- 3 Eylül 2007
- 543
- 5
- 643
yeşilim evet her ismekte yok yemek kursu.
tşk ederim iyi dilekleriniz için
bu arada geçen yıl yemek kursuna giden kursiyerlere sordum baya güzel şeyler öğretiyolarmış ve sadece yemek değil kurabiye, pasta falanda öğreteceklermiş zemuszemus
nisancım etamin kumaşı ne kadar ya bilgin var mı? iğnesi ipliği falan kaça mal olur bana :uhm:
çilek sen hangi semtte gdion kursa yakınsa ben de geliyim barezemuszemus
hgeldin bebik özlettin kendini nerelerdesn neler yaptın anlat bakalım
inş uzun sürmez nisancım işin kolay gelsin sana da
ay ucuzmuş ya ben pahalıdır die maaşı bekliyodumcnm benim hepsini toplasan 7-8 lira etmez. etamine 3tl yakın bişey ödemiştim ben. çok pahalı bişey değil o.
merhaba;
siteye yeni ye oldum, nişan hazırlığı yapıyorum ve haliyle şu sıralar çok takıntılıyım. hafta sonu nişan sandığım alındı ve bu sabah intrneti dolaşırken nişan bohçalarının ve içerisindekilerinin sarı renk olmaması gerektiği yazıyordu. ama benim nişan sandığımın içeridindeki saten kumaş sarııı(((
niye sarı olmamalı kii????
biri beni rahatlatsın lütlennn !!!
merhaba;
siteye yeni ye oldum, nişan hazırlığı yapıyorum ve haliyle şu sıralar çok takıntılıyım. hafta sonu nişan sandığım alındı ve bu sabah intrneti dolaşırken nişan bohçalarının ve içerisindekilerinin sarı renk olmaması gerektiği yazıyordu. ama benim nişan sandığımın içeridindeki saten kumaş sarııı(((
niye sarı olmamalı kii????
biri beni rahatlatsın lütlennn !!!
ay ucuzmuş ya ben pahalıdır die maaşı bekliyodum
baksana sonbahar bile bizden önce tamamlamış mafoldumben
nasıl oldu acaba gelsede eklese kaydirigubbakcemile5
merhaba cnm ne fark ederki isterse kırmızı olsun zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?