle diyorum adam ne dese beğenirsin
-''Böyle şeker gibi oldunuz daha güzel !...sakın bozmayın...
a.s.a.s.a.s. gle güle kuşummakyajın fln çok hoş olmuş gerçekten.
kuşlarım ben çıkıyrm öptüm hepinizi bye bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?